Ο Tom Cruise επέμενε για την επιστροφή του Val Kilmer για το "Top Gun: Maverick"

Ο Τομ Κρουζ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επανάληψη του ρόλου του Βαλ Κίλμερ ως Τομ "Iceman" Kazansky για το Top Gun: Maverick.

Ο παραγωγός της ταινίας Jerry Bruckheimer μίλησε πρόσφατα με το περιοδικό People και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός πάλεψε να συμπεριλάβει τον Val στη συνέχεια.

«[Ο Τομ Κρουζ] είπε:« Πρέπει να έχουμε τον Βαλ, πρέπει να τον έχουμε πίσω. Πρέπει να τον έχουμε στην ταινία », είπε ο Jerry. «Και ήταν η κινητήρια δύναμη. Όλοι τον θέλαμε, αλλά ο Τομ ήταν πραγματικά ανένδοτος ότι αν πρόκειται να κάνει ένα άλλο Top Gun, ο Val έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό. "

Ο Βαλ έκανε μια μικρή παύση από την υποκριτική αφού έχασε την ικανότητα να μιλάει το 2014 λόγω θεραπείας για τον καρκίνο του λαιμού.

Ο Τζέρι συνέχισε λέγοντας για το αστέρι του Μπάτμαν, «Είναι τόσο καλός ηθοποιός και είναι τόσο καλός άνθρωπος. Περάσαμε τόσο καλά την πρώτη και θέλαμε να ξαναφέρουμε μέρος της παρέας… Ήταν μια πραγματικά συναισθηματική εμπειρία για όλους μας. Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσουμε εκεί, αλλά το κάναμε ».

«Τιμούν την κληρονομιά του Iceman και ήταν τόσο τρελός από αυτό», δήλωσε ο γιος του Val, Jack Kilmer. Επισκέφτηκε τον πατέρα του στα γυρίσματα της νέας ταινίας μαζί με την αδερφή του, Mercedes.

Ο Τζακ πρόσθεσε ότι συνάντησαν πολλούς πραγματικούς πιλότους στα γυρίσματα που πίστεψαν το πρώτο Top Gun ως έμπνευσή τους για να γίνουν πιλότοι.

«Ηρθαν κοντά μας και μας είπαν ότι το πρώτο Top Gun τους ενέπνευσε να ενταχθούν στο Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία», είπε. «Τότε είχαμε αυτά τα μεγάλα αεροσκάφη βόμβας F που πετούσαν από πάνω. Ηταν σαν μια από τις πιο περήφανες στιγμές του να είσαι Αμερικανός που πραγματικά μπορούσες να σκεφτείς ».

Το Top Gun: Maverick αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για ροή στο Paramount+ 45 ημέρες μετά την έναρξή του στους κινηματογράφους.