Μάρτιος 2014

Μηνυσε το BBC γιατί ο Κλάρκσον χρησημοποίησε ρατσιστικούς όρους στην εκπομπή του

Ο παρουσιαστής της ιδιαίτερα επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής "Top Gear", Τζέρεμι Κλάρκσον, κλήθηκε σε απολογία από την ηθοποιό Σόμι Γκούχα, γιατί όπως είπε, χρησιμοποίησε ρατσιστικούς όρους στην εκπομπή του αναφερόμενος στους Ασιάτες, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού επεισοδίου που γυρίστηκε στην Βιρμανία.

Η ηθοποιός στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον του BBC, ζητάει σχεδόν 1.200.000 ευρώ εάν ο παρουσιαστής δεν ανακαλέσει για το σχόλιό του.

Άνδρας έβαλε στοίχημα για ένα χρόνο πως θα βάλει ψεύτικα βυζιά και τα κράτησε.

Το 1991 ο Μπράιαν Ζέμπεκ έβαλε στοίχημα σε ένα τραπέζι πόκερ πως αν κάνει πλαστική και βάλει ψεύτικο στήθος για ένα χρόνο, θα πάρει 100 χιλιάδες δολάρια. Βρήκε λοιπόν έναν χειρουργό επίσης τζογαδόρο, και έπαιξαν σε ένα παιχνίδι τάβλι την επέμβαση αυξητικής στήθους αξίας 4500 δολαρίων, την οποία και κέρδισε.

Ξέχασε το αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων σκάφος του στο λιμάνι για 2 χρόνια!

Μα δεν είναι φοβερά εκνευριστικό να ξεχνάς την εξαψήφιας αξίας βαρκούλα σου σε κάποιο λιμάνι για 2 χρόνια; Με κάποιον τρόπο αυτό συνέβη σε έναν νορβηγό που ξέχασε το κότερό του σε ένα λιμάνι στη Σουηδία. Δύο χρόνια μετά μια καμπάνια της αστυνομίας σε facebook και λοιπά μέσα, του το θύμισε. Είχε λέει μια αμυδρή ανάμνηση πως πούλησε το πλοίο αλλά τελικά ήταν ακόμα δικό του.

Συνελήφθη ο δράκος της Θεσσαλονλικης

Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού εννιά νεαρών γυναικών στη Θεσσαλονίκη και την παραδοχή του για τις τρεις από αυτές τελικά οδηγήθηκε στη φυλακή προσωρινά.

Η ανακρίτρια είχε προτείνει από την αρχή να κρατηθεί αλλά ο εισαγγελέας είπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ. Η τελική απόφαση τελικά ήρθε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Γιατί η μαύρη σικολάτα είναι υγιεινή;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τα υπερβολικά βολικά για μας υγιεινά οφέλη της μαύρης σοκολάτας. Κάνει καλό στην καρδιά, το μυαλό, ακόμα και τα δόντια!

Αλλά γιατί είναι τόσο υγιεινή; Οι ερευνητές μας εξηγούν πως τα καλά βακτηρίδια του πεπτικού λατρεύουν τη σοκολάτα. Όταν τρέφονται μ αυτή, η διαδικασία ελευθερώνει συστατικά που μειώνουν τις καρδιαγγειακές φλεγμονές. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες καρδιακών παθήσεων και εκδήλωσης εγκεφαλικού.

GADGET σχεδιασμένο για την ασφάλεια των παιδιών

Τώρα μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι. Τα παιδιά από 4 εως 11 ετών μπορούν να είναι μονίμως συνδεδεμένα με τους γονείς τους με τη νέα υπερσύγχρονη και φιλική συσκευή FiLIP smart watch.

Το κόστος κόστος είναι μόλις 119 δολάρια και όπως δηλώνει ο δημιουργός του είναι πολύ λίγο αφού εξασφαλίζει στους γονείς μια μόνιμη επαφή με τα παιδιά τους.

Η υπερπροστατευτικοί γονείς τώρα μπορούν να καλούν στο ρολόι των παιδιών τους όταν χάνουν οπτική επαφή μαζί τους και φυσικά το αντίστοιχο μπορούν να κάνουν και τα παιδιά.

Μια καλόγρια στο Ιταλικό The Voice

Την καρδιά των κριτών αλλά και του κοινού κατάφερε να κερδίσει διαγωνιζόμενη του ιταλικού σόου The Voice.

Η έκπληξη ήταν τόσο μεγάλη, που ένας από τους κριτές δάκρυσε. Δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια αλλά έχει καταπληκτική φωνή η αδερφή Κριστίνα από τη Σικελία. Ναι, καλά διαβάσατε, η διαγωνιζόμενη είναι καλόγρια αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μέρος στο σόου.

Κένυα: Ιδιώτης δώρησε 11.000 για να φτιάξουν πηγάδια

Με μία αναπάντεχη δωρεά θα γιορτάσουν στην Κένυα την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, το Σάββατο 22 Μαρτίου, αφού έναν ανώνυμος δωρητής αποφάσισε να προσφέρει 11.000 ευρώ στην Κένυα για να γίνουν πηγάδια και να έχουν οι κάτοικοι καθαρό νερό.

Για να αποδείξει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για καλό σκοπό. Έτσι με μόνο ένα tweet κατάφερε να συγκεντρώσει 11.000 ευρώ και τα έδωσε αμέσως σε μία διαδικτυακή οργάνωση που προωθεί τέτοιου είδους δωρεές για να υπάρχει καθαρό νερό σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Παυλοπέτρι: μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αρχαιολόγοι όταν λίγα λεπτά από την Παντάνασσα στα Νότια της Λακωνίας, ανακάλυψαν μία από τις αρχαιότερες βυθισμένες πόλεις. Μια πόλη που άνθησε την εποχή του Χαλκού!

Στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, επιστήμονες κατάφεραν, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνει σήμερα η τεχνολογία, να αναδημιουργήσουν ψηφιακά το Παυλοπέτρι. Μας δείχνουν πως ήταν το λιμάνι, τα σπίτια με τους κήπους, ρούχα απλωμένα στις αυλές, δρόμους και πλατείες, με λίγα λόγια, την πόλη όπως ήταν στην ακμή της.

Οικογενειακή τραγωδία στην Ιεράπετρα Κρήτης

Ένας 54χρονος ημεδαπός, σήμερα το απόγευμα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, πυροβόλησε και σκότωσε την αδερφή του και τον πατέρα του. Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Άφωνη η κοινή γνώμη στην Ιεράπετρα της Κρήτης, προσπαθεί να καταλάβει γιατί μπορεί ο 54χρονος να πυροβόλησε την 43χρονη αδερφή του και τον 75χρονο πατέρα του πριν αυτοκτονήσει.

Το ίδιο και η ασφάλεια Ιεράπετρας, η οποία για το λόγο αυτό διενεργεί Προανάκριση.

Σελίδες