Ιούλιος 2015

Φωτογραφίες από τον ξαφνικό γάμο του Dave Abrams με την Jennie Garth!

Πριν καλά καλά μάθουμε πως η Jennie Garth και ο Dave Abrams είναι μαζί, μάθαμε πως έγινε και ο γάμος τους.

Στις 11 Ιουλίου ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου κι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, σε ένα μαγευτικό σκηνικό σε ένα κτήμα 24 στρεμμάτων στην Καλιφόρνια, με μόλις 120 καλεσμένους.

Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν ένα παραμυθένιο σκηνικό με θέμα την φύση, ενώ στην τελετή, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι τρεις κόρες της χολιγουντιανής ηθοποιού που έχει αποκτήσει από τους δυο προηγούμενους γάμους της.

Αρβύλα ο καινούριος γάμος του Τομ Κρουζ!

Πριν λίγες μέρες είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του αρραβώνα του Tom Cruise με την 22χρονη βοηθό του Emily Thomas. Πολλοί μάλιστα είχαν αρχίσει να την συγκρίνουν και με την πρώην κυρία Cruise και μητέρα της κόρης του, Kate Holms, που η αλήθεια είναι πως μοιάζουν αρκετά.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και πριν λαλήσει η ίδια μάλλον, η... νύφη διέψευσε την είδηση και μάλιστα με τον πιο τρανό τρόπο. Η πανέμορφη βοηθός του διάσημου ηθοποιού, είναι εδώ και καιρό σε σχέση και μάλιστα σοβαρή με τον τυχερό κύριο Alex Roberts.

Πως θα σας φαινόταν αν τα τελιωμένα μολύβια σας γίνονταν φυτά;

Αλήθεια, δεν είναι κρίμα να πετάτε το μισό περίπου μολύβι, γιατί δεν είναι εύκολο να το πιασετε από ένα σημείο και μετά; Δεν είναι χαμένα υλικά; Αλήθεια, τι προτείνουν γι' αυτό οι επιστήμονες;

Αν νομίζετε πως δεν έχει απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα αυτό το θέμα, κάνετε λάθος. Που το ξέρουμε; Αφού πρόσφατα, φοιτητές του MIT δημιούργησαν το οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον sprout pencil, το οποίο περιέχει σπόρους. Μετά τη χρήση του, το φυτεύεις και ανθίζει! Αειφορία στην πράξη!

Αφού τρώμε λίγο, γιατί δεν χάνουμε κιλά;

Η Νεοϋορκέζα δασκάλα του Πιλάτες Νίκι Κράμερ τρώει κουάκερ. Σκέτο φυσικά. Σε τρεις ώρες ακριβώς θα φάει μία μπανάνα.

Δεν θα τα συνδύαζε ποτέ. Όταν βγαίνει παραγγέλνει ψητό σερβιρισμένο με σπανάκι. Είναι απόλυτη σε ό,τι τρώει γιατί σε δυόμισι μήνες κατάφερε να χάσει 6 κιλά χωρίς να πεινάσει. Το σύστημα δεν είναι καινούργιο.

Ο Μπρέιβικ φοιτητής μέσα από το κελί

Ο Νορβηγός νεοναζί Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ είναι γνωστός για το μακελειό που προκάλεσε στην χώρα του πριν από τέσσερα χρόνια (στις 22 Ιουλίου 2011), στο νησάκι όπου βρισκόταν η θερινή κατασκήνωση της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος και άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 69 ανθρώπους αφού πριν είχε πυροδότησε μια βόμβα στο κέντρο του Όσλο, σκοτώνοντας οκτώ ανθρώπους.

Miranda Kerr: Ένας άγγελος στη Μύκονο!

Είναι ένα από τα πιο κορυφαία μοντέλα όλου του κόσμου και αυτή τη στιγμή κάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Δεν κατάφερε ούτε και αυτή να αντισταθεί στις ομορφιές του κοσμοπολίτικου αυτού νησιού και ποστάρει συνεχώς στο instagram φωτογραφίες από το νησί των Ανέμων.

Έχουμε μπερδευτεί με την Gwyneth Paltrow και τον Brad Falchuk!

Μόλις πριν από ένα μήνα, έγκυρες πηγές να έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού, όμως, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο αντιστέκεται σε πείσμα των καιρών, αλλά ίσως είναι και πιο ερωτευμένο από ποτέ! Κάτι που είναι πασιφανές και από τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο λόγος βέβαια για την Gwyneth Paltrow και τον Brad Falchuk, οι οποίοι από ότι φαίνεται, είπαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να πάνε ταξιδάκι αναψυχής.

Λιονέλ Μέσι: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του MVP στο Κόπα Αμέρικα!

Όπως σε κάθε αθλητική διοργάνωση, μετά το πέρας του τελικού του Κόπα Αμέρικα, ήρθε η ώρα να απονείμουν το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) στο Κόπα Αμέρικα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, του Λιονέλ Μέσι να τον τιμήσουν με αυτή την διάκριση. Ο Μέσι όμως αρνήθηκε να το παραλάβει, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να «κρύψουν» το τρόπαιο.

Ωστόσο, η κίνησή του προκάλεσε «συναγερμό» στις τάξεις διοργανωτών, οι οποίοι με ευρηματικό τρόπο εξαφάνισαν το βραβείο από την ειδική εξέδρα που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου.

Φούρνοι ΒΕΝΕΤΗ: Δωρέαν ψωμί σε άνεργους και συνταξιούχους και πολύτεκνους!

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προέβη η διεύθυνση των φούρνων ΒΕΝΕΤΗ. Αποφάσισαν να δίνουν μία ποσότητα ψωμιού δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Η ανακοίνωση τύπου έχει ως εξής: "Με βαθιά συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα και θέλοντας να στηρίξει για άλλη μια φορά την ελληνική οικογένεια, ο Φούρνος Βενέτη από αύριο 3 Ιουλίου, προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους".