Έχουμε μπερδευτεί με την Gwyneth Paltrow και τον Brad Falchuk!

Μόλις πριν από ένα μήνα, έγκυρες πηγές να έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού, όμως, φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο αντιστέκεται σε πείσμα των καιρών, αλλά ίσως είναι και πιο ερωτευμένο από ποτέ! Κάτι που είναι πασιφανές και από τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο λόγος βέβαια για την Gwyneth Paltrow και τον Brad Falchuk, οι οποίοι από ότι φαίνεται, είπαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να πάνε ταξιδάκι αναψυχής.

Οι παπαράτσι της Ιταλίας τους εντόπισαν και τους φωτογράφισαν, όσο η διάσημη ηθοποιός καθόταν στη θέση του οδηγού, με τον καλό της να κάθεται δίπλα και να της δίνει οδηγίες για το πού να πάει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρήξη στη σχέση τους ήρθε λόγω διαφορετικών γούστων, μιας και η Gwyneth αγαπάει την καλοπέραση και την πολυτέλεια ενώ ο Brad είναι πιο απλός και αντί να επιλέξει το ακριβό εστιατόριο, θα προτιμήσει το burger!

Όπως καταλαβαίνετε αυτό έκανε έξαλλη τη Gwyneth, η οποία ήταν και αυτή που είχε αποφασίσει να τελειώσει τη σχέση, αλλά όπως όλα δείχνουν μάλλον το ξανασκέφτηκε. Τι να κάνουμε; Είναι βαριά η καλογερική. Αλλά από την άλλη δεν έχει και πολλές επιλογές. Να καταντήσει σαν τον Chris Martin που έχει καταγράψει ρεκόρ χωρισμών και επανασυνδέσεων με την Jennifer Lawrence;