Φεβρουάριος 2014

Τανάγρα: Την τελευταία στιγμή απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία

Σήμερα το πρωί, από θαύμα γλύτωσε ο χειριστής αεροσκάφους, και πιθανόν και κάτοικοι της Τανάγρας. Παρουσιάστηκε βλάβη στον κινητήρα του μαχητικού αεροσκάφους, τύπου Μιράζ, ενώ βρισκόταν σε άσκηση αερομαχίας κοντά στην περιοχή του Παρνασσού.

Κωνσταντινούπολη: Δακρυγόνα και αντλίες κατά διαδηλωτών

«Κυβέρνηση παραιτήσου» και «Ταγίπ Ερντογάν, κλέφτη!» φώναζαν οι διαδηλωτές στη συνοικία Καντικιόι της Κωνσταντινούπολης.

Η τουρκική αστυνομία διέλυσε με αντλίες νερού και δακρυγόνα την συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη, υπό το φως των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο διαφθοράς και την εμφάνιση ενός βίντεο στο YouTube, στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν να δίνει οδηγίες στο γιο του να κρύψει εκατομμύρια δολαρίων. Νωρίτερα η αστυνομία είχε διαλύσει μια άλλη διαδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο, σε πανεπιστήμιο της Άγκυρας.

Συνελλήφθη πατέρας που χάριζε τα παιδιά του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον απελπισμένο, Xu Lin, ο οποίος προσπάθησε χαρίσει σε περαστικούς τα μόλις 11 μηνών τρίδυμα παιδιά του. Ο ίδιος, προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την πράξη του λέγοντας ότι έχει ήδη άλλους δύο γιους ηλικίας πέντε και έξι ετών, και πως δε μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στα έξοδα της οικογένειάς του.

Όσο πιο ικανοποιημένες είναι οι γυναίκες, τόσο πιο ισχυρές οι σχέσεις!

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η ικανοποίηση των γυναικών είναι αυτή που καθορίζει την ευτυχία του ζευγαριού. Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Οχάιο διαπίστωσαν ότι οι άνδρες είναι πιο ευτυχισμένοι στη σχέση τους όταν η γυναίκα καλύπτει τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι άνδρες θεωρούν καθήκον τους να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους σεξουαλικά. Τονίζουν όμως ότι η σεξουαλική επιθυμία δεν έχει να κάνει μόνο με τον οργασμό αλλά τα προκαταρκτικά, η φαντασία, η διάρκεια καθώς και η συχνότητα του σεξ παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Φωτιά σε τουαλέτα αεροπλάνου οδήγησε σε αναγκαστική προσγείωση

Σε πτήση αεροπλάνου της Etihad Airways που πραγματοποιούσε την πτήση Μελβούρνη - Αμπου Ντάμπι ξέσπασε φωτιά σε τουαλέτες και ο πιλότος προέβη σε αναγκαστική προσγείωση για λόγους ασφαλείας. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν ακόμα άγνωστα, αν και κρατείται μια 20χρονη που θεωρείται η πλέον ύποπτη. Στο αεροσκάφος επέβαιναν και ορισμένοι Έλληνες καθ” οδόν προς την Αθήνα.

Όνα-Μπουγκέισα. Οι γυναίκες πολεμίστριες, που έζησαν στη «σκιά» των σαμουράι

Όλος ο κόσμος γνωρίζει τους περίφημους Ιάπωνες πολεμιστές σαμουράι. Πειθαρχημένοι, εξαιρετικά εκπαιδευμένοι, τελειοποίησαν την πολεμική τους τέχνη κι έγιναν φόβος και τρόμος στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Πόσοι όμως γνωρίζουν, ότι υπήρχαν και θηλυκοί πολεμιστές στην Ιαπωνία, που ποτέ δεν αναγνωρίστηκαν ως ισότιμες με τους άντρες, αν και ταξικά ανήκαν στους «μπούσι», όπως και οι σαμουράι;

Ένας στους δέκα Βρετανούς αμφιβάλλει για την πατρότητα του παιδιού του

Σχεδόν ένας στους δέκα Βρετανούς αναφωνεί "Τίνος είναι, βρε γυναίκα, το παιδί", όπως αποκαλύπτουν επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Μάλιστα, σε μερικές περιοχές της χώρας τα ποσοστά είναι πιο αυξημένα και φτάνουν μέχρι και σε έναν στους πέντε άντρες να παραδέχονται ότι δεν είναι σίγουροι αν είναι οι βιολογικοί πατεράδες των παιδιών τους.

Σεισμός στην Φθιώτιδα

Το πρωί του Σαββάτου στις 10κ14 έγινε σεισμική δόνηση 4,5 της κλίμακας Ρίχτερ ανάμεσα στο Ρεγγίνι και στα Καμένα Βούρλα, ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και στην Αττική. Το βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα, μετά από λίγο ακολούθησε και ένας άλλος σεισμός 3,3 της κλίμακας Ρίχτερ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές οι τραυματισμοί ανθρώπων.

Έφυγε από την ζωή ο Αραγονιές

Ο δημοφιλείς προπονητής Λουίς Αραγονιές έφυγε από την ζωή σε ηλικία 75 ετών. Ο προπονητής είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπητός όταν ήταν προπονητής με την Εθνική Ισπανίας και κατέκτησαν το Euro 2008. Η ανακοίνωση για τον θάνατό του έγινε από το κρατικό ραδιόφωνο από τον γιατρό του.