Θορυβώδεις εμφάνιση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου

Καλεσμένος βρέθηκε χθες, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην βραδυνή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Τhe 2night Show¨» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και καθήλωσαν τους τηλεθεατές με την συνέντευξη του.

Ο Αρναούτογλου μπήκε βαθιά μέσα στα χωράφια του συνεντευξιαζόμενού του και ρώτησε για όλα τα θέματα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος χωρίς δισταγμό, απάντησε σε όλα και σήκωσε την τηλεθέαση στα ύψη.

«Το φιλί δεν έχει ήχο. Δεν κάναμε θόρυβο άρα δεν θα μπορούσαν να μας συλλάβουν. Είχαμε στήσει τους φωτογράφους για να μας τραβήξουν. Αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς. Ήταν ένα φιλί… Έλεος! Το αποφασίσαμε ένα δεκάλεπτο πριν γίνει. Είχε έναν συμβολισμό. Οι βουλευτές κάνανε βόλτες, πότε μέσα- πότε έξω από την αίθουσα της ολομέλειας στη διάρκεια της συζήτησης και όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας έφυγαν… Δεν ψηφίστηκε νόμος για τους ομοφυλόφιλους. Ήταν ένας νόμος για τους straight που απέκλειε τους ομοφυλόφιλους. Αυτό διορθώθηκε. Πλέον δεν αποκλείεται κανείς», είπε σε μια από τις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Tags: