Ιανουάριος 2015

Έκανε παγκόσμια μόδα ο Τσίπρας!

Παγκόσμια αίσθηση φαίνεται πως έχουν κάνει οι στυλιστικές επιλογές των μελών της καινούριας κυβέρνησης της Ελλάδας.

Επηρεασμένος από αυτήν την τάση ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο Μπιλ ντε Μπλάζιο έβγαλε τη γραβάτα του για να μιλήσει με τον Τσίπρα! Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις εκλογές και την ανάληψη της Πρωθυπουργίας.

Είδε ο γιατρός την ακτινογραφία και δεν το πίστευε!

Δεν πίστευε ο γιατρός στα μάτια του όταν είδε αυτήν την ακτινογραφία. Ένας Μεξικάνος έφτασε στο νοσοκομείο με ένα ψαλίδι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Με μεγάλη έκπληξη, οι νοσηλευτές νοσοκομείου είδαν έναν 32χρονο άντρα να φτάνει στα επείγοντα περπατώντας κι ας είχε καρφωμένο στο κρανίο του ένα ψαλίδι!

Ο πρίγκιπας Άντριου σε βίλα οργίων με ανήλικη;

Μέγα σκάνδαλο προέκυψε όταν η Βιρτζίνια Ρόμπερτς ενέπλεξε τον πρίγκιπα Άντριου σε ερωτικό σκάνδαλο. Κανείς δεν θα ασχολούταν αν στις κατηγορίες αυτές δεν εμπλεκόταν και μία ανήλικη κοπέλα.

Ο ίδιος, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της που τον εμπλέκει στο σκάνδαλο της "βίλας των οργίων". Μάλιστα, στην πρώτη δημόσια δήλωσή για την καταγγελία ότι συνευρέθηκε ερωτικά με μια ανήλικη έκανε ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τις προηγούμενες επίσημες διαψεύσεις των Ανακτόρων.

Όντρεϊ Χέπμπορν: Όσα δεν ξέραμε για εκείνη

Η Όντρεϊ Χέπμπορν υπήρξε πρότυπο θηλυκότητας, στυλ και ευγένειας. Τα τεράστια διαπεραστικά της μάτια και εκθαμβωτικό της χαμόγελο μαγνήτιζαν τους πάντες. Μετά από τόσα χρόνια θαυμασμού, θεωρούμε πως τα ξέρουμε όλα γα εκείνη... ή μήπως όχι; Ας δούμε μαζί κάποια γεγονότα από την ζωή της για να δούμε αν τα ξέρατε.

- Πριν γίνει ηθοποιός, ηΌντρεϊ Χέπμπορν ήταν εκπαιδευόμενη βοηθός οδοντιάτρου.

- Mιλούσε άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά και Ιταλικά!

- Αγαπημένο της χόμπι ήταν το πλέξιμο. Μάλιστα η μεγάλη σταρ έπαιρνε το πλεκτό της στα γυρίσματα ταινιών.

H έξοδος του Ryan Gosling και Eva Mendes!

Μπορεί οι φήμες να τους θέλουν να χωρίζουν, αλλά εκείνοι ζουν την ζωή τους χωρίς να τους νοιάζουν τα δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι που πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που το ονόμασαν Esmeralda, έκαναν μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους, το βράδυ του Σαββάτου.

Αφησαν τη μικρή Esmeralda σπίτι και πήγαν να απολαύσουν την παράσταση του κωμικού Don Rickles. Αν και πάλι προσπάθησαν να κρατήσουν την εμφάνισή τους κρυφή, είναι μία από τις λίγες φορές που δεν τα κατάφεραν και ο φωτογραφικός φακός τους αποθανάτισε μαζί.

Και οι υποψηφιότητες για τα φετινά όσκαρ είναι οι:

Αυτή είναι η λίστα με τις φετινές υποψηφιότητες! Οι υποψήφιοι για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι που οδηγεί σε καταξίωση στον δύσκολο κόσμο του Χόλλιγουντ, είναι οι ακόλουθοι. Καλή επιτυχία σ' όλους τους υποψηφίους:

Best Picture:
American Sniper
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
Boyhood
The Grand Budapest Hotel
The Imitation Game
Selma
The Theory of Everything
Whiplash

Πιο σέξυ από ποτέ η Megan Fox!!!

Ποιός βρέθηκε στην παραλία της Χαβάης τις προάλλες και δεν έπαθε ατύχημα βλέποντας την αναδυόμενη Αφροδίτη! Βέβαια, δεν ήταν η Αφροδίτη, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι.

Η 28χρονη Megan Fox, ούτως ή άλλως πρόκειται για μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές γυναίκες στο Χόλιγουντ. Παρά τις δύο πρόσφατες γέννες της, το σώμα της παραμένει αψεγάδιαστο και μαγνητίζει κάθε ανδρικό βλέμμα.

Πρίν λίγες μέρες εθεάθη μαζί με τον σύζυγό της, Μπράιν Οστιν Γκριν, σε παραλία της Χαβάης όπου είχαν πάει για να χαλαρώσουν οι δυό τους.

Άμα σε θέλει... Τι καλάθι ήταν αυτό;

Το είδαμε κι αυτό στο μαγικό κόσμο του NBA! O Τρέβορ Μπουκερ των Utah Jazz, κατάφερε να βάλει ένα απίστευτο καλάθι, που ειλικρινά, δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπήκε! Απλά!

Το έβλεπα ξανά και ξανά για να καταλάβω τι έγινε! Μπορώ να πώ πως μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το δω κανονικά και βοήθησε και η αργή κίνηση. Τί έγινε; Σκοράρε σε 2 δέκατα του δευτερολέπτου, με την πλάτη γυρισμένη στο καλάθι και μαρκαρισμένος!!!

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα πιο απίθανα καλάθια που έχουμε δει ποτέ, αλλά σίγουρα και ένα από τα πιο τυχερά.

Δείτε και μόνοι σας:

Corrine Rey: "Εγώ άνοιξα στους δολοφόνους!"

Δεν μπορεί να συνέλθει από χθές η σκιτσογράφος του περιοδικού Charlie Hebdo, η 32χρονη Corrine Rey, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο Coco.

Είχε πάει να πάρει την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Στην επιστροφή, οι δύο δράστες την πλησίασαν και την απείλησαν λέγοντάς της πως αν δεν άνοιγε την πόρτα του κτιρίου, θα σκότωναν την ίδια και την κόρη της.

Η Nicole Kidman πήγε καλεσμένη στον Jimmy Fallon και είπε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του!

Η Nicole Kidman πήγε καλεσμένη στην εκπομπή "The Tonight Show" στα πλαίσια της προώθησης της καινούριας της ταινίας, της παιδικής ταινίας "Πάντινγκτον", παρουσιαστής της οποίας είναι ο Jimmy Fallon

Και ήταν μία απολαυστική συνέντευξη γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ η Kidman είπε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του παλιά και είχε "φάει χιλόπιτα" από τον παρουσιαστή! Ο ίδιος άκουγε έκπληκτος την διήγηση της διάσημης ηθοποιού γιατί δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Σελίδες