Ιούλιος 2016

Ποιος Έλληνας ηθοποιός δεν έχει βαφτίσει ακόμη την τεσσάρων ετών κόρη του;

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τον λόγο εκείνος και η πρώην σύζυγός του δεν έχουν ακόμη βαφτίσει την κόρη τους, η οποία είναι τεσσάρων ετών.

Tags: 

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας σήμερα έχει γενέθλια .

Ο Δημήτρης Σαραβάκος κλείνει τα 55 του χρόνια και η κόρη του Νικόλ , βρήκε τον τρόπο για να τον συγκινήσει.

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία που παρουσιάζει μπαμπά και κόρη αγκαλιά.

Η Νικόλ έγραψε την εξής λεζάντα κάτω από την φωτογραφία :«Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου ❤#infinitylove».

Η συγκίνηση για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού δεν σταματά εδώ. Η ομάδα του τριφυλλιού στην επίσημη σελίδα της στο twitter ευχήθηκε τα καλύτερα στον Σαραβάκο.

Tags: 

Θυμάστε τον Λουίς Φερνάντο από την «Μαρία της γειτονιάς»;

Το 1986 έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα στις μεξικάνικες σαπουνόπερες. Ο λόγος για τον Fernando Colunga που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Λουίς Φερνάντο Ντε Λα Βέγκα στην “Μαρία της γειτονίας”, αλλά και του γοητευτικού Κάρλος Ντανιέλ στην “Παολίνα”!
Πώς είναι όμως σήμερα και τι κάνει ο καρδιοκατακτητής σταρ του Μεξικού;

Tags: 

Σίσσυ Φειδά: Δείτε το ονειρεμένο δωμάτιο της μικρής της κόρης

Το ονειρεμένο δωμάτιο της κορούλας της θέλησε να μοιραστεί η Σίσσυ Φειδά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πετυχημένη interior designer που πριν λίγο καιρό μας είχε δώσει μία γεύση από το από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου της μικρής ανήρτησε αυτήν την φορά στον προσωπικό της λογαριασμό το τελικό αποτέλεσμα που όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι εκπληκτικό!

Tags: 

Το κορίτσι του Τζένσον Μπάτον μόλις φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που έχουμε δει

Κολάζει το Μαϊάμι η νέα «καυτή» σύντροφος του πιλότου της Formula 1 Τζένσον Μπάτον, Μπρίτνι Γουόρντ, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram.

Το πρώην «κουνελάκι» του Playboy απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι με τις διάφανες λεπτομέρειες και προκαλεί ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό.

Για του λόγου το αληθές κυκλοφορεί και δημόσια η φωτογραφία με την εμφάνιση της στην παραλία, η οποία «έριξε» το διαδίκτυο μετά την ανάρτηση της.

Tags: 

Συγκινεί ο Φώτης Μεταξόπουλος: «Όλοι "φύγανε", τους έχω "χάσει" όλους»

Για τα παιδιά του και τη σχέση του με τον χρόνο μίλησε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

«Η κόρη μου, η Κατερίνα, είναι μικρότερη, 21 ετών, ο γιος μου ο Κοσμάς είναι 28 χρόνων και ο Πάνος 55 χρόνων. Ο Πάνος είναι 55 κι εγώ 42» τόνισε στο «Λοιπόν».

- Ποιος είναι ο... μπαμπάς, ανάμεσα σ’ εσάς και στον Πάνο, πώς είναι η σχέση σας;

«Μας σταματούν στον δρόμο, πότε εμένα, πότε τον Πάνο και ρωτούν: ''Ο μπαμπάς ή ο γιος;''. Εγώ απαντώ: ''Ο γιος φυσικά''».

- Ο Πάνος τι απάντηση δίνει;

Tags: 

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις για τη σφαγή στη Νίκαια

Με αίμα αθώων πολιτών βάφτηκε ο εορτασμός της «Ημέρας της Βαστίλης» στη Νίκαια της Γαλλίας, η οποία βυθίστηκε στο πένθος, όταν φορτηγό πάτησε γκάζι και παρέσυρε στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τις εικόνες από το μακελειό στη Γαλλία εξέφρασε τη λύπη του και τον προβληματισμό του μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram.

«Πώς έγινε ο κόσμος μας ρε γαμ..ο ;;;; Είμαι τόσο λυπημένος και ανήσυχος για το πού θα οδηγήσει αυτή η τρέλα… Που είναι τόσο κοντά μας» σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Tags: 

Αυξητική στήθους έκανε η Taylor Swift

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι φωτογραφίες που δείχνουν τη διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift με εμφανώς πιο πληθωρικό μπούστο.

Η star φαίνεται πως αποφάσισε να ανανεώσει εκτός από την ερωτική της ζωή στο πλευρό του Tom Hiddleston και την εξωτερική της εμφάνιση.

Αν και μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός πως έκανε πλαστική στήθους, οι φωτογραφίες που δείχνουν το πριν και το μετά μιλούν από μόνες τους...

Tags: 

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξεσηκώνει το Instagram

Είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες και διαχρονικά αποτελεί το αντικείμενο του πόθου εκατοντάδων αντρών. Ο λόγος για τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και πέρασε τα 45 της χρόνια η εκρηκτική Μάγκυ - όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς- συνεχίζει να έχει ένα από τα ωραιότερα της ελληνικής showbiz, καθώς και αντίστοιχη παιχνιδιάρικη και σέξι διάθεση.

Tags: 

Λένα Παπαδοπούλου: Για πρώτη φορά με το μπικίνι της στο Instagram

Διαθέτει μια από τις πιο ωραίες λαϊκές φωνές της χώρας μας και παρά το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια στον χώρο της showbiz, δεν προκαλεί ποτέ με την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για τη Λένα Παπαδοπούλου, η οποία συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Η ίδια ανάρτησε πριν από μερικές ώρες μια φωτογραφία της με μαγιό και απέσπασε θερμά σχόλια.

Tags: 

Σελίδες