Μάιος 2017

Survivor: Προσωπικά παιχνίδια και ψυχικά χάσματα διαλύουν τους Διάσημους

Στην πιο κρίσιμη καμπή του Survivor, όπου οι παίκτες καταβάλουν τις τελευταίες προσπάθειές τους να διασωθούν και να περάσουν στην τελική φάση με τη συνένωση των ομάδων και τα ατομικά αγωνίσματα, οι Διάσημοι μοιάζουν έτοιμοι να διαλυθούν. Η αγωνιστική υπεροχή που επιδεικνύουν οι Μαχητές, αλλά κυρίως τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα, έχουν καταφέρει ισχυρά πλήγματα στη συνοχή και την ψυχολογία τους, με αποτέλεσμα να διασύρονται στα αθλήματα.

Survivor: Θρίαμβος των Μαχητών - Καταρρέουν οι Διάσημοι, λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας

Καθημερινά από τον Άγιο Δομίνικο έχει πολλές πτήσεις για την Ευρώπη. Όπου και να φτάσει κανείς στην Ευρώπη, μετά είναι εύκολο να πετάξει για Ελλάδα. Ο Χρανιώτης δεν έχει λοιπόν κανένα λόγο να μην κλείσει το ταχύτερο ένα εισιτήριο για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από το Survivor και να επιστρέψει το συντομότερο Ελλάδα.

Survivor Μάχη Λέσβου - Ρόδου για τον τελικό

Δεν θα αναμετρηθούν μόνο οι Διάσημοι με τους Μαχητές, οι Μπλε με τους Κόκκινους και οι Ελληνες με τους Τούρκους παίκτες. Στο «Survivor» καθημερινά θα δημιουργούνται νέα στρατόπεδα, θα γεννιούνται νέες έριδες και θα πυροδοτούνται έντονες αψιμαχίες. Μέχρι τελικής πτώσεως. Αυτός είναι ο πυρήνας της επιτυχίας του, αυτό είναι το μυστικό που όχι μόνο κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά καταφέρνει να το φανατίζει ως τα άκρα.

Survivor: Κρίνονται και στον Άγιο Δομίνικο αγώνες... στα χαρτιά!

Από δυο χωριά χωριάτες γίνανε στο Survivor, μετά την απίστευτη τροπή που πήρε το χθεσινό παιχνίδι...

Survivor: «Κλάταραν» από το φαγητό και τα φλερτ – «Νερόβραστοι» οι πανηγυρισμοί

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, μπορεί να είχε πολύ γέλιο και ένα ταξίδι στο χρόνο, από τα λίγα, ήταν ωστόσο μακράν το πιο χαλαρό και ήπιο από πλευράς έντασης και ανταγωνισμού μεταξύ των δύο ομάδων, των Διάσημων και των Μαχητών, στον αγώνα για το έπαθλο.

Survivor: Άναψαν τα αίματα μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας από τους Τούρκους

Την ώρα που στη Βουλή η χώρα έτρωγε στο κεφάλι άλλο ένα μνημόνιο από τους Δυτικούς (4-0 μας έκαναν πλέον το σκορ οι δανειστές), στη Δομινικανή Δημοκρατία μας πλάκωναν και οι Ανατολικοί, καθώς η τουρκική ομάδα του Survivor επικρατούσε άνετα της δικής μας, σε ένα αγώνα μάλλον προκαθορισμένου αποτελέσματος!

Survivor: Έστειλαν τους «Διάσημους» άπλυτους και ρακένδυτους σε συναυλία του Στινγκ!

Αυτά δεν γίνονται. Ακόμα και ο Τραμπ να είχε σκεφτεί πώς θα τρολάρει τον Στινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει τον αμερικανό πρόεδρο ένας «τέρας, που το δημιούργησαν τα μέσα ενημέρωσης», δεν θα μπορούσε να σκεφτεί αυτό που έκανε η παραγωγή του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο: Ως έπαθλο στους Διάσημους, που κέρδισαν τον αγώνα με τους Μαχητές, τους πήρε και τους πήγε άπλυτους, ρακένδυτους, αχτένιστους, σχεδόν ξυπόλητους σε συναυλία του ζωντανού θρύλου του ροκ!

Ο κακός χαμός στο Survivor: Το τρέιλερ μας προετοιμάζει για την απόλυτη ρήξη

Οι δύο ομάδες είναι πια ''στα μαχαίρια''. Αφορμή για τον ομηρικό καβγά στάθηκαν οι πανηγυρισμοί των Μαχητών, μια φράση του Μάριου που ο Ντάνος θεώρησε πως προσέβαλε την ομάδα του, αλλά και το ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έσκυψε και "έκανε τούμπες" απ' τη χαρά του, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αποσυρθεί από το παιχνίδι, λόγω πόνου που είχε στη μέση.

Στο επεισόδιο που έρχεται είναι ξεκάθαρο πως ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας δε θα γίνουν ποτέ κολλητοί. Στο συμβούλιο ο Γιάννης ζητάει μία συγγνώμη και ο Κώστας απαντά ''δεν έχω να πω τίποτα''.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Έκτος Survivor βρίσκεται από προχθες το βράδυ η Λάουρα Νάργες που λίγο μετά την αποχώρησή της μίλησε στην κάμερα της παραγωγής για τα συναισθήματά της...

Survivor: «Έκρυψαν» την Λάουρα και έκαναν την ανατροπή οι Διάσημοι σε ένα επικό ντέρμπι

Με την ένταση διαρκώς στο κόκκινο και στις δύο ομάδες, τους τσακωμούς να θυμίζουν… American bar, τις έριδες να εκδηλώνονται ανοιχτά περισσότερο από ποτέ και...

Σελίδες