Σεπτέμβριος 2014

Αποβλήθηκαν μαθητές που είχαν πάνω τους γλύκισμα εμπνευσμένο από το "Breaking Bad"

Δύο αδέρφια, αποβλήθηκαν από το σχολείο τους στο Νέο Μεξικό, επειδή έφεραν μαζί τους στο σχολείο το γλύκισμα "Blue Sky" που μοιάζει με κρυσταλική μενθαμφεταμίνη, όπως στη σειρά "Breaking Bad."

Ο 9χρονος Gabriel Valdez και ο 9χρονος αδερφός του Christian Valdez, μαζί με άλλους μαθητές έπαιζαν λέγοντας "Τώρα παίρνεις μεθαμφεταμίνη", είπε η διευθύντρια του σχολείου. "Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούμε να τις δεχτούμε στο σχολείο μας", δήλωσε. "Είναι εμφανής προτροπή σε χρήση ναρκωτικών".

6 σνακ που δεν πρέπει να τρώμε!

Έχεις μια λιγούρα, είσαι στο γραφείο οπότε δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι υγιεινό, συνήθως η λύση είναι κάτι συσκευασμένο. Ξέρουμε όλοι πως δεν πρέπει να τρώμε μπισκότα, γαριδάκια ή διάφορα τέτοιου είδους σκευάσματα. Ας δούμε τώρα μαζί, ποια από τα φαινομενικά αθώα σνακ δεν πρέπει να τα τρώμε και γιατί.

Θαυμάστε την Λώρα από το Γερμανικό Voice Junior!

Πολλοί είπαν πως πρόκειται για την διάδοχο της πρόωρα χαμένης Whitney Houston. Η μικρή Λώρα διαγωνιζόταν στην παιδική εκδοχή του VOICE, ένα τηλεπαιχνίδι που ήταν να προβληθεί και στον ΑΝΤ1 αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η μικρή έχει όντως πολύ καλή φωνή. Και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αν σκεφτεί κανείς πως τραγουδάει όχι στη γλώσσα της, τα γερμανικά, αλλά στα αγγλικά. Εντυπωσιακό είναι πως στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του τραγουδιού είχαν γυρίσει όλοι οι κριτές, καθώς κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί στην γλυκιά φωνή της.

Πεντανόστιμη, χορταστικότατη σαλάτα με καρύδια και γραβιέρα

Σας έχουν μείνει κιλάκια από την καλοκαιρινή κραιπάλη και δεν ξέρετε πως να τα χάσετε; Απλό! Απλούστατο! Θα αντικαταστήσετε το μεσημεριανό μπέργκερ ή διπλόπιτο στην δουλειά με μία πεντανόστιμη, χορταστικότατη σαλάτα. Είναι ότι πρέπει για την εποχή, καθώς τα υλικά της όλα είναι φθινοπωρινά.

Είναι πολύ καλή επιλογή καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες , πλούσια σε αντιοξειδωτικά , πλούσια σε φολικό οξύ και δεν περιέχει γλουτένη. Και το καλύτερο; Πανεύκολη στην παρασκευή.

Τα υλικά είναι για 4 μερίδες

Μια γεύση του πως είναι τα 30!

1. Συνεχώς ξεχνάς ότι δεν είσαι 20 πια.
2. Αρχίζουν να σε λοξοκοιτάνε αν δεν είσαι παντρεμένος. Δεν μπορεί, κάτι θα φταίει!
3. Αρχίζεις να ψάχνεις στην ατζέντα για ελεύθερο χρόνο.
4. Η σελίδα σας στο Facebook θα κατακλύζεται από τις φωτογραφίες των μωρών των φίλων σας.
5. Τα αγαπημένα σας φαγητά θα σπέρνουν τον όλεθρο στο στομάχι σας.
6. Η επένδυση στην ποιότητα γίνεται σημαντική.
7. Τα ξενύχτια σας καταστρέφουν.
8. Ο σταθμός που έπαιζε classic rock, τώρα παίζει ότι άκουγες στο γυμνάσιο.

