Νοέμβριος 2013

Μια δοκιμή αξίζει

Το να είσαι μόνος σου δεν αρέσει σε κανέναν, πως γίνεται να μπορέσεις να περάσεις μια ολόκληρη ζωή χωρίς καμία συντροφιά? Θέλεις να περάσεις και τα χαρούμενα και τα δυσάρεστα με έναν άνθρωπο, είχα κάποιες σχέσεις παλιότερα αλλά όχι κάτι σημαντικό, τότε με ικανοποιούσε αυτό το είδος σχέσεις αλλά τώρα δεν μου ταιριάζουν δεν με καλύπτουν συναισθηματικά.

Μαχαιρίες στο Τορίνο

Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης δέχθηκαν επίθεση μερικές ώρες πριν τον αγώνα με την Γιουβέντους. Η συμπλοκή έγινε σε μια καφετέρια και τραυματίστηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα αλλά ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά

Μια ευτχισμένη κατάληξη

Ποιος είπε ότι το τέλειο δεν υπάρχει? Γιατί εγώ το ζω τους τελευταίους μήνες με τον άντρα της ζωής μου που μάθαμε ότι περιμένουμε το παιδάκι μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ζω όλο αυτό γιατί αν με ρωτούσες πριν ένα χρόνο θα σου έλεγα ότι αποκλείεται η ζωή να μου τα φέρει έτσι, γιατί γενικά ήμουν πολύ άτυχη στην ζωή μου.

Έρωτας με διαφορετικό τρόπο

Γεια σας είμαι η Μαριάννα και έχω κάποια ερωτήματα και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Μόλις βγήκα από μια πολύ κακή σχέση με έναν άνθρωπο που όχι απλά με υποτιμούσε τρομερά αλλά με έκανε να αισθάνομαι ένα τίποτα σε κάθε ευκαιρία και δυστυχώς έχει καταφέρει να με πείσει ότι είμαι ένα τίποτα και να με απομακρύνει από όλους του ανθρώπους γύρω μου. Μάζεψα δύναμη και θάρρος και βγήκα από όλη αυτή την κατάσταση αλλά δεν είμαι έτοιμη για να βγω και να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους από κοντά αν και θέλω μια νέα σχέση στην ζωή μου που θα με κάνει να νιώθω καλά.

Αναστάτωση στο Δαφνί

Ύστερα από τις αποφάσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο Δαφνί και σε άλλα ψυχιατρικά κέντρα έχει προκληθεί αναστάτωση και ο διοικητής του Δαφνί Όθωνας Χαραλαμπάκης σήμερα το πρωί υπέβαλε την παραίτησή του.

Σελίδες