Εβδομαδιαίες προβλέψεις (10/4 - 16/4)

Κριός
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή σου αγαπητέ Κριέ που την Τρίτη γίνεται η Πανσέληνος στον Ζυγό και σε ευνοεί θα είναι όλο εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα. Θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά όπως και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μπορείς να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να ζητήσεις την βοήθεια που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να δοθούν πολύ καλές λύσεις σε θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι φρόντισε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της δημιουργίας σου. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσεις θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου γιατί σε έχει πιάσει πάλι η μανία της κατανάλωσης.

Ταύρος
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή στις κινήσεις σου αγαπητέ Ταύρε. Για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν φρόντισε να μην τα κάνεις όλα μαζί. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει αρκετά προβλήματα. Βάλε ένα καλύτερο προγραμματισμό ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι από τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάει μια χαρά και ο ερωτισμός σου για άλλη μια φορά θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου μην κάθεσαι. Άλλαξε λίγο την τακτική σου και το ταίρι που θέλεις σου εγγυώμαι ότι θα το βρεις πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να μην αλλάξεις τίποτε στην δουλειά σου. Πέρασε ουδέτερα χωρίς πολλές κουβέντες και προπάντων μην πάρεις καμία απόφαση που αφορά την δουλειά σου για αργότερα. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν μην δώσεις σημασία γιατί θα είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά κάποια θέματα που σε προβληματίζουν θα βγουν τώρα στην επιφάνεια. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Δίδυμος
Γενικά
Αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο περίεργη αγαπητέ Δίδυμε σε σχέση με όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Θα πρέπει να μην αγχωθείς και να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και για αυτό μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και χαλαρά και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη από το Σάββατο στην ορθή φορά της στους Ιχθείς η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Πολλές καταστάσεις θα δεις να αλλάζουν και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις για σκέψου λίγο. Άλλαξε λίγο το σκεπτικό σου και με τις καλές επιρροές των πλανητών τα πάντα θα είναι στα πόδια σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να σε πιάσει η βιασύνη να κλείσεις όλες τις συμφωνίες που δεν έχεις κλείσει μέχρι τώρα. Κινήσου χαλαρά κάνοντας αυτά που πρέπει και όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ατελείωτες.

Καρκίνος
Γενικά
Από την αρχή της εβδομάδας αγαπητέ Καρκίνε θα μπεις σε σκέψεις για όλες τις υποχρεώσεις που έχεις στην καθημερινότητα σου. Με την Πανσέληνο που γίνεται την Τρίτη στον Ζυγό θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και θα σκέπτεσαι αν έκανες σωστό εκείνο και το άλλο. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς να σε πιάνουν ενοχές για κάποια θέματα που τα έχεις χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το Σάββατο γυρνάει πλέον στην ορθή φορά της στους Ιχθείς και δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να γίνει η σχέση σου καλύτερη και να περνάς καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι περισσότερο στο ταίρι σου ώστε πολλές καταστάσεις να γίνουν πολύ καλύτερες. Εσύ που ακόμα μιλάς με την μοναξιά θα έλεγα να μην κάτσεις καθόλου αυτή την περίοδο. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμη καλύτερα. Μην σε πιάσουν τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα για κάποια πράγματα που δεν σου στρώνουν και κάνεις κινήσεις πανικού. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα φέρνει αυτά. Κινήσου με προγραμματισμό και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς θα το τελειώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά από την πρώτη μέρα της εβδομάδας τακτοποίησε υποχρεώσεις που έχεις και μην κάνεις πολλά έξοδα.

Λέων
Γενικά
Η εβδομάδα αστρολογικά αγαπητέ Λέοντα (λόγω του ανάδρομου Ερμή) είναι περίεργη και θα φέρει κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ διαλλακτικότητα σε ότι κάνεις στην καθημερινότητα σου. Είσαι από τα ζώδια που όλα τα λες έξω από τα δόντια και έτσι αισθάνεσαι καλύτερα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να κινηθείς περισσότερο συγκρατημένα για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στον Ταύρο θα σε κάνει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου που τα αποτελέσματα θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Το Σαββατοκύριακο ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αγχώνεσαι γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα κάνεις κινήσεις για να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά δες με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις και φρόντισε να τις τακτοποιήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται αυτό τον καιρό.

Παρθένος
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Παρθένε θα έχεις αρκετό άγχος για όλες τις υποχρεώσεις που έχεις και θέλεις να τακτοποιήσεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και οι ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τελευταίο διάστημα οι καταστάσεις στην σχέση σου σε έχουν προβληματίσει αρκετά. Η Αφροδίτη από το Σάββατο στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί και θα στρώσει πολλές προβληματικές καταστάσεις. Φρόντισε να βγάλεις τον καλό εαυτό σου στο ταίρι σου και να ξεχάσεις ότι μπορεί να έχει γίνει και σε βεβαιώνω ότι θα περάσετε πολύ καλά. Και αν η μοναξιά ακόμη κάνει παρέα μαζί σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα αυτή την περίοδο που σε ευνοεί η Αφροδίτη γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις θα σε κάνουν και αυτή την εβδομάδα να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό στην δουλειά σου. Θα καταφέρεις πάρα πολλά αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερος προγραμματισμός και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο άλλα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαρείς τα έσοδα που βγάζεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και θα τα καταφέρεις μια χαρά.

