Κοσμοσυρροή για την "Μαύρη Παρασκευή"

Η Black Friday ήρθε και στη χώρα μας. Έπειτα από την ανακοίνωση των Public, ακολούθησαν και άλλα καταστήματα λιανικής και έτσι σήμερα, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να αγοράσει τα προϊόντα, που τον ενδιαφέρουν σε μοναδικές προσφορές, καθώς ξεκινά και η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων.

Χθες είδαμε τεράστια ουρά σε ένα κατάστημα με είδη καλλυντικών στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, που έκανε δώρα και ειδικές προσφορές με την ευκαιρία τόσο της Black Friday, όσο και της πρώτης μέρας λειτουργίας του. 

Από το βράδυ όμως, στις 00:00, είδαμε τα καταστήματα των Public, Πλαίσιο και ΓΕΡΜΑΝΟΣ να σπάνε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ενώ μάλιστα το διαδικτυακό κατάστημα του Πλαισίου συγκεκριμένα είχε και προβλήματα στη λειτουργία του, καθώς ο κόσμος προσπαθούσε να μπει να δει τις προσφορές, που μόλις είχαν ανακοινωθεί!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση τους, η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ Computers Α.Ε.Β.Ε. ενόψει “Black Friday” πραγματοποίησε μοναδικές προσφορές, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει, μέχρι τις 11:00 π.μ., αύξηση online παραγγελιών της τάξης του 140%!

Από σήμερα το πρώι, άνοιξαν και τα φυσικά καταστήματα.

«Οι πόρτες ανοίγουν αργά, ακούγονται χειροκροτήματα και μόλις δίνεται το "ΟΚ", μια λαοθάλασσα ξεχύνεται αλαλάζοντας μέσα στο κατάστημα... ευτυχώς χωρίς απρόοπτα», αναφέρει το DigitalLife.gr.

Μέχρι και το μεσημέρι, τα καταστήματα Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Public στο The Mall Athens ακόμα δέχονταν «ορδές» πελατών: