Ιούνιος 2012

Γερμανία: Έδειραν Ελληνογερμανίδα επειδή ...

είπε. Ένα ασθενοφόρο ήρθε και την πήγε στο νοσοκομείο. Όσο για τη διάγνωση... Πολλά σπασμένα οστά γύρω από τα μάτια της. Η Αντζελίνα θα υποβληθεί τώρα σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να φοράει γυαλιά για αρκετό καιρό. «Προφανώς θα δω το επόμενο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο σπίτι μου», δήλωσε μετά από αυτό που της συνέβη...

Ενίσχυση των πιέσεων προς τη Συρία ζητά η Ε.Ε.

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζήτησε ενιαία δράση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για να ασκηθεί πιο σθεναρή και αποτελεσματική πίεση, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης περιεκτικών κυρώσεων βάσει του Κεφαλαίου 7» του Χάρτη του ΟΗΕ, αναφέρουν οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ε.Ε. στα συμπεράσματά τους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Νάνι: Ήθελε την δόξα ο Ρονάλντο για τον εαυτό του

Έντονη κριτική δέχτηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Πάουλο Μπέντο, για την επιλογή του να εκτελέσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο πέναλτι στην διαδικασία της "ρώσικης ρουλέτας" κόντρα στην Ισπανία με τον Νάνι να επιτίθεται στον διεθνή μεσοεπιθετικό ισχυριζόμενος πως ο Ρονάλντο απαίτησε να εκτελέσει εκείνος το πέμπτο πέναλτι για να πάρει όλη την δόξα αυτός.

Δραστικά μέτρα στη σύνοδο κορυφής ζητά η Αυστρία

Δραστικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η διάλυση της Ευρωζώνης ζητεί από τους Ευρωπαίους ηγέτες που συμμετέχουν στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών, Βέρνερ Φάιμαν.Η Ε.Ε.

Δολοφονήθηκε στρατιωτικό στέλεχος της Χαμάς στη ...

Ένα στρατιωτικό στέλεχος της Χαμάς στη Συρία, ο Καμάλ Χουσέιν Γανάζ, δολοφονήθηκε χθες, Τετάρτη, σε προάστιο της Δαμασκού, ανακοίνωσε αξιωματούχος της παλαιστινιακής οργάνωσης στο Λίβανο, τονίζοντας ότι υπάρχουν υποψίες πως τη δολοφονία διέπραξε η ισραηλινή Μοσάντ.«Μια ομάδα αγνώστων μπήκε στο σπίτι του, στο προάστιο Κουντσάγια της επαρχίας της Δαμασκού και τον σκότωσε», δήλωσε ο αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Προκρίθηκε και ο Παπαδόπουλος

Ο έλληνας αθλητής ήταν τέταρτος στη σειρά του και έπρεπε να περιμένει τους χρόνους των υπολοίπων αθλητών για να μάθει, αν θα τρέξει στα ημιτελικά. Τελικά, τα αποτελέσματα τον ευνόησαν και με το 51.01 που έκανε, προκρίθηκε στην 24άδα των ημιτελικών ως 22ος. Οι 24 των ημιτελικών Μικαέλ Μπούλτιλ (Βέλγιο) 49.65

Kύπρος:"Ο σκύλος φυλάει τα αποθέματα ...

Ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός διερωτάται «πώς μπορεί η Κύπρος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο» και θεωρεί «απαράδεκτο τα άλλα κράτη-μέλη να δέχονται να αναλαμβάνει την προεδρία μια χώρα η οποία προσέφυγε στο μηχανισμό διάσωσης". «Με ποια εξουσία μπορεί η Κύπρος να δώσει αξιόπιστη ώθηση στην προσπάθεια για σταθεροποίηση», τονίζει και συνεχίζει: «Πώς μπορεί να αναλάβει την διαχείριση κρίσης, όταν βρίσκεται η ίδια εν μέσω κρίσης; Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να θεραπεύσουμε την Ευρώπη, εάν ο Πρόεδρος βρίσκεται ξαπλωμένος στην μονάδα εντατικής θεραπείας με μια ιδιαίτερα μεταδοτική ασθένεια».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Έλληνες

Όταν αγωνιζόμαστε με τα ελληνικά χρώματα, όταν σε ατομικό αγώνισμα, κουβαλάμε μέσα μας την ελπίδα, τον καημό, τον πόνο και τον πόθο, την ευχή κάθε Έλληνα, κοιτάζουμε τη σημαία μας και κλείνουμε τα μάτια για να ονειρευτούμε τη στιγμή που θα ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο να πραγματοποιήσουμε. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, όταν το σώμα δεν ακολουθεί το πνεύμα, χτυπά μέσα μας η καρδιά όλων των Ελλήνων και η δύναμή μας γίνεται τιτάνια. Έτσι νιώθουμε, έτσι αγωνιζόμαστε.

Όσο πιο λιπαρό το ντρέσινγκ της σαλάτας τόσο καλύτερα;

Οι ερευνητές έδωσαν σε 29 ανθρώπους σαλάτες με τρία διαφορετικά ντρέσιγνκ: βουτύρου, που είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά, έλαιο κανόλα που είναι αντίστοιχο με το ελαιόλαδο όσον αφορά τη σύνθεσή του σε μονοακόρεστα λιπαρά και καλαμποκέλαιου, που είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά. Επίσης, τους χορήγησαν τα ντρέσιγνκ σε τρεις διαφορετικές ποσότητες, των τριών, οκτώ και είκοσι γραμμαρίων.

Σελίδες