Φεβρουάριος 2016

Ο Κώστας Βουτσάς «στήριξε» την Κατσαβού στην πρώτη ατυχή προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης

Αποκαλύπτουν στιγμές που πέρασαν η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς, αναφέροντας τα συναισθήματα που ένιωσαν όταν διαπίστωσαν ότι η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης απέτυχε.

Το ζευγάρι απάντησε στην ερώτηση που τους έγινε επί του θέματος αν απογοητεύτηκαν όταν έμαθαν πως απέτυχε η πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Tags: 

Στο χειρουργικό τραπέζι ο Πέτρος Ίμβριος

Μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου ανέβασε την Τετάρτη στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Ίμβριος, μετά από επέμβαση στην όποια υπεβλήθη.

«Ουφ πάει κι αυτό! Διάφραγμα κόγχες κ αφαίρεση ρινικού πολύποδα...!!! Με λίγο πρησμένη μύτη τη γλιτώσαμε.. Είναι αυτό που λέει ο φιλος μου ο Καρράς.. "Πιτσιρίκοο σαν την υγεία δεν υπάρχειιιι!!"Χα χα. Καλημέρααααααααα!!!!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Tags: 

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλάει για τους κριτικούς

Σε γνωστό περιοδικό φιλοξενήθηκε ο ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος τα βάζει με τους κριτικούς. Για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος την κριτική είπε:

«Κανείς δεν μπορεί να συνηθίσει την κριτική. Κι εξαρτάται και για ποια κριτική λέμε. Στο χώρο το δικό μας, η έννοια του κριτικού είναι κάτι δύσκολο. Ο οποιοσδήποτε πικραμένος, άσχετος ή ημιμαθής, αυτοχρίζεται κριτικός, άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για κριτική.

Tags: 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρετά τον φίλου Παντελή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρά το γεγονός πως μαγνητοσκόπησε την εκπομπή της Πέμπτης το βράδυ της Δευτέρας, όπως είπε, ένιωσε την ανάγκη να μπει ξανά στο στούντιο και να κάνει ένα έξτρα γύρισμα για να μιλήσει για τον τραγικό θάνατο του φίλου του Παντελή Παντελίδη.

Tags: 

Εκτός σκηνής για δύο μήνες ο Δάκης

Ένα σοβαρό ατύχημα που είχε ο Δάκης πριν από λίγες μέρες τον κρατά μακριά από την σκηνή για δύο μήνες. Ο γνωστός τραγουδιστής, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια βόλτας του στο Κολωνάκι, έπεσε και έσπασε τον δεξιό μηρό του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας.

Tags: 

Η Δέσποινα Βανδή συγκινεί το πανελλήνιο

Ένα μήνυμα αγάπης για την κόρη της επέλεξε να γράψει η Δέσποινα Βανδή στο προσωπικό της Facebook και να δημοσιεύσει τόσο πολύ τα προσωπικά της συναισθήματα, σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου 15/02.
«Θυμάμαι την πρώτη φορά που την είδα...σα χθες...

Tags: 

Η Κόνι Μεταξά καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην χθεσινή, βραδινή εκπομπή «Τhe 2night Show», που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, βρέθηκε η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, η Κόνι Μεταξά. Η όμορφη Κόνι, μίλησε στον Γρηγόρη Αρνάουτογλου με υπευθυνότητα και ωριμότητα παρόλο το νεαρό της ηλικίας της.

Tags: 

Άτυχη στιγμή για την Μελίνα των Vegas

Άτυχη φάνηκε η Μελίνα των Vegas στην προσπάθεια της, να κρύψει το εσώρουχο της, την ώρα που θαμώνας του νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο εμφανίζεται, την φωτογράφισε επάνω στη σκήνη.

Πολλές φορές οι τραγουδίστριες φοράνε φορέματα αρκετά αποκαλυπτικά και όσοι κάθονται στα πρώτα τραπέζια που είναι πιο χαμηλά από την πίστα μπορούν να δουν κάτι παραπάνω από τα καλλίγραμμα πόδια τους, όπως το εσώρουχό τους…

Tags: 

Αποκάλυψη για τον «Τιτανικό» 19 χρόνια μετά

Αποκαλυπτική η συνέντευξη της Kate Winslet, η οποία μίλησε για όλα και επίσης μίλησε και για τον «Τιτανικό».

Η διάσημη ηθοποιός η οποία πρωταγωνίστησε πριν 19 χρόνια στο έργο του «Τιτανικού», εξομολογήθηκε πως η ηρωίδα της, Rose, θα μπορούσε να είχε σώσει τον αγαπημένο της, Jack, από τον θάνατο, ανεβάζοντάς τον στο κομμάτι ξύλου, στο οποίο κρατιόταν εκείνη και να ζούσαν μαζί και ευτυχισμένοι.

Tags: 

Στα δικαστήρια τελικά Σπυροπούλου – Λιάγκας

Παρόλο που ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας δημόσια παραδέχτηκε πως έχει λάβει εξώδικο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σε συνέντευξη του, ζήτησε από κοινό γνωστό να μεσολαβήσει, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα πριν τις αίθουσες δικαστηρίου, η Σπυροπούλου παραμένει ανένδοτη.

Tags: