Μαθήτρια βρήκε πορτοφόλι με 3.500 ευρώ και το παρέδωσε

Στο γραφείο του υποδέχτηκε σήμερα το πρωί και συνεχάρη ο Διοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αθανάσιος Ματσαρόκος, μία 12χρονη μαθήτρια Γυμνασίου των Σερρών, που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ περπατούσε η 12χρονη με την μητέρα της στον δρόμο, βρήκε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.380 ευρώ και άμεσα μαζί με τη μητέρα της το παρέδωσε στις αστυνομικές Αρχές, το οποίο στη συνέχεια αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Συγκεκριμένα, το πορτοφόλι ανήκε στον 25χρονο γιο ιδιοκτήτη φροντιστηρίων και τα χρήματα ήταν οι οφειλές που είχε συγκεντρώσει για να πάει να πληρώσει υποχρεώσεις. Όταν τον κάλεσε η Αστυνομία, δεν πίστευε ούτε ο ίδιος στα αυτιά του πως όχι μόνο είχε βρεθεί και είχε παραδοθεί από έναν συμπολίτη του το πορτοφόλι με τα προσωπικά του έγγραφα αλλά και με τα χρήματα αυτά στη θέση τους.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών ευχαρίστησε την 12χρονη για την πράξη της, ενώ επεσήμανε ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.