Οι μεταβολές στο σώμα σου όταν κόψεις το χάπι

Όλες είμαστε γνώριμες με τις αλλαγές που συμβαίνουν όταν αρχίσουμε το χάπι (ηπιότερες περίοδοι, λιγότερες κράμπες, λιγότερος φόβος για πιθανές εγκυμοσύνες, κτλ). Τι συμβαίνει όμως όταν το σταματήσουμε; Ανεξάρτητα αν θα το σταματήσετε επειδή θέλετε παιδί ή αν δεν το χρειάζεστε αυτή την εποχή, η απορία για τις αλλαγές μένει.

Μιλήσαμε λοιπόν με τους ειδικούς για να μάθουμε πως επηρεάζεται το σώμα κατά την παύση της ορμονικής αντισύλληψης. Να θυμάστε πως από οργανισμό σε οργανισμό τα συμπτώματα ποικίλουν, αλλά παραμένει ένας καλός μπούσουλας.

Τι δεν πρεπει να φοράς στο γυμναστήριο

Όταν πρόκειται για προπόνηση, το κίνητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Για μια γυναίκα, το τί φοράει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Από τα άνετα φαρδιά ρούχα μέχρι τα αποκαλυπτικά απόλυτα εφαρμοστά, οι επιλογές είναι πολλές. Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου μπορείς να διαλέξεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εμείς θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα που καλό είναι να αποφεύγεις.

Τα 100% βαμβακερά. Μπορεί θεωρητικά να είναι μια πολύ καλή επιλογή, όμως επειδή το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα, δεν στεγνώνει εύκολα αφήνοντας το σώμα μας ιδρωμένο για περισσότερη ώρα από όσο θα έπρεπε.

Η λίστα με τους πιο καλοντυμένους του People

Τη λίστα με τους πιο καλοντυμένους άνδρες της showbiz έδωσε στην δημοσιότητα το περιοδικό People ή όπως την ονόμασαν οι ίδιοι "Καυτοί Άνδρες με Κουστούμι για το 2014"!

Οι πιο γοητευτικοί άντρες από το χώρο του θεάματος αξιολογήθηκαν από τους συντάκτες του περιοδικού με βάση τις εμφανίσεις τους στα κόκκινα χαλιά. Ειδού η λίστα με τους πιο καλοντυμένους:

1. CHRIS PRATT
2. RYAN REYNOLDS
3. MICHAEL B. JORDAN
4. MATTHEW MCCONAUGHEY
5. JON HAMM
6. VICTOR CRUZ
7. COLIN FIRTH
8. JAMES MARSDEN

Η Γερμανία κατηγορεί 93χρονο ΝΑΖΙ για 300.000 φόνους

Γερμανοί δικαστές, εν έτι 2014, κατηγόρησαν έναν άντρα 93 χρόνων (!) για συνέργεια σε τουλάχιστον 300.000 φόνους κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολέμου.

Τί θα τρώμε αν εξαφανιστούν οι μέλισσες;

Δεν θα πιστεύετε πόσα τρόφημα επιρεάζονται άμεσα από την παρουσία ή όχι των μελισσών.

Στο πολύ δυσάρεστο σενάριο που οι μέλισσες θα εξαφανιστούν από τον πλανήτη, σενάριο όχι και τόσο εξωπραγματικό καθώς η μόλυνση έχει ήδη μειώσει τον πληθυσμό τους, έχετε σκεφτεί πόσα πρόφιμα θα έφευγαν αμέσως από το τραπέζι μας;

Πιπεριές, μελιτζάνες, ντομάτες, φράουλες, όσπρια, λαχανικά... σχεδόν ότι ξέραμε για τροφή από φρούτα και λαχανικά θα εξαφανιστεί. Και μην ακούσω πως, οκ, θα τρώμε κρέας, γιατί θα σας θυμίσω πως και τα ζώα χρειάζονται φυτά για να ζήσουν.

Σελίδες