Πορνοσάιτ του χάρισε λάπτοπ!

Ένας μόνιμος επισκέπτης ενός πολύ γνωστού πορνοσάιτ, επικοινώνησε με τους διαχειριστές της σελίδας, θέλοντας να εκφράσει τον πόνο του. Ποιος ήταν αυτός; Έσπασε το λάπτοπ του για να μην τον πιάσει η μητέρα του ''στα πράσα''. «Η μητέρα ανέβαινε τις σκάλες και το Pornhub κόλλησε, δεν είχα άλλη επιλογή», ανέφερε.

Ο έφηβος, ο οποίος αποκαλείται Ντένζελ, έλαβε ένα πακέτο τις επόμενες μέρες που όμως, δεν ξέρουμε κατά πόσο μπόρεσε να το κρύψει από την μητέρα του. Το πεκέτο περιείχε το εικονιζόμενο λάπτοπ, μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε «Μάθαμε για την πρόσφατη τραγωδία σου, έτσι σου στέλνουμε ένα ολοκαίνουριο laptop γιατί είσαι ένας πολύ καλός επισκέπτης. Ρίξε του μια ματιά».

Ο αντιπρόεδρος του σάιτ, Κόρεϊ Πράις, αναφέρθηκε στο περιστατικό, χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα σοβαρό πλήγμα» και επεσήμανε: «Καταλάβαμε τι συνέβη στον Ντένζελ και στο laptop του τις τελευταίες μέρες και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή είναι μια κοινή, ακόμη τραγική μέρα του μέσου επισκέπτη του Pornhub. Εκτιμούμε την αφοσίωση του Ντένζελ. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να του στείλουμε έναν ολοκαίνουριο φορητό υπολογιστή, τον οποίο θα χρησιμοποιεί για να συνεχιστεί η ευχαρίστησή του».