Τι απαντά η Μενεγάκη σε όσους την έκραξαν για την πόζα με το μπικίνι

Συνήθως δεν απαντάει σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό της, αλλά να που η Ελένη Μενεγάκη είπε να κάνει την εξαίρεση και να απαντήσει έστω και με καθυστέρηση οκτώ μηνών.

Πέρσι το καλοκαίρι η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία για την οποία κάποιοι χρήστες του Instagram που έσπευσαν να σχολιάσουν πως την είχε 'εξοντώσει' στο Photoshop σε τέτοιο βαθμό που δε φαινόταν ο αφαλός της.

Σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου μέσα από την εκπομπή της και με αφορμή συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, η Ελένη έδωσε την απάντησή της στους καλοθελητές:

'Είχα ανεβάσει πέρυσι το καλοκαίρι τέλος Αυγούστου μια φωτογραφία στο Instagram που είμαι ανάσκελα που γενικώς όταν είσαι ανάσκελα, όλα πέφτουν. Και να έχεις λίγο κοιλίτσα, κατεβαίνει. Την ανέβασα όπως ήμουν. Κατ' αρχήν δεν ξέρω να τα αλλάζω, μόνο να φωτίζω ξέρω τις φωτογραφίες. Υπήρχαν από κάτω τρεις τέσσερις που μου έγραφαν: 'Σιγά που έχεις γίνει τόσο αδύνατη! Πού είναι ο αφαλός σου'; Έρχομαι εδώ, με βλέπουν και μου λένε: 'Μα, πως αδυνάτισες έτσι'; Μα είναι δυνατόν; Θέλω να πω πως άκρη δε βρίσκεις, πάντα θα υπάρχουν δυο τρεις πέντε… Σιγά καλέ μην ήθελα να κρύψω τον αφαλό μου ή μη θέλω να βγάλω ότι είμαι κορμάρα'!