Απρίλιος 2017

Survivor: Πώς το «φαινόμενο Ντάνος» επηρεάζει και όσους βγήκαν από το παιχνίδι

Το ψυχροπολεμικό κλίμα Χανταμπάκη-Παπαδοπούλου συνεχίζεται κι έξω - Highlights από παλιά επεισόδια και όχι νέα το χθεσινό και το σημερινό

Survivor: Ευρυδίκη και Ντάνος έκοψαν τον αέρα στους αλαζόνες Μαχητές!

Η συγκατοίκηση των Διάσημων με τους Μαχητές του Survivor στη ίδια παραλία, έστω και σε χωριστές καλύβες, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Τουναντίον. Όπως φαίνεται πλέον τόσο από τα αγωνίσματα, όσο και από τη γενικότερη κατάσταση, που διαμορφώνεται, ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος, οι τριβές πιο συχνές – και μεταξύ των ομάδων, αλλά και μέσα στις ίδιες τις ομάδες – οι κόντρες συνεχείς και ο εκνευρισμός διάχυτος. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του φάση σιγά σιγά και κανείς απ’ όσους κατάφεραν και έφτασαν ως εδώ, δεν θέλει να φύγει, χωρίς να δώσει σκληρή μάχη.

Survivor πάρτι της ένωσης: Εκρηκτικές εμφανίσεις, πισώπλατα μαχαιρώματα & πολλά... φάλτσα

Ένα πολύ ξεχωριστό το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (24/4/2017). Μεταξύ των διαφορετικών που θα συμβούν στο παιχνίδι είναι πως όλοι οι παίκτες πλύθηκαν, λούστηκαν, στολίστηκαν και έκαναν εμφάνιση 'γκάντε'.

Κι εγώ Ελένη μου την Κολλιδά έτσι θα την υποδεχόμουν!

Ήταν η Ελένη καθισμένη στον καναπέ και περίμενε τη Βάσω Κολλιδά. Μα είναι δυνατόν βρε Βάσω μου; Η Ελένη με flat και η Βάσω με τακούνι και το μπόι της.

Την βλέπει να έρχεται και αντί να πάει να την αγκαλιάσει ανεβαίνει πάνω στην καρέκλα της και περιμένει να φτάσει εκείνη για να τα καλωσορίσματα.

''Καλωσήρθες ρε Βάσω. Μου’βαλες και την τακούνα και είσαι και 1,80. Τι να σου πω;''

Survivor: Η επιστροφή του Μάριου, η άσχημη τούμπα του Σπαλιάρα και οι 4 «διάσημοι» προς αποχώρηση

Γεμάτο ανατροπές ήταν το πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά το Πάσχα με τον Σάκη Τανειμανίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο παιχνίδι.

Survivor: Δείτε την αντίδραση του Χανταμπάκη όταν έμαθε ότι αποχωρεί από το παιχνίδι

Ο Στέλιος Χανταμπάκης από τους Διάσημους ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη (11/04/2017). Δείτε πώς αντέδρασε στο άκουσμα του αποτελέσματος και τι είπε πριν φύγει από το «Συμβούλιο του Νησιού»!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10/4 - 16/4)

Δεν μας έφτανε η Ανάδρομη Αφροδίτη, έρχεται τώρα και ο Ερμής να γυρίσει φαινομενικά Ανάδρομος στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, από σήμερα. Επαφές με το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις, μπορούν να περιμένουν από τώρα, όσοι έχουν Ζώδιο ή Ωροσκόπο σε Γη ή Νερό, στο 1ο δεκαήμερο!

Όλοι οι Διάσημοι εναντίον του Σπαλιάρα: «Για τόσο βλάκα μιλάμε»

Έξαλλους έχει κάνει τους πρώην συμπαίκτες του ο Γιάννης Σπαλιάρας, ύστερα και από το δεύτερο αγώνισμά του με της Μαχητές.

'Στα όριά του' έφτασε τον Κοκκινάκη, 'τόσο βλάκα' τον χαρακτήρισε ο Μπο, άφωνους άφησε τον Ντάνο και τον Χρανιώτη, τους πρώην 'κολλητούς' του ο 'Σπαλ'. Τα κατάφερε μέσα σε δυο μέρες μόνο να τους κάνει όλους 'άνω κάτω'.

Τι απαντά η Μενεγάκη σε όσους την έκραξαν για την πόζα με το μπικίνι

Συνήθως δεν απαντάει σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό της, αλλά να που η Ελένη Μενεγάκη είπε να κάνει την εξαίρεση και να απαντήσει έστω και με καθυστέρηση οκτώ μηνών.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη ξεκινά και η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνοντας αναλογισμούς και πισωγυρίσματα στα συναισθήματά μας. Οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι...