Αύγουστος 2015

One Direction: Τέλος εποχής!

Εδώ και καιρό ακούγονται σχετικές φήμες, όμως όταν το βλέπεις επίσημα, είναι αλλιώς. Μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας, με φήμη και επιτυχίες στην μουσική αλλά και στην προσωπική τους ζωή, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα για αλλαγές. Για ποιους λέμε;

Μα φυσικά τους One Direction, που διαλύονται προκειμένου τα μέλη του boygroup να ακολουθήσουν ανεξάρτητες σόλο πορείες. Παρόλο που πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τους σινγκ «Drag me down» θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους από την ερχόμενη χρονιά.

Η Sarah Jessica Parker στα 50 της με μαγιώ!

Υπήρξε το αδιαμφισβήτητο fashion icon την περασμένη δεκαετία. Τώρα, είναι πλέον 50 ετών και μητέρα τριών παιδιών, κι αυτό αφήνει πάντα τα σημάδια του στο σώμα.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να την πτοεί και απολαμβάνει το καλοκαίρι στη θάλασσα της Ίμπιζα, στην Ισπανία. Και για να μην χαλάσει όλο αυτό το γκλάμουρ, οι διακοπές της είναι σε πολυτελές γιοτ.

Παλμύρα: Φωτογραφίες από την ανατίναξη ναού του Βααλ Διός!

Ο ρωμαϊκός ναός του Μπααλσαμίν, στην αρχαία Παλμύρα της Συρίας, δεν υπάρχει πια.

Ανατινάχτηκε την Κυριακή από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και μετατράπηκε σε έναν σωρό ερειπίων.

Στα κοινωνικά δίκτυα οι τζιχαντιστές ανήρτησαν φωτογραφίες από την ανατίναξη του αρχαίου ναού:

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την ανατίναξη ρωμαϊκού ναού στην Παλμύρα από τους τζιχαντιστές

Βγήκε στην αγορά το ροζ βιάγκρα!

Δόθηκε το πράσινο φως από την αμερικανική υπηρεσία φαρμάκων στο… ροζ χαπάκι.

Το FDA, που είχε απορρίψει στο παρελθόν δύο φορές το πρώτο «γυναικείο Βιάγκρα», το οποίο προορίζεται για γυναίκες που δεν βρίσκονται στην εμμηνόπαυση αλλά υποφέρουν από έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, ενέκρινε τελικά τη διάθεσή του στην αγορά.

Ωστόσο η άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ συνοδεύεται από την προειδοποίηση για ενδεχόμενες επικίνδυνες παρενέργειές του, ειδικά σε περίπτωση συνδυασμού του με κατανάλωση αλκοόλ ή άλλα φάρμακα, όπως και σε γυναίκες με προβλήματα στο συκώτι.

Νεκρός ο πιο διάσημος σωσίας του Batman!

Ο Lenny B. Robinson, ίσως ο πιο διάσημος σωσίας του Batman παγκοσμίως, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο με το Batmobile.

Ο Robinson οδηγούσε το... Batmobile, δηλαδή το ειδικά τροποποιημένο αυτοκίνητό του που ήταν ίδιο με αυτό της ταινίας, σε αυτοκινητόδρομο του Μέριλαντ, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, όταν παρουσίασε βλάβη. Τότε, βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του, άνοιξε το καπώ και προσπαθούσε να εντοπίσει το πρόβλημα στη μηχανή του όταν ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη μαύρη Lamborghini και τον παρέσυρε.

Έκοψε με κλαδευτήρι τα γεννητικά όργανα του εραστή της γυναίκας του και τα πέταξε στην τουαλέτα!

Το θύμα ένας δικηγόρος 42 ετών είχε συνάψει σχέσεις με τη σύζυγο ενός 24χρονου μποξέρ, από το Τόκιο του Ikki Kotsugai. Κάποια στιγμή ο μποξέρ το έμαθε. Δεν μπορούσε να το χωνέψει. Συζήτησε με τη γυναίκα του η οποία τα αρνήθηκε όλα.

Τότε αποφάσισε να την παρακολουθήσει. Χωρίς εκείνη να το καταλάβει έφτασε στην περιοχή Minato Ward του Τόκιο και την είδε να μπαίνει στον ουρανοξύστη, όπου ο δικηγόρος είχε το γραφείο του.

Beachbot: Τέλειο ρομποτάκι!

Τώρα θέλω να παραμείνετε δυνατοί. Δεν θέλω να ακούσω το "σατ απ εντ τέηκ μάη μάνι".
Θα σας παρουσιάσω την καινούρια εφεύρεση των εργαστηρίων ερευνών της Ντίσνεϋ. Κλασσικά είναι κάτι απίστευτα γ..άτο και εξευτελιστικά άχρηστο. Είναι ένα ρομποτάκι που κάνει σχέδια στην άμμο!

Ω ναι. Όπως το ακούτε, σχέδια στην άμμο! Εννοείται τα σχέδια είναι από χαρακτήρες Ντίσνευ, εννοείται ότι φαίνονται απίστευτα και εννοείται πως δεν έχει καμία χρησιμότητα ανάμεσα στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες στις δικές μας πλαζ.

Δείτε το βιντεάκι και μιλάμε σε λίγο.

Μεθυσμένο το πλήρωμα πτήσης από το Όσλο για χώρα μας!

Μια απίστευτη ιστορία βγήκε στο φως από τις αρχές της Νορβηγίας. Σε μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας Air Baltic, ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης αλλά και δύο αεροσυνοδοί βρέθηκαν να έχουν πιει παραπάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αρχές της Νορβηγίας, μετά από τυχαίο έλεγχο στο πλήρωμα πτήσης από το Όσλο με προορισμό την χώρα μας, προέβησαν στην σύλληψη σχεδόν ολόκληρου του πληρώματος του αεροσκάφους. Στο αεροσκάφος επέβαιναν περίπου 100 επιβάτες.

Δεν αντέχω άλλο! Καινούρια, αδημοσίευτη ιστορία του Τζ Ρ Ρ Τόλκιν!

Και τώρα εγώ πρέπει να μείνω ήρεμος και να σας μεταφέρω αγαπητοί μου αναγνώστες την "είδηση". Ποια ηρεμία, που τρέμω ολόκληρος! Ποια είδηση που μιλάμε για κατακλυσμό!

Θα το πάρω σιγά σιγά κι απ την αρχή και θα τα καταφέρω:

Καινούρια, αδημοσίευτη ιστορία του Τζ Ρ Ρ Τόλκιν! Ναι, λυσάξτε παρακαλώ για 10 δεύτερα και επιστρέφουμε.

Αδημοσίευτη ιστορία λοιπόν, και μάλιστα στο σύμπαν του Άρχοντα! Στις 27 Αυγούστου βγαίνει, το άμαζον δέχεται προπαραγγελίες ήδη (να δω πως θα το αγοράσετε εσείς οι κοινοί θνητοί).

Πως να οργανώσετε τα πράγματά σας σε μικρή βαλίτσα!

Το τελευταίο διάστημα, ειδικά στις πτήσεις με low cost αεροπορικές εταιρείες, το να μάθουμε να οργανώνουμε την βαλίτσα μας ώστε να χωρέσουν όλα τα πράγματά μας στο βαλιτσάκι καμπίνας είναι ζωτικής (οικονομικής) σημασίας.

Έτσι, η ετοιμασία της βαλίτσας, η οποία πιθανόν να είναι η πιο βαρετή και εκνευριστική διαδικασία έχει αναχθεί σε τέχνη, με την συνήθως δυσανάλογη εικόνα των ρούχων και της βαλίτσας να σε κάνει να αναρωτιέσαι, «μα πως θα χωρέσουν όλα αυτά εκεί μέσα;».

Σελίδες