Μάρτιος 2015

Κατάφερε να πάρει τον πίνακά του πίσω από την βασιλική οικογένεια της Ολανδίας!

Η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας θα αναγκαστεί να αποχωριστεί έναν ζωγραφικό πίνακα που έχει στην συλλογή της εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί αυτό; Μα, γιατί αποκαλύφθηκε πως τον πίνακα αυτό τον είχαν κλέψει οι Ναζί από τον Εβραίο νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Την αποκάλυψη έκανε ομάδα ανεξάρτητων ερευνητών στο πλαίσιο έρευνας που είχαν ζητήσει τα ανάκτορα το 2012 σχετικά με έργα που είχαν αποκτηθεί αφού οι Ναζί είχαν ανέβει στην εξουσία στη Γερμανία, το 1933.

Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε ο Σήφης ο Κροκόδειλος!

Δυστυχώς, νεκρός εντοπίστηκε ο κροκόδειλος που είχε γινει γνωστός στο πανελλήνιο και όχι μόνο με το όνομα Σήφης. Ο Σήφης, εδώ και πολλούς μήνες παρέμενε στο Φράγμα των Ποταμών, χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν οι δεκάδες ειδικοί που είχαν επισκεφθεί την Κρήτη γι' αυτό τον σκοπό.

Ο άτυχος κροκόδειλος, σύμφωνα με τς πρώτες εκτιμήσεις, δεν άντεξε τον βαρύ φετινό χειμώνα, καθώς το είδος του δεν είναι συνηθισμένο σε τέτοιες σκληρές καιρικές συνθήκες. Να θυμήσουμε πως ο φετινός χειμώνας ήταν από τους πιο κρύους των τελευταίων ετών.

Τέρμα τα απολαυστικά ντους στα ξενοδοχεία

Τέλος θέλει να βάλει μία υπηρεσία στις ΗΠΑ για να γίνουν τα ξενοδοχεία πιο φιλικά στο περιβάλλον. Έτσι η Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος ΗΠΑ, χρηματοδοτεί μια έρευνα για τη δημιουργία μιας συσκευής που θα ελέγχει τη χρήση του νερού στις ντουζιέρες των ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η υπηρεσία υποστηρίζει: «Τα ξενοδοχεία καταναλώνουν μια πολύ σημαντική ποσότητα νερού στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν ελέγχουν τη χρήση νερού που κάνουν οι επισκέπτες τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται εκατομμύρια γαλόνια πόσιμου νερού κάθε χρόνο».

Celine Dion: Ζω για να υπηρετώ τον άνδρα μου που έχει καρκίνο!

Η Celine Dion εδώ και αρκετό διάστημα λείπει από τις μουσικές σκηνές κι αυτό γιατί βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει ο άντρας της, ο René Angélil, παλεύει με τον καρκίνο εδώ και αρκετά χρόνια. Δυστυχώς, όμως δεν μπορεί πια να λαμβάνει την τροφή του φυσιολογικά και τρέφεται από ειδικό σωλήνα.

"Δεν μπορεί να φάει, έτσι τον ταΐζω εγώ. Έχει ένα σωλήνα και πρέπει να τον ταΐζω από εκεί τρεις φορές την ημέρα" είπε κλαίγοντας η τραγουδίστρια.

Πως να απαλαγείτε από τις ενοχλητικές ελιές.

Αυτές οι μικρές και συνήθως ανοιχτόχρωμες ελιές που βγάζουμε όσο μεγαλώνουμε και μοιάζουν με μικρά, μαλακά μπαλόνια που κρέμονται από το δέρμα είναι κονδυλώματα. Πρόκειται δηλαδή για καλοήθεις όγκους του δέρματος.

Μην φοβάστε από τον όρο, είναι ακίνδυνα. Όμως, όλοι θέλουν να τα αφαιρέσουν επειδή είναι αντιαισθητικά και ενοχλητικά.

Σε κλινική η κόρη της Γουίτνι Χιούστον.

Σε ειδική κλινική αποκατάστασης μεταφέρθηκε η 21χρονη κόρη της αείμνιστης τραγουδίστριας Γουίτνι Χιούστον και του διάσημου ράπερ Μπόμπι Μπράουν, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, μετά την υπερβολική χρήση ναρκωτικών που την οδήγησε στο κώμα που βρίσκεται τους τελευταίους δύο μήνες.

Tags: 

Ο «Mr.Grey» απαντά στις φήμες περί χωρισμού.

Τις φήμες περί χωρισμού απο τη σύζυγο του αποφάσισε να καταρρίψει μία και καλή ο πρωταγωνιστής της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι», Τζέιμι Ντόρναν, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει και την οργή που νιώθει για τέτοιου είδους ψέματα.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, η σύζυγος του, Αμέλια Γουόρνερ, γνώριζε απο την αρχή όλες τις πιπεράτες σκηνές που επρόκειτο να γυριστούν και τον υποστήριζε μέχρι τέλους.

Tags: 

Η πιο ερωτιάρα μαμά του Hollywood.

Φρεσκοχωρισμένη και με τα μυαλά στα κάγκελα φαίνεται πως είναι η πιο διάσημη μαμά του Hollywood, Kris Jenner, η οποία μετά το χωρισμό της απο τον επί σειράς ετών σύζυγό της, Bruce Jenner, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Kylie και την Kendal, αλλάζει τους συντρόφους κυριολεκτικά όπως αλλάζει τα ασπρόμαυρα συνολάκια της!

Tags: 

Πως μπορεί να φύγει η λιπαρότητα από τα μαλλιά; Μέρος 2ο!

Όπως είπαμε και χθες, το να έχεις λιπαρά μαλλιά είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Δυστυχώς για πολλούς όμως, αυτό είναι η καθημερινότητά τους. Γι' αυτό, ψάχνουμε να βρούμε φυσικούς τρόπους για να το αντιμετωπίσουμε!

άλλη μία λύση είναι αυτή: Μηλόξυδο!

Ο όξινος χαρακτήρας του κρατά μακριά τη λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής. Μπορείτε, λοιπόν, να αναμείξτε ίση ποσότητα μηλόξυδου με νερό και να το χρησιμοποιήσετε ως ξέβγαλμα στο ντους μετά το λούσιμο.

Πως μπορεί να φύγει η λιπαρότητα από τα μαλλιά;

Το να έχεις λιπαρά μαλλιά είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικό. Πολλοί το αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Είμαστε αναγκασμένοι να λουζόμαστε κάθε μέρα, καθώς λίγο μετά το λούσιμο αρχίζουμε και νιώθουμε τα μαλλιά μας βαριά, ιδιαίτερα τις ρίζες.

Όμως, βρήκαμε και γι'αυτό το πρόβλημα λύση στη φύση! Μια λύση ανέξοδη και εντελώς φυσική, ενώ απαιτεί μόλις μερικά λεπτά σε ολόκληρη την εβδομάδα. Ποια είναι αυτή; Μα, είναι πολύ απλό! Το έχουμε όλοι στην κουζίνα μας και δεν κοστίζει ιδιαίτερα. Μιλάμε φυσικά για το λεμόνι.

Σελίδες