Δεκέμβριος 2016

Νέο εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Ο Τόνυ Μαυρίδης σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso έστειλε χριστουγεννιάτικο εξώδικο στην Έλενα Παπαρίζου και προτείνει να πάρει αυτός τη μεζονέτα 183 τμ στη Γλυφάδα, αντί των 133.236,845 ευρώ, ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό.

Η μητέρα μου γέννησε τη κόρη μου!

Μιλάει στο protothema.gr την απογοήτευση από τις αποτυχημένες εξωσωματικές, το ιατρικό πρόβλημα που απέκλεισε την πιθανότητα απόκτησης παιδιού και το δικό τους «Χριστουγεννιάτικο θαύμα»!

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2017

Είναι γεγονός ότι το 2017 δεν θα λύσει τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, αλλά θα δημιουργήσει μία νέα ισορροπία προκειμένου να μπούμε σταδιακά σε ένα στάδιο θετικών αλλαγών!

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο για τα παιδιά σας;

Μια πολύ ευχάριστη νότα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι η επιλογή του παιχνιδιού για τα παιδιά μας...

Γιατί το Facebook ζητά από τους χρήστες την ταυτότητά τους;

Με αυτόν τον τρόπο η υπηρεσία θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες δεν παραβιάζουν τους όρους χρήσης και ότι χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία...

Ο Σταύρος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει: Ποια αυτοκτονία; Ήμουν μεθυσμένος

«Ήμουν σε κατάσταση μέθης, όταν είπα όσα είπα. Δεν θα έφτανα ποτέ στην πράξη αυτοκτονίας, γιατί είναι πράξη δειλίας. Ήθελα να απομονωθώ και για αυτό με θεώρησαν εξαφανισμένο. Είμαι πολύ καλά και ετοιμάζομαι να επιστρέψω δυναμικά”, αποκάλυψε ο Σταύρος Μαυρίδης στη Freddo.

Συμφώνησαν Τζολί - Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους

Σε συμφωνία που αφορά στην επιμέλεια των έξι τους παιδιών, προχώρησαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Η συμφωνία επικυρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, από δικαστή. Η Αντζελίνα Τζολί θα συνεχίσει να έχει την πλήρη φυσική επιμέλεια των 6 τους παιδιών (Μάντοξ, 15, Παξ, 13, Ζαχάρα, 11, Νοξ και Βιβιέν, 8, και Σιλό, 10), ενώ μια ομάδα πέντε επαγγελματιών ψυχικής υγείας θα βοηθούν την οικογένεια με θεραπείες.

Θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα εξηγώ γιατί δεν παντρεύομαι!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη που μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία επί σκηνής με τον σύντροφό της Θοδωρή Αθερίδη αλλά και για την σχέση τους.

Σελίδες