Δεκέμβριος 2015

Με νέο αμόρε και η Τζένιφερ Γκάρνερ.

Μετά το χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ πλέει πλέον σε πελάγη ευτυχίας καθώς είναι πάλι ερωτευμένη και δείχνει άκρως ανανεωμένη.

Ο χωρισμός της απο τον γνωστό ηθοποιό της είχε στοιχίσει πολύ ενώ οι φήμες πως αιτία του διαζυγίου είναι η νταντά των παιδιών είχε δημιουργήσει μεγάλο σάλο στα μίντια.

Tags: 

Να τί παθαίνεις άμα κερατώσεις μία Βραζιλιάνα!

Τα μαλλιά του θα τραβάει πλέον ο ιδιοκτήτης του αμαξιού που θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, καθώς έκανε το λάθος να απατήσει τη βραζιλιάνα σύζυγο του, η οποία είναι μάλιστα εγκυμονούσα.

Το γεγονός βέβαια οτι έχει φουσκωμένη κοιλίτσα δεν την σταμάτησε ούτε λεπτό απο το να καταστρέψει εντελώς το αμάξι του άντρα της, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της χέρια για να σπάσει ένα-ένα όλα τα τζάμια του αμαξιού.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, η νεαρή εγκυμονούσα είχε μόλις πληροφορηθεί πως ο σύζυγος της βρίσκεται σε ρομαντικό δείπνο με την ερωμένη του εκείνη τη στιγμή.

Tags: 

Η Kylie Jenner χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Είναι μόλις 18 ετών αλλά μας έχει συνηθίσει σε δραματικές εμφανίσεις και βαριά μακιγιάζ που αναμφίβολα την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη απο την ηλικία αλλά δεν μπορούμε παρά να πούμε και πάλι πόσο όμορφη δείχνει.

Ο λόγος φυσικά για την Kylie Jenner, την μικρότερη εκ των αδερφών Καρντάσιαν, η οποία έχει χαράξει πλέον δική της πορεία όσον αφορά την καριέρα της ενώ έχει λανσάρει δική της σειρά με προϊόντα περιποίησης μαλλιών αλλά περούκες και εξτένσιον.

Tags: 

Με νεύρα η Τζένη Μπαλατσινού

Έξαλλη φαίνεται πως έκαναν οι ερωτήσεις που της έκαναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία δεν δίστασε να δείξει την έντονη δυσαρέσκεια της στην κάμερα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, το μοντέλο-παρουσιάστρια αφηνίασε, δίνοντας μία αιχμηρή απάντηση και κλείνοντας κάπως έτσι όλα τα στόματα.

Tags: 

Η Εύη Αδάμ σε προκλητική φωτογράφιση με τις κόρες της

Σάλο έχει ξεσπάσει στα social media μετά την φωτογράφιση που πραγματοποίησε η Εύη Αδάμ, συντροφιά με τις κόρες της, την 15χρονη Νεφέλη και την 13χρονη Δανάη, οι οποίες πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στο χώρο του modeling.

Το γνωστό μοντέλο και τα ανήλικα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με μαύρα σέξυ ρούχα για τις ανάγκες μία διαφήμισης αλυσίδας κοσμημάτων. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων απέναντι στην Εύη Αδάμ, που επέτρεψε στις κόρες της να ντυθούν τόσο προκλητικά σε τόσο μικρή ηλικία.

Tags: