Απρίλιος 2016

Οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη ο Μάρκος Σεφερλής

Πάσχα στη Νέα Υόρκη θα κάνει ο Μάρκος Σεφερλής με όλη την οικογένεια. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων στο θέατρο Περοκέ με την παράσταση «χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.», αλλά και τις υποχρεώσεις του στο Star, βρήκε λίγες μέρες για να τις αφιερώσει στη σύζυγο και τον γιο του.

Tags: 

Από αδερφική αγάπη γράφτηκε το τραγούδι «Παλιό μου παλτό»

Είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χρήστου Δάντη, ωστόσο, όπως παραδέχτηκε η Σάννυ Μπαλτζή, δεν είχε γραφτεί για εκείνον. Ο λόγος για το «Παλιό μου Παλτό».

Tags: 

Εμφανίσεις τραγουδιστών και ηθοποιών στο Madwalk 2016 που θα συζητηθούν

Oλοκληρώθηκε και το 6ο MadWalk 2016 by Aperol Spritz με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή, η οποία εκτός από την παρουσίαση του event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική παρουσίασε και τη νέα κολεξιόν ρούχων της.

Το Madwalk έγινε στις «Αποθήκες Μπήτρου» και χάρισε στους παρευρισκομένους ένα λαμπερό show που συνδύασε πρωτότυπα live performances με μοναδικά fashion catwalk.

Tags: 

Σέξυ εμφάνιση της Mariah Carey στο Μιλάνο

Πιο σέξι και fit από ποτέ εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου σε προγραμματισμένο live της στο Μιλάνο η Mariah Carey. Παρά τα 45 της χρόνια η τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» στη σκηνή με τα σέξι λικνίσματά της κι έκανε τα φλας να αστράψουν.

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό κορμάκι σε ασημί χρώμα που τόνιζε το μπούστο και τα πόδια της, η Carey χάρισε στους θαυμαστές της που ήταν από κάτω έναν αισθησιακό χορό, αναστατώνοντας κυρίως τους άντρες και κάνοντας τις λήψεις να ταξιδέψουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Tags: 

Κόντρα μεταξύ Βαρθακούρη – Βαρθακούρη

ο Θανάσης Βαρθακούρης άσκησε αυστηρή κριτική στον Βαλάντη, μέσω Facebook, με αφορμή την μεταμφίεσή του στο 2ο live του Your Face Sounds Familiar και, μεταξύ άλλων, αποκάλεσε τον τραγουδιστή βλάχο και ατάλαντο.

Έπειτα από αυτό, ο Χάρης Βαρθακούρης «άδειασε» τον αδερφό του με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο Θανάσης να κατεβάσει την ανάρτησή του.

Tags: 

Η Ήβη Αδάμου τραγουδά στίχους του Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη Αδάμου ανοίγει την καρδιά της και μας μιλά για το νέο της τραγούδι «Τίποτα δεν μας σταματά» σε στίχους και μουσική του συντρόφου της Μιχάλη Κουινέλη.

Tags: 

Ο Γιώργος Λιάγκας «αποχαιρετά» τον πατέρα του

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media θέλησε ο Γιώργος Λιάγκας να αποχαιρετήσει και δημοσίως τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ανέβασε μια παιδική φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του, κι έγραψε: «Ελπίζω να έφυγες περήφανος για μένα, όσο ήμουν εγώ για σένα. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μου έδωσες. Σου οφείλω τα πάντα. Σ' αγαπώ πολύ πολύ. Καλό ταξίδι μπαμπά...».

Tags: 

Στο Νεπάλ βρέθηκε ο πρίγκιπας Harry μετά το φονικό σεισμό

Στο Νεπάλ βρέθηκε ο πρίγκιπας Harry έναν χρόνο μετά το φονικό σεισμό, με σκοπό να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση ενός σχολείου.

Ο γαλαζοαίματης πήρε μέρος σε ένα πρόγραμμα φιλανθρωπικής οργάνωσης για να φτιάξει νέες σχολικές τάξεις σε ένα κτήριο ενός χωριού και παρέμεινε στην περιοχή έξι ημέρες. Ο ίδιος μάλιστα βοήθησε στη δημιουργία ηλιακής «φάρμας» και την επισκευή υδροηλεκτρικής τουρμπίνας.

Tags: 

Charlize Theron και Ben Affleck είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως γεννήθηκε στο Χόλιγουντ και συγκεκριμένα ανάμεσα σε δύο από τα πρώτα ονόματα της διεθνούς showbiz. Ο λόγος για τον Ben Affleck και τη Charlize Theron, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού είναι μαζί.

Και οι δύο ηθοποιοί είναι προσφάτως χωρισμένοι και από ό, τι φαίνεται έχουν βρει παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το φλερτ μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε μετά τα Oscars του 2016 και από τότε είναι αχώριστοι.

Tags: