Φεβρουάριος 2015

Πέθανε ο Leonard Nimoy!

Δυστυχώς, ο Leonard Nimoy, ο αγαπημένος Spock από το Star Trek, πέθανε πριν λίγο. Ήταν 83 ετών!

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε η σύζυγός του, Susan Bay Nimoy, δηλώνοντας ότι αιτία θανάτου ήταν η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια που βρίσκονταν σε τελικό στάδιο. Πέθανε ήρεμα στο σπίτι του στο Bel Air, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Συνέλλαβαν 49χρονο γιατί είχε μεγάλη φητεία κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας!

Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, γνωστή και ως skunk, εντοπίσθηκε στο σπίτι ενός 49χρονου στο Μετς, όπου κατασχέθηκαν 107 φυτά υδροπονικής κάνναβης.

Είδαμε τα Όσκαρ, ας δούμε και τα «Χρυσά Βατόμουρα»

Παράλληλα με την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, έγινε και η απονομή των γνωστών πια αντι-Όσκαρ, τα Χρυσά Βατόμουρα, που τιμούν τις χειρότερες κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς. Η κριτική επιτροπή στα Χρυσά Βατόμουρα απαρτίζεται από 657 Αμερικανούς και ξένους κριτές. Το βραβείο είναι ένα Βατόμουρο στο μέγεθος μπάλας του γκολφ και είναι τοποθετημένο πάνω σε μπομπίνα ταινίας. Το βραβείο είναι βαμμένο ολόχρυσο και κοστίζει 5 δολάρια.

Οσκαρ 2015: Αυτοί είναι οι νικητές της φετινής απονομής!

Αυτή είναι η λίστα με τους νικητές των φετινών 87ων βραβείων Όσκαρ:

Καλύτερη Ταινία: Birdman

Καλύτερης Σκηνοθεσίας: Birdman, Alejandro G. Iñárritu

Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου: Eddie Redmayne στο The Theory of Everything

Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου: Julianne Moore στο Still Alice

Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου: J.K. Simmons στο Whiplash

Όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου: Patricia Arquette στο Boyhood

Καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου: Birdman

Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου: The Imitation Game

Καλύτερης ταινίας κινουμένων: Big Hero 6

Συνελήφθη ο Vanilla Ice για ληστεία στην Φλόριντα!

Η φράση "I was huge in the 80's" έχει βγεί για κάτι τύπους σαν τον Vanilla Ice, ο οποίος έγινε ξαφνικά παγκόσμια γνωστός τραγουδιστής και μετά εξαφανίστηκε και δεν μάθαμε ποτέ τίποτα γι΄αυτόν. Μέχρι σήμερα, που μάθαμε πως ο τραγουδιστής συνελήφθη στη Φλόριντα για ληστεία!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εισέβαλλε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και πήρε κάποια αντικείμενα. Η αστυνομία δήλωσε πως ο Vanilla Ice ανακαινίζει το σπίτι του που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στου θύματος και στην κατοχή του βρέθηκαν αρκετά κλεμμένα αντικείμενα.

Στις φλόγες διαμέρισμα με δεκάδες γάτες και σκύλους

Στις φλόγες τυλίχτηκε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Μαρούσι το βράδυ, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.Οι λόγοι μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι καθώς ακόμα η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Στο διαμέρισμα ζούσε ένα ζευγάρι από μεσήλικες και δεκάδες γάτες και σκύλοι.

Οι πυροσβέστες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν κλήθηκαν σβήσουν την φωτιά στο διαμέρισμα που μόλις άνοιξαν την πόρτα πλήθος από περίπου 30 ζώα, ξεχύθηκε στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

Όσοι έχουν γαλάζια μάτια είναι απόγονοι ενός ανθρώπου!

Μία νέα έρευνα Δανών ερευνητών, λέει πως όλοι όσοι έχουν γαλάζια μάτια έχουν κοινή γενετική προέλευση, δηλαδή, είναι απόγονοι ενός και μόνο ανθρώπου! Ο πρώτος αυτός γαλανομάτης εμφανίστηκε στη γή πριν 6.000 με 20.000 χρόνια πριν.

Άμφισσα: Έκπτωση στο λογαριασμό νερού σε όποιον υιοθετήσει αδέσποτο ζώο!

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άμφισσας, Νίκος Βενετσάνης, έφερε μία ολοκληρωμένη πρόταση στο Τοπικό Συμβούλιο Άμφισσας, ώστε να λυθεί επιτέλους το τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα της περιοχής.

Η λύση αυτή, στο εξωτερικό έχει υιοθετηθεί από πολλές ανεπτυγμένες και προηγμένες χώρες, οι οποίες κατάφεραν να λύσουν οριστικά το πρόβλημά τους. Τελευταία μάλιστα, οι λύσεις αυτές άρχισαν να συζητούνται και στην ΚΕΔΕ, μιας που ό,τι έχει δοκιμαστεί έως τώρα έχει αποτύχει.

Cindy Crawford: Ανέβασε στο ίντερνετ αρετοσάριστη φωτογραφία της!

Όταν το όνομά σου είναι Cindy Crawford και τα έχεις βρεί με τον εαυτό σου και το σώμα σου από μικρή, τότε τι να φοβηθείς; Η 48χρονη πλέον Cindy Crawford δημοσίευσε μια αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό από τη φωτογράφιση που έκανε για το τεύχος του Απριλίου του Marie Claire.

Βαρκελώνη: Πορτοκαλί χημικό νέφος ύστερα από έκρηξη σε εργοστάσιο

Οι φίλοι μας στην Ισπανία ξύπνησαν με νέφος. Ένα νέφος όμως διαφορετικό, καθώς είχε χρώμα πορτοκαλί!

Δεν ήταν νέφος προερχόμενο από κάποια αφρικανική ή τροπική χώρα και γι αυτό ήταν χρωματισμένο, ήταν ένα τεράστιο χημικό νέφος πορτοκαλί χρώματος έχει καλύψει την περιοχή Ιγουαλάδα στη Βαρκελώνη. Το νέφος αυτό είναι αποτέλεσμα έκρηξης σε εργοστάσιο της εταιρίας Simar. Πρόκειται για εταιρία που αποθηκεύει και διανέμει χημικά προϊόντα.

Σελίδες