Σεπτέμβριος 2015

Αγνώριστη η Σοφία Αλιμπέρτη

Εντελώς αλλαγμένη, με σγουρό μακρύ μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τη Σοφία Αλιμπέρτη, την πολυαγαπημένη ηθοποιό και φυσικά πρώην σύζυγο του Γιάννη Πάριου, σε μία βόλτα που έκανε στο κέντρο της Γλυφάδας.

Η ηθοποιός, συνοδευόμενη πάντα απο το νέο της σύντροφο, Μάνο Κουτσοφιό, ήταν ντυμένη πολύ σποτ και δεν δίστασε να κυκλοφορήσει εντελώς άβαφτη και χωρίς κάποια ιδιαίτερη περιποίηση στα μαλλιά, αποδεικνύοντας ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Tags: 

Σοκ για τον Ryan Reynolds - Φίλος του προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφίες της κόρης του

Συντετριμμένος και φανερά απογοητευμένος απο το κοντινό του περιβάλλον ένιωσε ο γνωστό ηθοποιός Rayn Reynolds, ο οποίος δήλωσε δημόσια σε συνέντευξη του πως άνθρωπος απο το πολύ στενό του περιβάλλον προσπάθησε να διοχετεύσει στον Τύπο φωτογραφίες απο την νεογέννητη κόρη του, προκειμένου προφανώς να εισράξει κάποιο αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό.

Ο Reynolds, όπως δήλωσε, έπεσε απο τα σύννεφα μόλις κατάλαβε τί είχε συμβεί, καθώς το επίμαχο άτομο ήταν ένας απο τους κολλητούς του φίλους, με τον οποίο γνωρίζονται απο παιδιά.

Tags: 

Παππούς για πρώτη φορά ο Κώστας Βουτσάς.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αυτές τις μέρες ο πασίγνωστος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, καθώς αναμένει τον πελαργό που θα του φέρει το πρώτο του εγγόνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το στενό οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού, η κόρη τους, Νικολέττα Αδελαϊδα, καρπός του έρωτα του με την Θεανώ Παπασπύρου, εγκυμονεί και βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κ.Βουτσάς, είναι βαθύτατα συγκινημένος που θα γίνει πρώτη φορά παππούς και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά τους το μικρό του εγγονάκι.

Tags: 

Η Gwen Stefani ξεπερνά το διαζύγιο με ένα Punk μαλλί!

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Gwen Stefani είναι γνωστή για τις εκκεντικές της εμφανίσεις, τόσο επί σκηνής όσο και την προσωπική της ζωή. Πολλές φορές οι επιλογές της, τόσο σε στυλιστικά όσο και σε beauty θέματα, τείνουν να ξαφνιάζουν, μπορεί και τις υποστηρίζει όμως τόσο καλά, που περνάνε μέχρι και ως ομαλές!

Αυτή τη φορά, μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση πως παίρνει διαζύγιο απο τον σύζυγο της, Gavin Rossdale, η 45χρονη σταρ έκανε αυτό που θα έκανε κάθε γυναίκα στη θέση της! Πήγε αμέσως και ανανέωσε το λούκ των μαλλιών της!

Tags: 

Η κρίση της εποχής "χτύπησε" και την Τάμτα.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Down Town της Κύπρου, ανέφερε μεταξύ άλλως πόσο δύσκολος ήταν ο τελευταίος χρόνος και πως γενικά απο το ξεκίνημα της κρίσης αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα επαγγελματικά της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια, αν δεν είχε αυτή την περίοδο τα γυρίσματα με το X-Factor της Γεωργίας, θα είχε χρειαστεί να ζητήσει δανεικά απο την οικογένεια της, καθώς τα πράγματα στον χώρο της διασκέδασης τον οποίο η ίδια "υπηρετεί" έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα αφού οι άνθρωποι πλέον έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Tags: 

Αγνώριστη η Λάνα Ντελ Ρέυ.

Η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει τόσο πολύ που τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Ο λόγος φυσικά για την πασίγνωστη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέυ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα το λαμπερό κορίτσι που γνωρίσαμε πριν απο λίγο καιρό.

Ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε την 30χρονη τραγουδίστρια την ώρα που έκανε περίπατο με τον σύντροφο της, Francesco Carrozzini, κοντά στο σπίτι τους στο Μάλιμπου.

Η Ντελ Ρέυ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ρούχα που θυμίζουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, μοιάζει περισσότερο με ένα απλό κοριτσάκι παρά με την σταρ που έχουμε γνωρίσει όλοι.

Tags: 

Μαύρο καλοκαίρι για τη Βικυ Χατζηβασιλείου

Δύσκολες στιγμές παραδέχεται πως βίωσε τους τελευταίους μήνες η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς η τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα και οι επερχόμενες εκλογές ανέτρεψαν πλήρως τα σχέδια που είχε κάνει για την τηλεοπτική της εκπομπή "Πάμε Πακέτο", η οποία τις προηγούμενες χρονιές είχε τρομερή τηλεθέαση και έτσι υπολόγιζαν να συμβεί και φέτος.

Tags: 

Οριστικό τέλος για Κρις Μάρτιν και Τζένιφερ Λόρενς.

Με πλήρη αποτυχία στέφθηκε και η τελευταία απόπειρα των Κρίς Μάρτιν (τραγουδιστής των Coldplay) και την ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς, οι οποίοι ήταν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μίντια, καθώς ο Κρίς Μάρτιν δεν είχε πάρει ακόμα διαζύγιο απο την πρώην σύντροφο του, Γκουϊνεθ Πάλτροου.

Tags: