Οκτώβριος 2014

Έκτακτο! Εμφάνιση με ρούχα έκανε η Miley Cyrus!

Χαλαρώστε, μια πλάκα κάναμε! Ήταν ποτέ δυνατόν να δούμε την Miley Cyrus με κανονικά ρούχα; Ρούχα που καλύπτουν μέρος από το δέρμα της; Γιατί να το κάνει αυτό και να απογοητεύσει τους αναρίθμητους ανά τον κόσμο θαυμαστές της; Ε;

Η αγαπημένη σταρ της ποπ μουσικής, Miley Cyrus, άφησε για μία άλλη φορά, πολύ λίγα στην φαντασία των θαυμαστών της (και όχι μόνο, κι εμείς την βλέπουμε) κατά την νέα της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της amfAR LA Inspiration Gala, την Τετάρτη το βράδυ.

Η Renee Zellweger με το σύντροφο της, μετά τον σάλο με τις πλαστικές!

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τέτοιος χαμός με την Renee Zellweger. Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία ηθοποιός στο Hollywood που περνάει από το χειρουργικό τραπέζι του πλαστικού χειρουργού. Μάλλον, επειδή είχαμε καιρό να την δούμε και μας κάθισε κομματάκι απότομο.

Εδώ την βλέπετε με τον σύντροφό της, ton Doyle Bramhall II. Οι δυό τους είναι μαζί από το 2012 και δείχνουν να είναι καλύτερα από ποτέ.

Βρέθηκαν τα φτερά από τις σφίγγες! [βιντεο]

Δεν σταματούν οι εκπλήξεις από τον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη. Τελευταίο εύρημα, τα υπέροχα φτερά από τις σφίγγες, που βρέθηκαν, ευτυχώς!

Στο σκίτσο βλέπετε πως θα γίνουν οι σφίγγες μετά τις εργασίες αναστήλωσης, με τα μέχρι στιγμής ευρήματα. Ευτυχώς, βρέθηκε και το κεφάλι της ανατολικής σφίγγας και έτσι, έχουμε την δυνατότητα να δούμε πλέον πως τα κεφάλια τους δεν ήταν αντικριστά, αλλά κοιτούσαν προς τους περαστικούς.

Έχει τελικά καρκίνο ο Πούτιν;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικάνικων site, όπως του New York Post, θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει καρκίνο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πούτιν βιάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία, καθώς πάσχει από καρκίνο του νωτιαίου μυελού και έχει μόνο τρία χρόνια ζωής!

Το 54122 μου έστειλε sms. Γιατι; Πώς μπορώ να διαγραφώ;

Συμπέρασμα: αν σας έρθει κάποιο μήνυμα από το 54122, ψυχραιμία! Το μόνο που χρειάζεται είναι να...

Tags: 

Με την πρώτη ψιχάλα, πλημμύρισε μέχρι πάνω το πάρκινγκ στο κλειστό Περιστερίου

Που να μην την περιμέναμε την βροχή. Εδώ και μέρες μας έλεγαν οι μετεωρολόγοι πως θα χαλάσει ο καιρός. Πήραν τα μέτρα τους; Γιατί να το κάνουν; Μήπως δεν το είχαμε δει το σενάριο προηγούμενα; Τι σημασία έχει! Εδώ είναι Ελλάδα.

Εκτεταμένες ζημιές υπάρχουν και στην κεντρική σάλα του κλειστού γυμναστηρίου Περιστερίου KAI στα αποδυτήρια. Οι μεγαλύτερες ζημιές όμως είναι στο πάρκινγκ, όπου πλέον μόνο σαν ενυδρείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ο θάνατος του William George Allum

Έτσι λέγεται η καινούρια δουλειά του Κυριάκου Μαυρίδη, η οποία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΨΜ. Ο Μαυρίδης, εμπνευσμένος από τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία, έφτιαξε ένα ατμοσφαιρικό comic.

Ο Γουίλι, ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί... Ή αλλιώς, William George Allum! Ο θερμαστής του ποιήματος του Νίκου Καββαδία. Αυτός ο απόμακρος, ο ξένος, με το κορμί του όλο φοβερά στιγματισμένο και τις αισχρές φήμες των άλλων ναυτικών να τον συνοδεύουν… με τη θλιβερή ιστορία και το ακόμα πιο τραγικό τέλος.

Αυτό είναι το πιό λειτουργικό σπίτι για το 2014

Ο νικητής του διαγωνισμού του AIA για το 2014 στην κατηγορία μικρών σπιτιών, το κέρδισε ο αρχιτέκτονας του σπιτιού που βλέπετε.

Η ανακοίνωση του νικητή δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και το συγκεκριμένο σπίτι είναι αυτό που λέμε τα ωραία πράγματα σε μικρή συσκευασία!

Γκράφιτι έγινε ο Λουκάνικος!

Ο Λουκάνικος, ο σκύλος-σύμβολο των αγανακτισμένων τον Ιούνιο του 2011, πέθανε πριν λίγο καιρό. Ήταν ο μοναδικός σκύλος που έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό TIMES. Έγινε παγκόσμιο σύμβολο ενάντια στην αστυνομική βία.

Τρεις γκραφιτάδες με τα καλλιτεχνικά ονόματα Martinez, N. Gramms και Smart, ανέλαβαν να κάνουν ένα γκράφιτι με την μορφή του Λουκάνικου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στη μορφή του γλυκύτατου σκυλάκου.

Jude Law: Περιμένει το 5ο του παιδί

Ο 40χρονος βρετανός ηθοποιός Jude Law, ανακοίνωσε μέσω του εκπροσώπου τύπου του, πως θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας. Η μητέρα του παιδιού είναι η πρώην σύντροφος του, Catherine Harding.

Σελίδες