Μάιος 2016

Στη Σαντορίνη έγινε χρυσός γάμος με μοντέλο της Victoria Secret

Κεραυνοβόλος ήταν ο έρωτας του 62χρονου Αιγύπτιου μεγιστάνα με το καυτό αγγελάκι της Victoria's Secret. Το ζευγάρι ετοιμάζει έναν χλιδάτο γάμο στη Σαντορίνη το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου.

H 26χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία, που έγινε γνωστό από τη σύντομη σχέση του με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύεται τον πάμπλουτο 62χρονο, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ.

Tags: 

«Δεν θεωρώ αδικία τη διακοπή της εκπομπής» δηλώνει η Ντορέττα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου τρεις εβδομάδες μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο MEGA μιλώντας σε γνωστό περιοδικό εξηγεί όλο το παρασκήνιο, ενώ αποκαλύπτει μέχρι πότε είναι διατεθειμένη να περιμένει.

Επίσης, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν νιώθει αδικημένη για τη διακοπή της εκπομπής, απαντά:

Tags: 

Βάπτισε τον ανιψιό της η Ελένη Φουρέιρα

Μια από τις πιο όμορφες Κυριακές πέρασε χθες η Ελένη Φουρέιρα. Η όμορφη τραγουδίστρια βάφτισε τον ανιψιό της.

Το αγοράκι, που είναι γιος της αδερφής της Μαργαρίτας, πήρε το όνομα Χρήστος και η υπερήφανη θεία ανέβασε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

Νονά του μικρού ήταν η κολλητή φίλη της Ελένης, Ίριδα, ενώ στην τελετή βρέθηκε και ο βαφτισιμιός της ίδιας της star, με τον οποίο πόζαρε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Tags: 

H Gigi Hadid πάχυνε τρώγοντας burger

Η Gigi Hadid πέρα από εκπληκτικά όμορφη είναι και η εξαίρεση στον κανόνα. Η καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Falllon και μίλησε για το πώς αισθάνεται που έκλεισε τα 21 και είναι κι επισήμως ενήλικη. Η ίδια είπε πως επισκέφτηκε πρόσφατα καζίνο, ενώ λίγο αργότερα έφαγε burger.

H καλλονή, δήλωσε πως πήρε κιλά από αυτή την συνήθεια και δεν το μετανιώνει καθόλου, άλλωστε είναι πιο επιθυμητή μια χυμώδες γυναικά παρά μια «κοκαλιάρα».

Παρόλο τα κιλά της η Gigi Hadid, παραμένει μία γυναίκα εκπληκτικής ομορφιάς, η οποία τραβάει τα βλέμματα όλων στο πέρασμα της.

Tags: 

Απλή σαν όλες τις άλλες η Κατερίνα Στικούδη στο σπίτι της

Το μυστικό για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της, μας αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Στικούδη που δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια μας καλημέρισε ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό χωρίς καθόλου μακιγιάζ την ώρα που έπαιρνε το πρωινό της, που ήταν πλούσιο σε φρούτα.

Η λαμπερή τραγουδίστρια αποδεικνύει έτσι στους «πικρόχολους» σχολιασμούς πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ μπροστά στους θαυμαστές της.

Tags: 

Έριξε το Instagram με τους κοιλιακούς της η Ελληνίδα καλλονή

Τους θαυμαστές της αναστάτωσε γνωστή παρουσιάστρια όταν δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφία με το μαγιό της αναδεικνύοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Ο λόγος για την Μαρία Λουίζα Βούρου, κόρη του Γιάννη Βούρου η όποια πόζαρε στο φακό και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. Η Μαρία Λουίζα φαίνεται ότι λατρεμένη της ασχολία είναι η γυμναστική και έχει καταφέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Η καλλονή, έκανε την εμφάνισή της πριν λίγα χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και όπως φαίνεται θα μείνει για πολλά ακόμα.

Tags: 

Νικήτρια του διαγωνισμού η Αποστολία Ζώη στο «Your face sounds familiar 3»

Στο πέμπτο επεισόδιο του «Your face sounds familiar 3» που ήταν αφιερωμένο στην Eurovision νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολία Ζώη, η οποία μεταμορφώθηκε σε Καλομοίρα και τραγούδησε το «My Secret Combination».

Οι κριτές ψήφισαν πρώτοι και έβγαλαν την Αποστολία Ζώη στην πρώτη θέση. Στη συνέχεια ψήφισαν οι παίκτες τους συμπαίκτες τους με την Αποστολία Ζώη να είναι και πάλι στην πρώτη θέση. Στο τέλος ψήφισε το κοινό και νικητής της βραδιάς ήταν η Αποστολία, η οποία έδωσε τα χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου.

Tags: 

Έξαλλη η Μενεγάκη με τα κιλά της Κim Kardashian

Από τα ρούχα της «βγήκε» η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή το θέμα που έδειξαν στην εκπομπή της σχετικά με τα κιλά που ζυγίζει η Kim Kardashian.

Η παρουσιάστρια κλήθηκε να μαντέψει το βάρος της διάσημης τηλεπερσόνας, λέγοντας στην τύχη ότι ζυγίζει 85 κιλά! Κι όμως ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη διέψευσε. Όπως εξομολογήθηκε δημόσια η ίδια η Kim Kardashian μέσω Instagram, το βάρος της δεν ξεπερνά τα 63 κιλά.

Tags: