Φεβρουάριος 2017

Μαύρο πιπέρι: Η άγνωστη "μαγική" χρήση του στο πλύσιμο ρούχων

Έχετε παρατηρήσει πως τα χρώματα των ρούχων σας ξεθωριάζουν πολύ εύκολα; Μήπως έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε συνέχεια χρωμοπαγίδες και θέλετε να βρείτε ένα απλό οικονομικό κόλπο για να προστατεύετε τα ρούχα σας; Η λύση βρίσκεται στο πιπέρι και σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στο πλύσιμο των ρούχων σας.

Τι θα χρειαστείτε: Για αυτό το κόλπο το μόνο που χρειάζεστε είναι απλό μαύρο πιπέρι.

Η πρώτη συνέντευξη της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt

Η Angelina Jolie έσπασε τη σιωπή της και μίλησε δημόσια για τον χωρισμό της από τον Brad Pitt.

Μιλώντας στο BBC, η 41χρονη ηθοποιός είπε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη φάση. Είμαστε οικογένεια. Και θα είμαστε για πάντα οικογένεια. Θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και εύχομαι ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατή οικογένεια».

Το επικό σαρδάμ του Μουζουράκη που «γκρέμισε» το πλατό

Ένα επικό σαρδάμ έκανε στο δεύτερο live του «The Voice» ο Πάνος Μουζουράκης «γκρεμίζοντας» το πλατό.

Ο coach έπρεπε να ανακοινώσει πριν το πέμπτο cross battle του Voice ποιος coach θα είναι ο αντίπαλός του. Έπρεπε, λοιπόν, να πει ποιον από τους συναδέλφους του ανέδειξε η κληρωτίδα! Αντί αυτού, δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί...

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η θέση του κριτή στο «YFSF» μου αρέσει πολύ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όπως έχει γίνει γνωστό θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

Ο παρουσιαστής μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι, αυτό είναι γεγονός! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το show. Το παρακολουθούσα σε όλες τις σεζόν. Θεωρούσα ότι οι άνθρωποι που πηγαίνουν εκεί και κάνουν αυτές τις δοκιμασίες, είναι πολύ ταλαντούχοι έχουν πολλά κότσια. Πραγματικά η θέση του κριτή με κολακεύει και μου αρέσει πολύ! Θα το κάνω με μεγάλη χαρά! Δεν θα είμαι αυστηρός, αλλά θα λέω την αλήθεια…».

Η απόφαση του Εφετείου για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων… Το Εφετείο την έκρινε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, επί σκοπού φοροδιαφυγής και η ποινή της φυλάκισης έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ετσι γράφτηκe επίλογος σε μια δικαστική υπόθεση, η οποία ξεκίνησε το 2010, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου DVD του γνωστού μοντέλου από την εταιρία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Είναι γεγονός! Ο Σάκης και η Κάτια παντρεύονται

ο πολυπόθητο «ναι» είπε επιτέλους η Κάτια Ζυγούλη στον Σάκη Ρουβά, μετά από πολλές προτάσεις γάμου που δέχθηκε,

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν μετά από 14 χρόνια σχέσης, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, οι δυο τους αποφάσισαν να μπουν στη διαδικασία του γάμου μετά από απαίτηση και πίεση των παιδιών τους.

Φυσικές συνταγές για όμορφα και ξεκούραστα πόδια

Πριν από κάθε περιποίηση ποδιών ή και απλώς για να χαλαρώσουμε τα πόδια μας υστέρα από μια δύσκολη ημέρα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι ένα σπιτικό ποδόλουτρό.

Για κουρασμένα πόδια:
Για αρχή ζεσταίνουμε 2 λίτρα νερό, ρίχνουμε σε μία λεκάνη το νερό και προσθέτουμε:
3 σταγόνες λεβάντα
3 σταγόνες δεντρολίβανο
4 σταγόνες λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Oscars 2017: Οι υποψηφιότητες που εξόργισαν τον κόσμο

Η αλήθεια είναι πως φέτος οι υποψηφιότητες των Oscars μας ικανοποίησαν, σε αντίθεση με τις περσινές που προκάλεσαν σάλο και το hashtag #OscarsSoWhite, λόγω του ότι οι υποψήφιοι ηθοποιοί ήταν μόνο λευκοί.

Φέτος, ο κόσμος βρήκε άλλο λόγο να διαμαρτυρηθεί

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ο Mel Gibson και ο Casey Affleck είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες ''Καλύτερης Σκηνοθεσίας'' και ''Καλύτερος Ηθοποιός'' αντίστοιχα.