Όσο πιο λιπαρό το ντρέσινγκ της σαλάτας τόσο καλύτερα;

Οι ερευνητές έδωσαν σε 29 ανθρώπους σαλάτες με τρία διαφορετικά ντρέσιγνκ: βουτύρου, που είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά, έλαιο κανόλα που είναι αντίστοιχο με το ελαιόλαδο όσον αφορά τη σύνθεσή του σε μονοακόρεστα λιπαρά και καλαμποκέλαιου, που είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά. Επίσης, τους χορήγησαν τα ντρέσιγνκ σε τρεις διαφορετικές ποσότητες, των τριών, οκτώ και είκοσι γραμμαρίων.