Survivor: Σε μονομαχία Ντάνου - Μάριου, με ρυθμιστή Βασάλο εξελίσσεται το παιχνίδι

Όσοι έχουν προβλέψει (ή επιθυμούν κιόλας) ότι η τελική μάχη για τον νικητή του φετινού Survivor θα κριθεί ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έχουν από χθες βράδυ ένα ακόμη λόγο να νιώθουν ότι θα δικαιωθούν. Ο Κύπριος νίκησε στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας ότι ουσιαστικά είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος του φερόμενου ως φαβορί Ντάνου, ο οποίος είχε κερδίσει προχθές τον πρώτο ατομικό αγώνα και γενικά διακόρευε (αγωνιστικά πάντα) τους πρώην Μαχητές, όπου τους πετύχαινε τώρα τελευταία.

Μάλιστα ο χθεσινός δραματικός και συγκλονιστικός αγώνας, οδήγησε και σε ένα ακόμα συμπέρασμα: ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποτελεί πλέον τον ρυθμιστή, αφού δείχνει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στους δύο πρώτους. Και άρα να έχει ελπίδα ότι θα πλασαριστεί αυτός στην τελική στροφή και να κάνει την έκπληξη. Ο Βασάλος άλλωστε ήταν εκείνος που διεκδικούσε με πολλές πιθανότητες τη νίκη και στον προχθεσινό αγώνα και στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο, με αποτέλεσμα να τον κάνει μια χαψιά ο Ντάνος. Χθες ο Κωνσταντίνος κατάφερε κι έφτασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου έχασε στις λεπτομέρειες από τον Κύπριο – άφησαν πίσω τους τον Αγγελόπουλο και οι δύο! Μάλιστα ο Βασάλος είχε καταφέρει νωρίτερα να κερδίσει και πάλι τον Ντάνο στους μεταξύ τους αγώνες με σκορ 2-1! Θετικό σκορ είχε απέναντι στον Σκιαθίτη και στο προχθεσινό ματς, άρα έχει δικαίωμα να ελπίζει ότι αγωνιστικά μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού έχει τέτοια επίδοση με τον Ντάνο.

Πέρα από τα αμιγώς αγωνιστικά στοιχεία του χθεσινού παιχνιδιού, ο Μάριος αξιοποίησε δύο επιπλέον, γενικότερα, στοιχεία για να φτάσει στην επικράτηση: πρώτον, ότι ο Αγγελόπουλος πρέπει να είναι όντως κουρασμένος, αφού κάποια στιγμή θα του βγει όλο το φορτίο της μεγάλης προσπάθειας που έκανε το τελευταίο διάστημα, σηκώνοντας στους ώμους του τους Διάσημους – κι ήταν και βαριοί οι άτιμοι.

Και δεύτερον, ότι ο Κύπριος έχει την ψυχολογική στήριξη, που παίρνει από την ομάδα του, αφού οι πρώην Μπλε αλληλοϋποστηρίζονται ανοιχτά και έντονα, δίνοντας ο ένας κουράγιο στον άλλο. Χθες μάλιστα πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη του Μάριου και έδειχναν να την απολαμβάνουν σαν… εκδίκηση για τα αλλεπάλληλα γλέντια που τους έκανε ο Αγγελόπουλος – αν τους κέρδιζε και πάλι χθες θα είχαμε μοιρολόγια στην καλύβα.

Αντιθέτως ο Ντάνος έχει στον πάγκο (ακόμα οι πάγκοι των ομάδων είναι στις θέσεις τους και ο διαχωρισμός γίνεται όπως παλιά) την Ευρυδίκη, που τον τρελαίνει με κάτι τσιρίδες και εκδηλώνει ενθουσιασμό μόνο όταν τα πράγματα πάνε καλά και νιώθει ότι έχει ελπίδες να απολαύσει το έπαθλο. Διαφορετικά, λουφάζει όπως χθες και κάνει την ανήξερη και την αδιάφορη ακόμα κι όταν ο Ντάνος της λέει τον πόνο και το παράπονό του για κάποια θέματα του αγωνίσματος – λες και η Βαλαβάνη πήγε χθες με το τελευταίο ΚΤΕΛ στον Άγιο Δομίνικο και δεν ξέρει τίποτα από στίβους και πώς γίνονται τα αθλήματα και πού ο παίκτης μπορεί να έχει προβληματισμό! Νωρίτερα μάλιστα είχε βαλθεί να αποθεώνει την Σάρα, παρότι στο αγωνιστικό κομμάτι οι πρώην Κόκκινοι με τους πρώην Μπλε δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις! Τρεις μέρες τώρα η Ευρυδίκη τρώει, πίνει και φυτοζωεί σε βάρος του Ντάνου, χωρίς να είναι ικανή να τον στηρίξει ψυχολογικά. Μιλάμε για την ανθρώπινη εκδοχή, αλά Survivor βέβαια, του… Naegleria fowleri (από τα πιο γνωστά παράσιτα στον κόσμο, με το χαϊδευτικό… «αμοιβάδα που τρώει εγκεφάλους»)!

Μάριος και παζλ, δύο άγνωστοι στην ίδια παραλίαΤο θέμα με τον Μάριο, όπως φάνηκε χθες, είναι ότι παραμένει σκράπας στα παζλ. Και δεν υπάρχει χρόνος τώρα να κάνει και… ιδιαίτερα! Ό,τι έμαθε, έμαθε τόσο καιρό στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ο στίβος είχε δύο παζλ και ο Κύπριος παιδεύτηκε περισσότερο κι από τους υποψήφιους στις πανελλαδικές με τα Μαθηματικά. Τα έχανε μπροστά στις κατασκευές, μπέρδευε τα κομμάτια, έβαζε άλλα αντί άλλων, γενικά καθυστερούσε πολύ για παίκτη, που θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον τελικό. Ο Μάριος είναι ικανός να μπερδέψει τα κομμάτια και στην τοποθέτηση πλακιδίων σε πάτωμα σπιτιού, παρότι είναι όλα τα ίδια!

Κατά τα λοιπά ο Μάριος είναι άνεμος στα… run, όπως του αρέσει να λέει τα τρεξίματα, καθότι Κύπριος, ενώ παραμένει δυνατός και στους στόχους.

Παρά τη χθεσινή ήττα και τη μέτρια, για τα δεδομένα του, εμφάνιση, ουδείς υποτιμά τις ικανότητες του Αγγελόπουλου. Ούτε έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να νικηθεί εύκολα - τουναντίον. Ο Ντάνος έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει καλά σε κάθε αγωνιστικό χώρο και ανεξάρτητα από το εάν κάποιες συνθήκες ίσως να τον έχουν ευνοήσει σε ορισμένους αγώνες – το ίδιο άλλωστε μπορεί να ισχύει και για άλλους παίκτες κατά περιόδους – παραμένει ισχυρός.

Βέβαια με τον Αγγελόπουλο μπορεί να ισχύει και κάτι άλλο, που φάνηκε στο χθεσινό αγώνα: Ήταν φορές που φιλούσε τα κομποσκοίνια και έκανε με πάθος το σταυρό του, που ίσως η… τακτική αυτή να έχει εξαντλήσει τα όριά της. Αν για παράδειγμα τα κομποσκοίνια είναι φθαρμένα από το πολύ το φίλημα (μην τα δαγκώνει κιόλας ενίοτε), τότε δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά – θέλουν άλλαγμα δηλαδή, όπως τα τακάκια στα φρένα του αυτοκινήτου! Δεν πας με 150 όταν έχεις να τ’ αλλάξεις χρόνια! Έχουν κι αυτά (τα κομποσκοίνια μιλάμε τώρα) κάποια… «χιλιόμετρα» ως όριο όταν φτιάχνονται! Πόσες νίκες να σου δώσουν;

Επίσης πολλές φορές το σταυροκόπημα, έτσι όπως το κάνει βιαστικά και δεν ακουμπάνε καλά τα δάχτυλα στο μέτωπο και τους ώμους, (του αέρα που λέμε), ίσως να μην πετυχαίνει την καλύτερη επιρροή στον αγώνα. Θυμίζει και λίγο όπως κάναμε πρόχειρα το σταυρό μας στις πρωινές προσευχές παλιά στο σχολείο και μετά στα τεστ – σαν θεία τιμωρία - γράφαμε κάτι κουλούρια, μεγαλύτερα κι αυτά που πουλάνε οι κουλουρτζήδες το πρωί στο μετρό! Κόλλα πιο λευκή κι από τις Άλπεις. Τέτοια θέματα στην τακτική του Ντάνου θέλουν ένα ίσιωμα και μετά θα πετάει πάλι, ξεπερνώντας τη χθεσινή ήττα!

Πάντως αυτή η ιστορία με τα σταυροκοπήματα και τα κομποσκοίνια φαίνεται να έχει ενοχλήσει και παίκτες του Survivor, πέρα από πολλούς τηλεθεατές, που δεν μπορούν να δεχθούν τόση επίδειξη πίστης και θρησκευτικής προσήλωσης δημοσίως και μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι. Ο Μάριος ξέσπασε κάποια στιγμή, καθώς έχασε από τον Αγγελόπουλο στη λεπτομέρεια, αφού το δικό του μπαλάκι ήταν ελάχιστα άστοχο – δοκάρι κι έξω για μία γουρουνότριχα που λένε! «Εμείς δεν έχουμε θεό (ν), να κάτσει μέσα στην τρύπα (ν);» αναρωτήθηκε εκνευρισμένος ο Κύπριος. Κανονικά εκεί ο Τανιμανίδης θα έπρεπε να του επιβάλλει τεχνική ποινή με τιμωρία να κάνει 100 γονυκλισίες, αλλά του ξέφυγε!

Πάντως το κακό με τις προσευχές του Ντάνου και τις λιτανείες (μόνο το «Εν τουτω νικα» δεν έχει πει) έχει παραγίνει. Κανονικά κι αν εννοεί αυτή τη σχέση και άρα όντως αποδίδει τις νίκες του στη θεϊκή βοήθεια, πρέπει να δώσει και τα 100 χιλιάρικα του μεγάλου επάθλου, εφόσον είναι αυτός ο νικητής του Survivor, σε… μοναστήρια! Κανείς καλόγερος δεν θα του πει όχι, μην ανησυχεί!

Ερωτηματικό ο ΜισθοφόροςΤο ερωτηματικό για τη συνέχεια του Survivor και στην έναρξη της τελικής φάσης σε μερικές ημέρες είναι ο Αναγνωστόπουλος. Ο οποίος έδειξε προχθές ότι έχει δυνατότητες, αφού έφτασε στο τελικό αγώνισμα και έχασε τη νίκη από τον Αγγελόπουλο, αλά χθες ήταν μέτριος. Ο Μισθοφόρος δείχνει να είναι ταλαιπωρημένος από μικροτραυματισμούς και δύσκολα θα απειλήσει την πρώτη τριάδα. Έχει αποδείξει κατά καιρούς ότι μπορεί πολλά περισσότερα απ’ όσα τον υπολόγιζαν στην αρχή όλοι, όμως τώρα τα πράγματα είναι οριακά και μετράνε οι λεπτομέρειες. Ο Κώστας είναι τέταρτος στη λίστα της μεγάλης ψηφοφορίας.

Λογικά δεν κινδυνεύει να φύγει από το παιχνίδι νωρίτερα και θα είναι στην επόμενη φάση των τελικών που θα γίνουν στην Αθήνα – ο κομμωτής του ο Πέτρος στην Αγία Παρασκευή θα περιμένει μετά τις 5 Ιουλίου για να του κόψει τα γένια - όμως για να διεκδικήσει μεγαλύτερη διάκριση οφείλει να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα. Ακόμα και η αδυναμία του να συγκρατήσει τα νεύρα του γίνεται πρόβλημα. Τις προάλλες κοπάνησε ένα δοκάρι και μετά έτρεχε στο νοσοκομείο για το δάκτυλό του. Χθες βάραγε γροθιά στο τραπέζι επειδή δεν πέτυχε το στόχο. Ας του πάρουν από κοντά τα αιχμηρά αντικείμενα γιατί είναι ικανός να κάνει χαρακίρι – έφαγε και σούσι χθες!

Συγκλονιστικός ο χθεσινός αγώναςΤα ατομικά αθλήματα γίνονται όλο και καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Δεν θα είναι και πολλές οι μέρες τους βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα έχουν ενδιαφέρον. Όχι για όλους βέβαια, αφού υπάρχουν και οι αδύνατοι παίκτες, που νιώθουν άβολα. Μιλάμε κυρίως για τον Σπαλιάρα, που ξεγυμνώθηκε τελείως χθες (προχθές λιγότερο) στο αγωνιστικό κομμάτι. Κανείς δεν περίμενε τον Γιάνναρο να γίνει Σουγκλάκος, Μπολτ ή Διαμαντίδης να τα βάζει όλα στις βολές, αλλά αυτό το χάλι, κανονικά πρέπει να κινητοποιήσει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, τις ΜΚΟ και τα σχετικά, ώστε να υπάρξει κάποια μέριμνα τέλος πάντων. Τον Σπαλιάρα είναι καλό να τον βάλουν σε πρόγραμμα για προστατευόμενα είδη! Μετά τους δύο ατομικούς αγώνες είναι ο μόνος παίκτης που δεν απόλαυσε έπαθλο μάλιστα. Ο Ντάνος είχε πάρει τα κορίτσια μαζί του, ο δε Μάριος τον Βασάλο και τον Αναγνωστόπουλο. Κρίμα!

Χθες ο Σπαλιάρας κατάφερε το φοβερό: έχασε και τους πέντε αγώνες που έδωσε, χωρίς να πετύχει νίκη! Τον κέρδισε ακόμα και η Σάρα! Όχι από τύχη. Ήταν πιο γρήγορη, ποιο καλή στο παζλ και ο Γιάννης δεν πρόλαβε να ρίξει ούτε καν βολή! Δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα κίνημα «free Spal»!

Από την άλλη η Σάρα, μάλλον πρέπει να είναι ικανοποιημένη από τον εαυτό της. Χθες νίκησε όχι μόνο τον Σπαλιάρα, αλλά και τον Αναγνωστόπουλο, ενώ πάλεψε πολλά παιχνίδια και λαχτάρησε συμπαίκτες της στους Μαχητές. Ο Μισθοφόρος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι έχασε από την Σάρα και της άφησε κάποιες μπηχτές – ειδικά όταν η Εσκενάζυ έχασε στο τσακ από τον Αγγελόπουλο.

Η Σάρα θα μπορούσε να σταθεί αγωνιστικά, αλλά είναι μάλλον αργά για εκείνη!

Ο στίβος ανοιχτός σε όλα τα αποτελέσματαΗ παραγωγή επέλεξε χθες έναν στίβο με δύο παζλ. Αυτό σήμαινε δύο πράγματα: πρώτον ότι θα μας έσπαγαν τα νεύρα βλέποντας ολόκληρους άνδρες (η Σάρα τα πήγε μια χαρά) να κάνουν απίθανες κουταμάρες. Και δεύτερον ότι η διαφορά που έπαιρνε κανείς στα λίγα τρεξίματα και τις ισορροπίες, που είχε η διαδρομή μπορούσε να ανατραπεί εύκολα. Στο τελικό στάδιο οι παίκτες έπρεπε να πετάξουν με μία κάποια τέχνη και ψυχραιμία και να βάλουν σε τρεις τρύπες πάνω σε ένα τραπέζι τρία μπαλάκια!

Τέτοια αγωνίσματα… δοξάζονται από μία Λάουρα, από έναν Μπο, έναν Χούτο («σπεσιαλίστας» στα παζλ). Ένας Σπαλιάρας δεν αρκεί, δυστυχώς, όσο κι αν κάνει συγκινητική προσπάθεια να χαρίσει το γέλιο σε έναν χειμαζόμενο λαό, που τρώει τα μνημόνια σαν στραγάλια. Με κάτι τέτοια «αγωνίσματα» και στίβους της πλάκας μας πιάνει η νοσταλγία, για τους χαμένους παίκτες, αλλά οφείλουμε να προχωράμε παρακάτω! Η ζωή είναι σκληρή!

Παρά ταύτα η εξέλιξη του παιχνιδιού και ο ανταγωνισμός αποζημίωσαν όσους είδαν τον αγώνα. Ο Μάριος ξεκίνησε δυνατά νικώντας τον Αγγελόπουλο. Ήταν το πρώτο μήνυμα ότι ο Ντάνος θα τα έβρισκε ζόρικα χθες. Πριν κλείσει μάλιστα ο πρώτος γύρος των πέντε αγώνων για τον καθένα, ο Ντάνος είχε χάσει κι από τον Μισθοφόρο και είχε μείνει με τρεις, από τις πέντε «ζωές», που διέθετε κάθε παίκτης.

Στα ωραία στιγμιότυπα ήταν ο τρόπος που αποχαιρέτισε το παιχνίδι η Σάρα. Την κέρδισε ο Βασάλος, και αμέσως μετά αγκαλιάστηκαν και έκαναν μία χορευτική φιγούρα. Ήταν τέλεια, φανταστικά, υπέροχα, θα σκέφτηκε η Σάρα το δίχως άλλο.

Ο Βασάλος λοιπόν κέρδιζε τον Μισθοφόρο, ο οποίος πλήγωνε τον Μάριο και ο Κύπριος τον Βασάλο, οποίος με τη σειρά του νικούσε τον Αγγελόπουλο. Μάλιστα ήταν φοβερή μία σύγκρουσή τους στα μέσα του παιχνιδιού. Ο Ντάνος κατέβηκε με όλα τα νοητά… πετραχήλια, όμως έχασε στη λεπτομέρεια στις βολές! Ο Άγιος Ευστόχιος, τον οποίο θα επικαλέστηκε νωρίτερα ο Ντάνος, δεν ξηγήθηκε καλά.

Κάπως έτσι στον 23ο αγώνα (από τους 29 που έδωσαν οι παίκτες) έφυγε πρώτος από την τετράδα αυτή, ο Αναγνωστόπουλος. Ο Ντάνος έκανε μία τελευταία αντεπίθεση κερδίζοντας δύο φορές τον Μάριο (επιμέρους σκορ 2-2), αλλά δεν πρόλαβε. Στην κρίσιμη στροφή τον κέρδισε ο Βασάλος (επιμέρους σκορ 2-1 υπέρ του Κωνσταντίνου) και στη συνέχεια ο Μάριος τον αποτελείωσε. Μάριος και Βασάλος έδωσαν μεταξύ τους στο σημείο εκείνο δύο συνεχείς αγώνες και στον τελικό νίκησε ο πρώτος (επιμέρους συνολικό σκορ μεταξύ τους 4-1 υπέρ του Κύπριου).

Με το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν και οι δύο, σηκώνοντας ο ένας τον άλλο αγκαλιά – ήξεραν ότι ήταν αμφότεροι νικητές και θα απολάμβαναν το έπαθλο! Μάλιστα έσπευσαν όλοι οι πρώην Μαχητές, σαν ομάδα να συμμετάσχουν στον πανηγυρισμό. Έχει σημασία η συμπεριφορά αυτή, γιατί θα εκδηλωθεί και σε άλλες πτυχές, όπως η αποψινή ψηφοφορία για την ασυλία. Ο Αγγελόπουλος προς τιμήν του έσπευσε να συγχαρεί δια χειραψίας τον Μάριο, αν και φάνηκε να… τρομάζουν και οι δύο, (τέτοια καχυποψία υπάρχει) αφού ο Ντάνος πλησίασε τον Κύπριο από πίσω και κείνος αιφνιδιάστηκε και έκανε μία απότομη κίνηση! Νωρίτερα βέβαια ο Ντάνος ήταν τόσο απογοητευμένος, που δεν ήθελε να καθίσει καν να δει τον τελικό και πρότεινε στην Ευρυδίκη να πάνε στη θάλασσα! Εκείνη τον άδειασε μεγαλοπρεπώς και δεν αποδέχθηκε την πρότασή του.

Παγωτό, σούσι και παιδάκια με τη λάθος σειράΌταν στο τραπέζι σερβίρεται και ψάρι και κρέας καλό είναι να προσφέρεται ενδιαμέσως παγωτό για να αλλάξει η γεύση. Στα… σαλόνια και τις… δεξιώσεις, το κάνουν και για να δείχνουν ότι είναι εκλεπτυσμένοι και με ανώτερο κοινωνικό στάτους και όχι τίποτα πειναλέοι που σαβουριάζουν ό,τι βρουν – τέτοιοι είναι βέβαια οι περισσότεροι, αλλά το κρύβουν καλά, όπως τις ρυτίδες το make up, που καμιά φορά πέφτει σε τόσο χοντρή στρώση, που ξεπερνά και το πρώτο χέρι στα σοβατίσματα πολυκατοικίας!

Στο Survivor όλα αυτά είναι πολυτέλειες. Καταβροχθίζουν, χωρίς ενοχές και αναστολές ή δεύτερες σκέψεις ό,τι βρουν μπροστά τους – τα υπόλοιπα είναι ελιτίστικες λεπτομέρειες! Αυτοί θα τρώγανε και παντόφλα κοκκινιστή όταν τους αφήνουν για μέρες με… φακόρυζο, καρύδες και πιτάκια του Ντάνου, γεμάτα με άμμο!

Χθες λοιπόν, επειδή ο χορηγός ήταν εταιρία παγωτού, η σειρά άλλαξε. Πρώτα φάγανε το παγωτό (!!!), που κανονικά είναι επιδόρπιο, που βοηθάει στην πέψη και μετά τους στείλανε στα υπόλοιπα. Ξεπέταξαν το σούσι για να μην τους πουν ότι είναι ακατάδεκτοι και μετά πέσανε στη γαβάθα με τις μπριζόλες και τα παϊδάκια. Μάριος, Βασάλος και Αναγνωστόπουλος την κάνανε ταράτσα.

Στο σούσι υπήρχε και ένα άλλο «πρόβλημα»: ο Βασάλος ομολόγησε ότι δεν μπορεί να φάει με ξυλάκια! Το επιχείρησε μία φορά αλλά μετά τα άφησε μη βγάλει κάνα μάτι κι έχουμε άλλα στα καλά καθούμενα! Πώς παίρνουμε από τα μωρά τα πιρούνια; Ε, κάπως έτσι. Μετά το φαγητό τους κάνανε και μασάζ (από το κανονικό μιλάμε) και η μέρα έκλεισε μέλι!

Απόψε ο αγώνας ασυλίαςΤο ενδιαφέρον στον αποψινό αγώνα είναι πώς θα ψηφίσουν οι παίκτες. Τώρα δεν έχει ομαδική ασυλία, αλλά μόνο ατομική! Δύο παίκτες δηλαδή θα την κερδίσουν και θα προτείνουν, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα, που οι ομάδες είχαν αρκετά μέλη, δύο άλλους για αποχώρηση. Από τη μυστική ψηφοφορία θα προταθεί ένας παίκτης ακόμα. Όποιος εκ των τριών είναι χαμηλότερα στη λίστα της μεγάλης ψηφοφορίας από τα κοινό, αφήνει πίσω του όνειρα και αναμνήσεις και παίρνει το δρόμο της επιστροφής.

Ο Αναγνωστόπουλος φανερώνει αναφερόμενος στο σημερινό επεισόδιο ότι μαζί με άλλους Μαχητές θα προτείνουν για αποχώρηση Αγγελόπουλο και Ευρυδίκη (εφόσον δεν υπάρχει προφανώς το εμπόδιο της ατομικής ασυλίας). Διαμηνύει δε ότι διαφορετική συμπεριφορά εκ μέρους παικτών της ομάδας του θα είναι προδοσία. Και επειδή ο Μισθοφόρος είναι στην ίδια γραμμή με Μάριο και Βασάλο, πιθανόν και με Σάρα, τότε σημαίνει ότι θα έχουμε μία κόντρα Μαχητών – Διάσημων, σε νέα έκδοση.

Φυσικά από τη στιγμή που υπάρχουν οι ατομικές ασυλίες καμία στρατηγική δεν είναι εύκολη. Και επιπλέον κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν, αφού υπάρχει η λίστα από την ψηφοφορία του κοινού! Και να βγάλουν για παράδειγμα τον Αγγελόπουλο στον τάκο της αποχώρησης, δεν μπορεί να αποχωρήσει ο Ντάνος, αφού είναι στην κορυφή της προτίμησης του κοινού! Άρα όλοι μπορεί να φύγουν, αλλά το μαγαζί στον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος θα το κλείσει! Τι θα γίνει στην τελική τετράδα στο Γαλάτσι (4 και 5 Ιουλίου) είναι άλλο θέμα, αλλά τις καλύβες στο νησί ο Αγγελόπουλος θα τις σκουπίσει! Σημειωτέον ότι τελευταία στη λίστα είναι η Σάρα. Άπαξ και είναι προτεινόμενη σήμερα (κυκλοφορούν διάφορα τέτοια δηλαδή, χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα τίποτα όμως, άρα και μεις δεν δικαιούμαστε να πούμε κάτι παραπάνω σχετικά) τότε θα είναι εκείνη που θα περάσει τον Ατλαντικό, όποιοι άλλοι κι αν έχουν προταθεί.