Απρίλιος 2015

500.000 αποζημίωση στους γονείς της Madeleine!

Έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια από τη μέρα που η μικρή Madeleine McCann εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της πόλη Πράια ντα Λουθ της Πορτογαλίας όπου παραθέριζε με την οικογένειά της.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι απέγινε το κοριτσάκι. Οι έρευνες κράτησαν 14 μήνες, αλλά οι αρχές τότε είχαν χάσει πολύτιμο χρόνο στο να ανακρίνουν ξανά και ξανά τους γονείς της μικρής, που τους θεωρούσαν υπεύθυνους για την εξαφάνισή της.

Συναγερμός σε πτήση της Aegean: Ράγισε τζάμι σε αεροπλάνο της!

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο ελέγχου, αναστατώνοντας επιβάτες και προσωπικό, όταν παρατηρήθηκε ράγισμα σε ένα από τα παράθυρα των επιβατών, σε προγραμματισμένη πτήση της Aegean από Λήμνο προς Αθήνα, λίγο πριν από την προσγείωση,

Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός έκτακτης ανάγκης, ακολουθήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας και ο πιλότος προσγείωσε με ασφάλεια το αεροσκάφος χωρίς να κινδυνεύσει κανένας από τους επιβάτες και δίχως να χρειαστεί να επέμβουν οι επίγειες υπηρεσίες που ήταν σε ετοιμότητα, αφού είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου για την αντιμετώπιση.

Νομίζατε πως μετά τον Ρονάλντο το χάος;

Νομίζατε πως μετά τον Ρονάλντο δεν θα έβρισκε άξιο αντικαταστάτη του η Ιρίνα Σάικ; Κι όμως, γελαστήκατε και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από όσο υπολογίζαμε.

Από τους πιο ωραίους σταρ του Χόλλυγουντ είναι ο νέος σύντροφος της. Η 29χρονη Ρωσίδα σουπερμόντελ και ηθοποιός, ξεπέρασε για τα καλά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People ο νέος αγαπημένος της Ρωσίδας καλλονής είναι ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ, Μπράντλει Κούπερ. Φρεσκοχωρισμένος κι αυτός από την Σούκι Γουοτερχάουζ, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Σάικ.

Tags: 

Διαζύγιο για την Nicole Richie;

Την 33χρονη Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέα, ηθοποιό και τηλεπερσόνα Nicole Richie την γνωρίσαμε πριν πολλά πολλά χρόνια, λόγω των έξαλλων ξενυχτιών με την άλλη διάσημη κληρονόμο και τηλεπερσόνα Paris Hilton. Η αλήθεια είναι πως με το που παντρεύτηκε τον μουσικό Joel Madden σοβαρεύτηκε πολύ. Κυρίως μετά την γέννηση των παιδιών τους.

Μις Ρωσία 2015 η εντυπωσιακή Sofia Nikitchuk!

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της πιο όμορφης Ρωσίδας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Μόσχα με την συμμετοχή δεκάδων καλλονών.

Σε μία φαντασμαγορική τελετή πραγματοποιήθηκε η ανάδειξη και στέψη της Μις Ρωσία 2015. Πρόκειται για τη μελαχρινή Sofia Nikitchuk, 21 χρονών και καταγωγή από την Αικατερινούπολη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση μέσα σε πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό.

Η νικήτρια είναι φοιτήτρια στο τμήμα Καλών Τεχνών του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου των Ουραλίων.

Πορνοσάιτ του χάρισε λάπτοπ!

Ένας μόνιμος επισκέπτης ενός πολύ γνωστού πορνοσάιτ, επικοινώνησε με τους διαχειριστές της σελίδας, θέλοντας να εκφράσει τον πόνο του. Ποιος ήταν αυτός; Έσπασε το λάπτοπ του για να μην τον πιάσει η μητέρα του ''στα πράσα''. «Η μητέρα ανέβαινε τις σκάλες και το Pornhub κόλλησε, δεν είχα άλλη επιλογή», ανέφερε.

Ισπανία: Η Αστυνομία σκότωσε 70χρονο που πυροβόλησε τον γαμπρό του!

Για να μην λέτε πως δεν υπάρχουν και χειρότερα. Ένας 70χρονος από την πόλη Σαραγόσα, το βράδυ της Τετάρτης, λογόφερε με τον σύντροφο της κόρης του και στην συνέχεια τον πυροβόλησε με μία καραμπίνα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο άτυχος 50χρονος τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.

Η μέθοδος Janis-Norton για τη βελτίωση της συμπεριφοράς τωνυ παιδιών, χωρίς φωνές!

Αν για κάτι διακρίνονται οι Ελληνίδες μάνες, είναι για την υπέρμετρη αγάπη για τα παιδιά τους. Αλλά και για την γκρίνια τους και τις φωνές τους! Μπορεί να βελτιωθεί η συμπεριφορά ενός παιδιού δίχως φωνές και γκρίνιες; Φαίνεται πως μπορεί.

Η ειδική σε θέματα γονιών Noël Janis-Norton, υποστηρίζει πως γίνεται. Πως; Για να δούμε κάποιες από τις συμβουλές της:

Καταρρέει το Ευρώ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!

Εκτός από το ευρώ σαν νόμισμα που απειλείται από την ολοένα και συνεχόμενη πτώση, ακόμα και το σύμβολο του ευρώ που κοσμεί την παλιά έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη είναι υπό κατάρρευση!

Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, το πάλαι ποτέ επιβλητικό άγαλμα των 15 μέτρων κινδυνεύει πλέον με κατάρρευση. Η συντήρησή του κοστίζει πλέον πολύ ακριβά, η αποκατάστασή του να κοστίζει ακόμα περισσότερα και έτσι το μέλλον του κρίνεται αμφίβολο.

Διπλή μαστεκτομή έκανε η Rita Wilson!

Η Rita Wilson, για όσους δεν γνωρίζουν το όνομά της, είναι η σύζυγος του ηθοποιού Tom Hanks, και μάλιστα είναι μια γυναίκα πολύ περήφανη για την Ελληνική της καταγωγή. Τόσο, που ακόμα και ο τιμημένος με όσκαρ ηθοποιός έγινε ορθόδοξος χριστιανός και τα παιδιά τους γνωρίζουν ελληνικά.

Δυστυχώς όμως, τα προβλήματα υγείας δεν κάνουν διακρίσεις, κι έτσι μάθαμε για το πρόβλημά της μετά την ανακοίνωσή της. Η κ.Wilson υπέστη διπλή μαστεκτομή μετά την διάγνωσή της πως πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

Σελίδες