Ζυγός
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη αγαπητέ Ζυγέ. Από την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα έρθουν υποχρεώσεις που δεν είχες υπολογίσει. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας φρόντισε να κινηθείς με αρκετή ψυχραιμία και χαλαρότητα ώστε να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Αλλαγές και μετακινήσεις που θέλεις να κάνεις να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει πολύ καλά και θα κάνεις κινήσεις να την κάνεις καλύτερη. Με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα μπορέσεις να πετύχεις ότι θέλεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να περάσεις καλά και εσύ. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου που σε ενθουσιάζει σου εγγυώμαι ότι οι πλανήτες θα κάνουν τα καλύτερα για εσένα ώστε να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την απόλυτη ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να κάνεις πολλά σχέδια και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις στον χώρο της δουλειάς σου. Αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά αυτή την περίοδο πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μην δίνεις άλλες αναβολές. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

Σκορπιός
Γενικά
Με τον Ερμή ανάδρομο που φέρνει παρανοήσεις και καθυστερήσεις φρόντισε με την εξυπνάδα σου αγαπητέ Σκορπιέ αλλά και τους ελιγμούς σου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στον οικογενειακό σου τομέα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και σύνεση ώστε να μπορέσεις να έχεις επιτυχία στις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την περίοδο και με την Αφροδίτη από το Σάββατο που θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς να σε ευνοεί θα περάσεις πολύ καλά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να λύσεις οποιοδήποτε θέμα μπορεί να σε απομάκρυνε από το ταίρι σου. Μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα την αγάπη και τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμα στην ζωή σου μην κάθεσαι καθόλου. Την επόμενη περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα καταφέρνεις μια χαρά και θα πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες και δεν μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις. Κάνε λίγο υπομονή αυτό το διάστημα μην κάνεις έξοδα και σε βεβαιώνω ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες.

Τοξότης
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Τοξότη αυτό που θα πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου είναι κάποιες υποχρεώσεις που έχεις από παλιά και ότι πρέπει να τις τακτοποιήσεις. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις. Μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις μελετήσει καλά γιατί το παραμικρό λάθος αυτή την περίοδο θα σου φέρει πολλά προβλήματα που δεν θα τα περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το Σάββατο που θα έρθει στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί και η σχέση σου θα γίνει ακόμη καλύτερη. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι σήμερα σε έφερναν σε αμηχανία. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ καλή για την σχέση σου. Βγάλε τον ερωτισμό σου προς τα έξω και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά είναι κοντά σου και δεν την αντέχεις μπορείς να την διώξεις με τις καλές επιρροές των πλανητών σίγουρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και κάθε μέρα πηγαίνεις και καλύτερα. Θα έχεις πολλές ιδέες για την δουλειά σου. Μην εκνευρίζεσαι με καθυστερήσεις που έχεις και μην τα βάζεις με τους συνεργάτες σου εκεί που δεν φταίνε σε τίποτε. Οι οικονομικοί προβληματισμοί συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις πρέπει να λυθούν άμεσα. Απόφυγε αυτή την περίοδο να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα ώστε να αποφύγεις τα προβλήματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Την Τρίτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Ζυγό σε ευνοεί και θα σου φτιάξει και την διάθεση αγαπητέ Αιγόκερε. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι καλές για εσένα. Σε φιλικές συζητήσεις φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα δώσει τις καλύτερες επιρροές της για την σχέση σου και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Φρόντισε με τον τρόπο σου και την βοήθεια σου στο ταίρι σου να γίνουν καλύτερες κάποιες καταστάσεις ώστε να περνάς καλά και εσύ. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που ψάχνεις αυτή την περίοδο με τις καλές επιρροές των πλανητών θα έρθει και αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Ο Ερμής ο ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες απόφυγε τα αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα δεν ευνοούνται.

Υδροχόος
Γενικά
Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποια έντονη ασυνεννοησία και καθυστερήσεις με το περιβάλλον σου αγαπητέ Υδροχόε. Για να αποφύγεις τα προβλήματα και τις εντάσεις σε συμβουλεύω να αλλάξεις στάση και να συνεχίσεις στους ρυθμούς σου που έχεις πάντα. Έτσι θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου το πλανητικό σκηνικό(ο Άρης από τον Ταύρο)τα πράγματα θα έρθουν πολύ καλά και θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε άγχωναν μέχρι τώρα για την συμπεριφορά που είχε το ταίρι σου σε εσένα. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Και αν η μοναξιά πια είναι αφόρητη για εσένα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βγεις από αυτήν γιατί έχεις πολλές δυνατότητες να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Άρης που είναι στον Ταύρο θα σου φέρει πολλά τρεχάματα στην δουλειά σου και αρκετό άγχος. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί καλό προγραμματισμό έχεις κάνει αλλά και έχεις βάλει και καλές βάσεις στην δουλειά σου. Με ότι καταπιαστείς θα μπορέσεις να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά μπορείς να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις εδώ και καιρό και να τις τακτοποιήσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς
Γενικά
Η εβδομάδα σου αγαπητέ Ιχθύ θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ καλές. Η Αφροδίτη από το Σάββατο που θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα γλυκάνει την καθημερινότητα σου και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον πολλά θέματα που σε απασχολούσαν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα τα πας πολύ καλά. Η Αφροδίτη από το Σάββατο που θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά και χαλαρά. Και αν νομίζεις ότι έμεινες σαν την καλαμιά στον κάμπο σε βεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης πολύ σύντομα έρχεται γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά προβλήματα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάνε τα σχέδια σου οργανώσου όπως πρέπει και έχεις και τις καλές επιρροές του σύμπαντος ώστε αυτά που θέλεις να πετύχεις να τα κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο παρόλο που είσαι μέσα στο άγχος και την ανασφάλεια για το τι θα γίνει στην πορεία. Λόγω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.