Μάρτιος 2017

Brad Pitt: Η νέα του εμφάνιση προκαλεί ερωτηματικά

Ο Brad Pitt είναι ίσως από τους πιο ωραίους ηθοποιούς του Hollywood και με τα χρόνια έχει αποκτήσει αρκετό φανατικό κοινό.

Το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός ηθοποιός περνάει δύσκολα, καθώς μετά το διαζύγιο του με την Angelina Jolie, βρίσκεται σε συνεχής δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών του.

Σε πρόσφατη εμφάνιση του, ωστόσο, ο 53χρονος ηθοποιός είναι πιο αδύνατος από ποτέ, καθώς φαίνεται ότι δουλεύει συνεχώς για να ξεπεράσει τον χωρισμό του.

Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Star Academy η Χρύσα Ρώπα!

Η Χρύσα Ρώπα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Star Academy και εδώ και δύο εβδομάδες, δεν έχει πάει καθόλου στην ακαδημία για τα μαθήματα των σπουδαστών.Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε τελικά ότι δεν θα συμμετέχει στο show, γιατί θα βρίσκεται στο Παρίσι για ένα μεγάλο διάστημα.

Η νέα σύντροφος του Τομ Κρουζ είναι κατά 26 χρόνια μικρότερή του

Ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ, μετά το τέλος του γάμου του με την Κέιτι Χολμς, φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένος.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, παρόλο που προσπάθησε να κρατήσει τη νέα του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό κατέστη αδύνατο, αφού τα δημοσιεύματα όλο και φουντώνουν.

Σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch Weekly», ο 54χρονος ηθοποιός διατηρεί δεσμό με την κατά 26 χρόνια μικρότερη του –επίσης ηθοποιό- Βανέσα Κίρμπι, η οποία είναι και συμπρωταγωνίστριά του στο «Mission Impossible 6».

Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο με τη συμμετοχή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor!

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η συμμετοχή της γνωστής αθλητικογράφου του ΣΚΑΪ είναι παράνομη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η σέξι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Eυρυδίκη Βαλαβάνη ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ στον ΣΚΑΙ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media.

Ο ρόλος της κοντής του «Παρά Πέντε»

Η Κατερίνα Παπαθεοχάρη η οποία έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της 'κοντής' στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη 'Στο παρά πέντε', μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει πως πήρε το ρόλο στην σειρά, αλλά και τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν εκτός δουλειάς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατέρρευσε στη θάλασσα το «Γαλάζιο Παράθυρο» της Μάλτας

Ενας βραχώδης σχηματισμός που μοιάζει με αψίδα και εμφανίστηκε σε αμέτρητα τουριστικά φυλλάδια της Μάλτας...

Το δημόσιο ξέσπασμα της Sophie Turner μετά τις αντιδράσεις για τη σκηνή βιασμού της στο «Game of Thrones»

Η 21χρονη Βρετανίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» απαντά μην κρύβοντας τον θυμό της στα όσα ακούστηκαν για την σκηνή του βιασμού της στη δημοφιλή σειρά από τον σαδιστή σύζυγό της την γαμήλια νύχτα τους.

Σε αποκλειστικό της blog για το Ίδρυμα Thomson Reuters, η Σάνσα Σταρκ κατά κόσμον Sophie Turner, δήλωσε ότι οι εξοργισμένοι τηλεθεατές δεν αντιλήφθηκαν το νόημα.

Σελίδες