Νοέμβριος 2016

Μαθήτρια βρήκε πορτοφόλι με 3.500 ευρώ και το παρέδωσε

Στο γραφείο του υποδέχτηκε σήμερα το πρωί και συνεχάρη ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αθανάσιος Ματσαρόκος, μία 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου των Σερρών, που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ περπατούσε η 12χρονη με την μητέρα της στον δρόμο, βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.380 ευρώ και άμεσα μαζί με τη μητέρα της το παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές, το οποίο στη συνέχεια αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Με τους άντρες τους σε αγώνα ΝΒΑ οι Μαριέττα Χρουσαλά και Μαρία Μενούνος:

Στο γήπεδο βρέθηκαν η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος συνοδευόμενες απο τους άντρες της ζωής τους.

Η Μαριέττα μαζί με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και η Μαρία με τον μέλλοντας σύζυγό της Keven Undergaro παρακολούθησαν αγώνα NBA.

Κοσμοσυρροή για την "Μαύρη Παρασκευή"

Η Black Friday ήρθε και στη χώρα μας. Έπειτα από την ανακοίνωση των Public, ακολούθησαν και άλλα καταστήματα λιανικής και έτσι σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να αγοράσει τα προϊόντα, που τον ενδιαφέρουν σε μοναδικές προσφορές, καθώς ξεκινά και η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

Χθες είδαμε τεράστια ουρά σε ένα κατάστημα με είδη καλλυντικών στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, που έκανε δώρα και ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του. 

«Αιχμάλωτη» στα Κατεχόμενα η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκλείστηκε στα Κατεχόμενα! Η επιστροφή της εκρηκτικής Ελληνίδας στην Κύπρο, έπειτα από καιρό, για τις ανάγκες μιας live εμφάνισης είχε απρόβλεπτο φινάλε.

Το μοντέλο και τραγουδίστρια πέρασε την Πράσινη Γραμμή στη Μεγαλόνησο αλλά έχασε την ταυτότητά της με αποτέλεσμα να ξεμείνει εκεί!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σύμφωνα με την Espresso η ίδια και η παρέα της να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Κατεχόμενα, καθώς ήταν βράδυ πια και η ελληνική πρεσβεία στην Κύπρο είχε κλείσει.

Ο Σάκης Ρουβάς επισκέπτεται τον Βόλο για να ανάψει το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας

Εντυπωσιακός αναμένεται να είναι και φέτος ο εορταστικός διάκοσμος του Βόλου, αφού εμπλουτίζεται, σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο, που ξάφνιασε όμορφα, αποτελώντας πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες.

Την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων θα σημάνει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα φωταγωγήσει την πόλη του Βόλου, την «Αργώ», αλλά και το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ως επίτιμος προσκεκλημένος, σε μια λαμπερή τελετή, γεμάτη συναίσθημα και Χριστουγεννιάτικη μαγεία,στην παραλία του Βόλου, την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου.

Μυστικό χειρουργείο για τον Γιάννη Λάτσιο

Ένα πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να αντιμετωπίσει δραστικά ο ισχυρός άντρας της ελληνικής τηλεόρασης και βρέθηκε στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Freddo" ο Γιάννης Λάτσιος χειρουργήθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι πριν από μερικές ημέρες καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, τον ανησύχησε πολύ.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του Μαζωνάκη για τις επικείμενες εμφανίσεις του!

Αρχές Δεκέμβρη ο Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα παρουσιάσει το «Σημείο G» στο «Έναστρον» το οποίο έχει μεταμορφωθεί εκ βάθρων για να φιλοξενήσει το καινούργιο του project του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πραγματοποίησε προ ημερών μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για τις επικείμενες εμφανίσεις του.  Σε ένα στιγμιότυπο, φοράει ένα ριγέ Τ-shirt με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και χαμογελάει στον φακό. Σε μία άλλη φωτογραφία, ποζάρει φορώντας ένα βελούδινο σακάκι και ένα υπερμέγεθες καπέλο.

Ο «γάμος» του Αλέξανδρου Αγγλούπα στη ΓΑΔΑ

Δύο ημέρες προτού οδηγηθεί στις Φυλακές Χίου επισημοποίησε τη σχέση του με την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου ο κατηγορούμενος για τη μαφία των Ρομά Αλέξανδρος Αγγλούπας.

Ο 39χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Espresso, «ντύθηκε γαμπρός» στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στη Χίο, καθώς οι δικαστικές Αρχές τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για την υπόθεση της «χρυσής» συμμορίας.

Για τσιπουράκι στον Βόλο με τον Μπέο η Ζέτα Μακρυπούλια

Στον Βόλο ταξίδεψε η Ζέτα Μακρυπούλια και μαζί με τον αδελφό της Άκη το βράδυ της Πέμπτης απήλαυσαν ψαρομεζέδες και τσίπουρα σε γνωστό ουζερί, με μεγάλη παρέα.

Ανάμεσά τους ήταν ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος κι άλλοι.

Την φωτογραφία ανέβασε ο αδελφός της Ζέτας στα social media και, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε, όλοι τους έδειχναν πολύ ευδιάθετοι.

Τάνια Τρύπη: Μιλά για τη σχέση της με τις κόρες της

Σε συνέντευξή της η Τάνια Τρύπη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως είναι η σχέση της με τις δύο της κόρες:

 «Η σχέση μας είναι αγαπησιάρικη και ροκ. Χωρίς αυστηρότητα, με πολλή, πολλή αγάπη, κατανόηση και ζεστασιά. Τα συζητάμε όλα και, χωρίς να είμαι κολλητή τους, είμαι φίλη τους όσο πρέπει» τόνισε στο Secret.

 -Στα προσωπικά σου πώς είσαι; Ελεύθερη και ωραία;
«Είμαι καλύτερα από ποτέ. Νομίζω ότι περνάω μια πάρα πολύ καλή περίοδο, αξιολογώντας πραγματικά αυτά που πρέπει ή δεν πρέπει να είναι στη ζωή μου.»

Σελίδες