Τι δεν πρεπει να φοράς στο γυμναστήριο

Όταν πρόκειται για προπόνηση, το κίνητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Για μια γυναίκα, το τί φοράει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Από τα άνετα φαρδιά ρούχα μέχρι τα αποκαλυπτικά απόλυτα εφαρμοστά, οι επιλογές είναι πολλές. Ανάλογα με τον χαρακτήρα σου μπορείς να διαλέξεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Εμείς θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα που καλό είναι να αποφεύγεις.

Τα 100% βαμβακερά. Μπορεί θεωρητικά να είναι μια πολύ καλή επιλογή, όμως επειδή το βαμβάκι απορροφά τον ιδρώτα, δεν στεγνώνει εύκολα αφήνοντας το σώμα μας ιδρωμένο για περισσότερη ώρα από όσο θα έπρεπε.

Πολυφορεμένα αθλητικά παπούτσια. Μπορεί να μοιάζουν πιο άνετα, όμως τα σύγχρονα αθλητικά παπούτσια είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν στήριξη. Κάτι που ένα πολυφορεμένο παπούτσι δεν μπορεί να προσφέρει.

Στηθόδεσμους που δεν προσφέρουν άνετο κράτημα. Σκέψου πως θα αποσπά την σκέψη σου αν το μπουστάκι σου δεν είναι το κατάλληλο.

Παρά το τι βλέπεις στις διαφημίσεις, το να έχεις πάνω σου κινητό, mp3, ή οποιουδήποτε είδους Hardware, σίγουρα δεν βοηθάει.

Αυτά από εμάς και καλή προπόνηση.