Ιανουάριος 2016

Ξεσπά ο Μάρκος Σεφερλής

Μετά από τόσο καιρό απουσίας του, από τον δέκτη της τηλεόρασης ο Μάρκος Σεφερλής μιλάει για την χρόνια «κόντρα», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Μάρκος ένιωθε αδικία από την συμπεριφορά του Δημήτρη Ουγγαρέζου και θυμόμαστε όλοι το ξέσπασμα που είχε στην τελευταία του εκπομπή και αποκάλεσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, «κωλοτούμπα».

Tags: 

Η μάχη του Στέφανου Κορκολή με τον καρκίνο και η γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη

Πιο δυνατός από ποτέ εμφανίζεται ο διάσημος τραγουδιστής Στέφανος Κορκολής μετά από τον πολύ σκληρό αγώνα του που έδωσε με τον καρκίνο.

Δεν πίστευε ποτέ ότι η νόσος θα «χτυπήσει» την δικιά του «πόρτα», αν και ο ίδιος σε δήλωση του έχει παραδεχτεί πως ο καταστροφέας του ήταν το τσιγάρο. Ο ίδιος μετά τα πρώτα σημάδια της αρρώστιας, θεωρούσε πως έφταιγε η κούραση. Χρειάστηκε μόνο μια επίσκεψη στον γιατρό για να διαψευστούν οι σκέψεις του. Διαγνώστηκε καρκίνος.

Tags: 

Οικονομική «καταστροφή» και τα χρέη της διάσημης ηθοποιού

Στην πολυετή καριέρα της έχει ζήσει πολλές φορές τον τραπεζικό της λογαριασμό να είναι στα ύψη.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Tori Spelling, έχει αλλάξει. Ο δρόμος της έχει κάνει στροφή στην κατηφόρα και δεν λέει να επαναφέρει την κατάσταση. Ακόμα και ο γάμος της περνάει δύσκολες ώρες και προσπαθεί να τον κρατήσει.

Οι οφειλές της γνωστής ηθοποιού στις τράπεζες υπέρογκες, καθώς αγγίζουν τα 38.000 δολάρια σε μία μόνο πιστωτική κάρτα.

Tags: 

Θορυβώδεις εμφάνιση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου

Καλεσμένος βρέθηκε χθες, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην βραδυνή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Τhe 2night Show¨» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και καθήλωσαν τους τηλεθεατές με την συνέντευξη του.

Ο Αρναούτογλου μπήκε βαθιά μέσα στα χωράφια του συνεντευξιαζόμενού του και ρώτησε για όλα τα θέματα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος χωρίς δισταγμό, απάντησε σε όλα και σήκωσε την τηλεθέαση στα ύψη.

Tags: 

Κακό ποδαρικό στην Ναταλία Γερμάνου

Πριν τη Νέα Χρονιά όλοι γνωρίζαμε ότι η Ναταλία διένυε δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά της, καθώς είχαν αποχωρήσει και οι δυο αρχισυντάκτριες της Ναταλίας από την εκπομπή «Νamaste», που παρουσιάζει.

Συμπλήρωμα στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της ήρθε να δώσει ο νέος της σύντροφος, ο οποίος την άφησε στις μέρες των εορτών μόνη της και η γνωστή παρουσιάστρια έγινε κομμάτια.

«Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος απέναντι μου, μάλλον κάποιοι ενοχλούνται που θέλω να είμαι ευτυχισμένη και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά» δήλωσε

Tags: 

Εκνευρισμένος ο Ρονάλντο

Φανερός ο εκνευρισμός του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο μετά άπο δημοσιεύματα όπου τον θέλουν να ανταλλάσει καυτά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με Ρωσίδα καλλονή χορεύτρια.

Η αδυναμία του αθλητικού αστέρα προς τις εντυπωσιάκες γυναίκες είναι γνώστη εδώ και χρόνια και συνέχεια πέφτει στην ίδια λούπα και χάνει κομμάτι απο την διεθνούς φήμης του, αλλά μυάλο δεν φαίνεται να βάζει.

Tags: