Σεπτέμβριος 2017

Η Ελένη Ράντου μιλά για την σχέση της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Συνέντευξη στο Down Town έδωσε η Ελένη Ράντου, μιλώντας για τη δουλειά της αλλά και την σχέση που έχει σήμερα με τον επίσης ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκαν πολλές φορές στο παρελθόν.

Λάμπης Λιβιεράτος: Με εντυπωσιακή καλλονή στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο βρέθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος για να παρακολουθήσει το Bejart Ballet.

Ωστόσο τα βλέμματα μαγνήτισε η εντυπωσιακή συνοδός του. Η ξανθιά καλλονή δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να γελάνε ο ένας στον άλλον.

Οι φήμες για νέο έρωτα στην ζωή του Λάμπη έχουν φουντώσει και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τελικά είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η απίστευτα σέξι εμφάνιση της Angelina Jolie και το πρόβλημα υγείας

Την έχουμε συνηθίσει απεριποίητη και άβαφη, με φαρδιά ρούχα κάτι που μαρτυρά ότι εσχάτως δεν είναι και στα καλύτερά της. Παρόλα αυτά, η Angelina Jolie είπε να κάνει την υπέρβαση και να κάνει εμφάνιση άκρως αιφνιδιαστική και σέξι.

Παπαράτσι έπιασαν στα... πράσα τον Νεϊμάρ με "καυτό" μοντέλο

Επιβεβαιώνεται, με φωτογραφίες - ντοκουμέντο, ότι ο Νεϊμάρ και η Μπάρμπαρα Πάλβιν πέρασαν, προ ημερών, ένα... καυτό βράδυ σε διαμέρισμα που τους βρήκε στο Λονδίνο ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος πήρε το ιδιωτικό τζετ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα και πήγε στο Λονδίνο για το πάρτι του Λιούις Χάμιλτον, με αφορμή τη νίκη του στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης.

Είναι γνωστό πως ο Νεϊμάρ και ο πιλότος της Φόρμουλα 1 διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής να λείπει από τη γιορτή.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη

Το περασμένο Σάββατο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Παύλος Πετρουλάκης και η Ελένη Τσολάκη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και καλούς φίλους.

Ο κουμπάρος τους, Ιωσήφ Μαρινάκης, το απόγευμα της Δευτέρας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο.

«Σας αγαπαμε! Να ζησετε ♥️!!! @elenitsolaki + Pavlito μας!!! #wedding #love #bestfriends and #happiness ( κι ας ειμαι κατακοκκινος που σηκωνω τη νυφη ??)».

«Έκρηξη» Αντώνη Ρέμου: Είναι όλοι κότες...

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ένταση ο Αντώνης Ρέμος. Ο γνωστός τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο κοινό που τον αποθέωνε και τον χειροκροτούσε, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, είπε με έντονο ύφος: «Έρχονται και κάποια βράδια σαν το αποψινό, που βλέπω ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο, και η αλήθεια είναι εδώ. Γι’ αυτό και θέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, τα νέα παιδιά που ασχολείστε και με το Ίντερνετ, αλλά παιδιά να ξέρετε ότι είναι ψέματα όλα. Είναι όλοι κότες, αλλά μιλάμε για μεγάλες κότες».

Αποκάλυψη από την Αλικάκη μετά από χρόνια- Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρε διαζύγιο με τον Λαγούτη

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης τα τελευταία χρόνια ζουν χωριστά.

Μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, αλλά έχουν πολύ καλές σχέσεις για τα παιδιά τους.

Αποκάλυψη! Ο Ντάνος παρακολούθησε την πρεμιέρα του Survival Secret παρέα με τον Τανιμανίδη!

Κι όμως ο Ντάνος είδε Survival Secret

To νέο ριάλιτι του Epsilon μπήκε δυναμικά στην ζώνη με την πρεμιέρα να κάνει ικανοποιητικά νούμερα για τον σταθμό.

Άλλοι το είδαν από περιέργεια, άλλοι επειδή έχουν «κόλλημα» με τα ριάλιτι και άλλοι για να θυμηθούν τα παλιά και να... συγκρίνουν.

Σε αυτούς ανήκουν και ο Ντάνος αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου, Μαρίνο Βυθούκλα, ο νικητής του Survivor παρακολούθησε την πρεμιέρα παρέα με τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη στο σπίτι του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Γιατί το χασμουρητό είναι κολλητικό;

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το κείμενο να έχετε βάλει την παλάμη σας μπροστά στο στόμα σας και να χασμουριέστε, μόνο και μόνο γιατί είδατε την κοπέλα της κεντρικής φωτογραφίας να κάνει το ίδιο.

Τι είναι τέλος πάντων αυτό που κάνει το χασμουρητό τόσο μεταδοτικό; Ποιος εγκεφαλικός μηχανισμός το πυροδοτεί; Σε αυτό το ερώτημα προσπάθησε να απαντήσει νέα έρευνα.

Τι... ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί σκάβοντας σε χωράφι στη Λαμία;

Δυο πλαστικά δοχεία, με 6,5 περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης, έφεραν στο φως οι «ανασκαφικές έρευνες» των Αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, το απόγευμα της Πέμπτης (7/9) σε χωράφι στην περιοχή των Μεξιατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις ατόμων στην παραπάνω περιοχή, εντός ελαιοπερίβολου που ανήκει σε δύο ηλικιωμένες γυναίκες. οι οποίες όμως σπάνια πήγαιναν σε αυτό.

Έθεσαν το χώρο σε διακριτική επιτήρηση χωρίς ωστόσο να εμφανισθεί κάποιο ύποπτο άτομο.

Σελίδες