Όλοι οι Διάσημοι εναντίον του Σπαλιάρα: «Για τόσο βλάκα μιλάμε»

Έξαλλους έχει κάνει τους πρώην συμπαίκτες του ο Γιάννης Σπαλιάρας, ύστερα και από το δεύτερο αγώνισμά του με της Μαχητές.

'Στα όριά του' έφτασε τον Κοκκινάκη, 'τόσο βλάκα' τον χαρακτήρισε ο Μπο, άφωνους άφησε τον Ντάνο και τον Χρανιώτη, τους πρώην 'κολλητούς' του ο 'Σπαλ'. Τα κατάφερε μέσα σε δυο μέρες μόνο να τους κάνει όλους 'άνω κάτω'.

Στο στρατόπεδο των Διασήμων βέβαια γιατί στους Μαχητές δείχνει να έχει κάνει μεγάλο 'καλό'. Έμπνευση έχει αποτελέσει και μαζί με την 'καθοδήγησή' του, γιατί φαίνεται να έχει πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο του coach, οι Μαχητές νίκησαν και αυτή τη φορά στο αγώνισμα και μαζί το έπαθλο επικοινωνίας που ήρθε μαζί με τη νίκη.

'Πάλι με νευρίασε σήμερα. Απαντάει όταν μιλάω και μου λέει δεν σου μιλάω. Για πόσο βλάκα μιλάμε', ακούγεται να λέει ο Μπο.

Έξαλλος ο Κοκκινάκης ένω ο Ντάνος μιλά με Χρανιώτη και λέει την ώρα που η Λάουρα συμβουλεύει να ακολουθήσουν την τακτική 'μπαινάκης βγαινάκης' τα εξής:

'Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά, μιλάμε για ένα 24ωρο μετά. Ξεκίνησα να νευριάζω και είπα άστο. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία από το να αγνοείς κάποιον. Μου είναι εντελώς ξένο να μπω σε μια κουβέντα με τον Γιάννη, μετά από δύο μήνες που κάναμε παρέα, να μπω να μαλώσω επειδή παραείναι εριστικός. Με στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά τι να κάνω; Να νευριάσω; Είπα άστο. Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί κάθε βράδυ και τα λέγαμε, δεν μπορεί τώρα να είναι τόσο εριστικός, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα', ακούστηκε να λέει ο Γιώργος, με τον Χρανιώτη να δείχνει επίσης την απογοήτευσή του τονίζοντας 'το σάλιο που έχει σπαταλήσει δυο μήνες τώρα'.

Ιδού και το αποκαλυπτικό βίντεο.