Ιούνιος 2015

Κανονικά οι συναλλαγές με κάρτες στα σούπερ μάρκετ!

Μετά τον πανικό των πρώτων ημερών, και την αβεβαιότητα σε σχέση με τα διαδικαστικά, θέλουμε να ηρεμήσουμε τους δικαιολογημένα ανήσυχους πολίτες για κάποια πράγματα που έχουν κυκλοφορίσει σαν ράδιο αρβύλα.

Όσες αγορές πραγματοποιούνται με χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες ή προπληρωμένες κάρτες πραγματοποιούνται κανονικά. Όπως μας διαβεβαιώνουν και οι εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, οι συναλλαγές γίνονται κανονικά, χωρίς να παρατηρούνται προβλήματα.

Βρετανία: Αψυχο σώμα νεογένητου βρέθηκε σε ποτάμι!

Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας βρέθηκε να διερευνά ένα μακάβριο εύρημα. Το άψυχο κορμάκι ενός νεογέννητου μωρού βρέθηκε τη νύχτα στον ποταμό Taff, λίγα μόλις μέτρα μακρυά από το διάσημο Millennium Stadium του Κάρντιφ, από έναν περαστικό.!

Η γύρω περιοχή αποκλείστηκε, ενώ δύτες «χτένιζαν» το ποτάμι και ελικόπτερα συνέδραμαν στην έρευνα από αέρος. Έρευνες διεξάγονται και για τον εντοπισμό της μητέρας του βρέφους.

Τρέλα! Έστειλε άλλον στην θέση του για να κάνει τεστ DNA!!!

Τι άλλο θ' ακούσουμε! Ένας 25χρονος Βρετανός, ο 25χρονος Thomas Kenny, ήθελε σαν τρελός να αποφύγει την διατροφή για το παιδί που απέκτησε με την ερωμένη του.

Για να το καταφέρει, έστησε μία απίστευτη κομπίνα, που δυστυχώς για εκείνος, αποκαλύφθηκε. Αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Ένας απλός τρόπος για να διωξετε τα κουνούπια μια και καλή!

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τα κουνούπια που εκτός από εκνευριστικά είναι και φορείς πολλών μεταδοτικών ασθενειών.

Κάθε χρόνο προκαλούν αρρώστιες σε 700.000.000 εκατομμύρια ανθρώπους εκ των οποίων οι 1.000.000 πεθαίνουν καθιστώντας τα τους νούμερο ένα δολοφόνους.

Είναι αδύνατον να τα αποφύγει κανείς γι’ αυτό χρησιμοποιούνται εντομοαπωθητικά σπρέι με άσχημη οσμή, κουνουπιέρες και άλλα προϊόντα. Ευτυχώς υπάρχει ένας πολύ εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να τα αντιμετωπίσετε.

Η διαδικασία είναι απλή:

Αβοκάντο: Μια θαυματουργή τροφή που πρέπει να την εντάξουμε στις καθημερινές μας συνήθειες!

Το αβοκάντο είναι μια θαυματουργή τροφή που πρέπει να την εντάξουμε στις καθημερινές μας συνήθειες. Γιατί αυτό; Μα, γιατί παρέχει στον οργανισμό μας όλα τα υγιή θρεπτικά συστατικά. Ακόμα και το κουκούτσι του περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά απ’ότι τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Η Naomi Watts και ο Liev Schreiber πήγαν εκδρομούλα με τα παιδιά τους!

Μία από τις πιο όμορφες και χαμηλών τόνων οικογένειες του Hollywood είναι αυτή των Naomi Watts και Liev Schreiber. Δύο όμορφοι και επιτυχημένοι ηθοποιοί, που κατάφεραν να κρατήσουν τους ίδιους και τα παιδιά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα εδώ και πολύ καιρό μιας και προσέχουν πού εμφανίζονται καθώς επίσης φροντίζουν να μην εκθέτουν πολύ στη δημοσιότητα τα παιδάκια τους.

H Emily Ratajkowski γυμνή στο instagram!

Για όποιον δεν την γνωρίζει, η 23χρονη Emily Ratajkowski είναι μοντέλο και ηθοποιός. Την έχετε ακούσει; Εμείς πάντως, όχι ιδιαίτερα.

Τι κάνουν λοιπόν οι επίδοξες στάρλετ για να δηλώσουν παρουσία στην ShowBiz; Μα, φυσικά, σάλο! Αυτό έκανε και το κορίτσι μας και έτσι ανέβασε μία γυμνή φωτογραφία της από την μπανιέρα της και αναστάτωσε τον κόσμο του Instagram και όχι μόνο!

Το διάσημο μοντέλο πόσταρε στο προφίλ της μια selfie, τη στιγμή που απολαμβάνει το μπάνιο της. Ο πιο εύκολος τρόπος για να πέσουν τα Like βροχή...

Ο Πιερ Σαρκοζί μαζί με τον Ηλία Ψινάκη στη Μύκονο!

Ο κούκλος πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Πιερ Σαρκοζί, βρέθηκε το τριήμερο στην Μύκονο για να παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ.

Ο Πιερ Σαρκοζί που είναι διάσημος dj, έχει ξαναβρεθεί στα μέρη μας στα πλαίσια της sold out περιοδείας του «The Ace Of Hearts Tour».

Αυτή τη φορά, δεν γνώρισε μόνο το νησί των Ανέμων, αλλά κι έναν από τους πιο διάσημους θαμώνες του, τον Ηλία Ψινάκη.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τον διάσημο dj και τις δημοσίευσε στα social media.