Νοέμβριος 2014

Απαγορεύονται σιγά σιγά οι πλαστικές σακούλες, με απόφαση της Ε.Ε.

Φαντάζομαι πως η μετάβαση σε έναν κόσμο χωρίς πλαστικές σακούλες θα είναι λίγο περίεργη, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει!

Η Ε.Ε. επιχειρεί να βάλει τέλος στις πλαστικές σακούλες στην Ευρώπη με την απαγόρευσή της αυτή. Στόχος είναι να μειωθούν κατά το ένα τρίτο οι σακούλες που χρησιμοποιούν ανά χρόνο οι ευρωπαίοι πολίτες, και κυρίως εμείς οι Νότιοι.

Φιλανθρωπική εκδήλωση στο παλάτι της Αγγλίας

Η εγκυμονούσα Kate Middleton εμφανίστηκε λαμπερή και κομψή, όπως το συνηθίζει άλλωστε, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην φιλανθρωπική εκδήλωση για την πνευματική υγεία που φιλοξενήθηκε στους χώρους των Ανακτόρων του Kensington.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται να είναι ήρεμη και πολύ χαρούμενη την ώρα που απονέμει τα βραβεία σε παιδιά. Η Kate είναι προστάτιδα του ιδρύματος PLace2Be.

Η κοιλίτσα της πάντως δεν φαινόταν καθόλου μέσα από τα την Jenny Packham φούστα της, την οποία είχε συνδυάσει με ένα Hobbs top.

Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα του

Το θύμα του ατυχήματος είναι μία 47χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου. 'Ήταν ξημερώματα όταν το απορριμματοφόρο σταμάτησε στους κάδους που βρίσκονται κοντά στην είσοδο ενός μπαρ.

Την στιγμή που η γυναίκα κατευθυνόταν προς στους κάδους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, χρώματος ασημί και μάρκας BMV, προσπέρασε το απορριμματοφόρο παρασύροντας την 47χρονη και την εκτόξευσε αρκετά μακριά.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε αλλά μετά από έρευνα της Τροχαίας Ηρακλείου εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο δράστης είναι ένας 45χρονος άνδρας και αναμένεται η απολογία του.

Φόβοι για την ασφάλια των Ιλισίων: Νέες φωτογραφίες του Ολάντ με την Γκαγέτ!

Τις ανησυχίες τους εκφράζουν οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του Γάλλου προέδρου, μετά την δεύτερη διαρροή φωτογραφιών του Ολάντ με την Γκαγέ μέσα από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το πικάντικο της ιστορίας έχει ως εξής: ο Φρανσουά Ολάντ και η ηθοποιός Ζουλί Γκαγέτ, φαίνεται πως είναι ακόμα μαζί, παρόλα τα δημοσιεύματα, μετά την αποκάλυψη των καινούριων φωτογραφιών που τους δείχνουν να πίνουν τον καφέ τους στον εξωτερικό χώρο του Προεδρικού Μεγάρου.

Αγωγή έκανε η Halle Berry στον πρώην της, Gabriel Aubry, γιατί ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης τους.

Μάλλον το έχει παρακάνει η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός με την κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της, Gabriel Aubry.

Αυτή τη φορά, αφορμή για την κόντρα τους ήταν, αν είναι δυνατόν το ίσιωμα των μαλλιών της κόρης τους, Nahla. Η Halle Berry, μιγάδα η ίδια, επιμένει πως με την κίνηση του αυτή, ο πατέρας της μικρής δεν αποδέχεται την φύση της κόρης του και θέλει γι' αυτή ένα πιο καυκάσιο πρότυπο. Απαιτεί να αφήσει τα μαλλιά της κόρης τους να μεγαλώσουν όπως είναι σγουρά, και να αποδεχτεί πως θα σκουρύνουν σύντομα.

Ασυνείδητοι σκότωσαν σκυλιά!

Οι ασυνείδητοι σε ένα χωριό των Τρικάλων άφησαν δηλητηριασμένο φαγητό για σκυλιά.

Οι δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το φονικό τους σχέδιο χθες το βράδυ, αφήνοντας δηλητηριασμένο φαγητό. Χθες το βράδυ ένα ζευγάρι βρήκε να χαροπαλεύει ένα αρσενικό κουτάβι, που ευτυχώς σώθηκε.

Σήμερα το πρωί, στην περιοχή Φήκη Τρικάλων, βρέθηκαν νεκρά άλλα δύο σκυλάκια, θύματα των μέχρι τώρα άγνωστων δραστών. 'Ενα αρσενικό και ένα θηλυκό, που μάλιστα ήταν στειρωμένο. Το τέταρτο θύμα που βρέθηκε είναι αρσενικό σκυλί που ακόμα παλεύει για την ζωή του.

Τουρκία: τον σκότωσαν γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί

Κάτι τέτοια ακούμε και απορούμε για το αν μπορεί ποτέ η γείτονος χώρα να μπορέσει ποτέ να γίνει εφάμιλλη των Ευρωπαϊκών χωρών!

Έγκλημα "τιμής" ήταν η δολοφονία ενός 16χρονου στην Τουρκία! Ο άτυχος αυτός έφηβος, είχε την ατυχία να γεννηθεί στην ανατολικοδυτική Τουρκία! Εκεί, το να ερωτευτεί μία συνομήλικη του, θεωρήθηκε θανάσιμο αμάρτημα, κι έτσι οι συγγενείς της νεαρής αγαπημένης του απήγαγαν, τον βασάνισαν και τέλος τον έθαψαν ζωντανό!

Kristen Stewart: της έφυγε το φόρεμα στη σκηνή των Hollywood Film Awards

Την ματιάσανε την κοπέλα! Έκανε επιτέλους μια ωραία, στιλάτη και νεανική εμφάνιση στα Hollywood Film Awards, την οποία δυστυχώς επισκίασε η... βαρύτητα!!

Η Stewart, η οποία πρόσφατα μας ανακοίνωσε την απόφασή της να αποσυρθεί από το σινεμά, παρευρέθη στην 18η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων. Εμφανίστηκε στην σκηνή για να παραδώσει το βραβείο Hollywood Actress στη Julianne Moore.

Γυναίκα κατηγόρησε την Charlize Theron πως κακοποιεί τον γιό της!

Ότι άρχισε σαν κάτι ωραίο και ήρεμο, γρήγορα έγινε εφιάλτης!

Η Charlize Theron και ο Sean Penn, είχαν πάει για τον πρωινό του περίπατο, όταν μία περαστική κάλεσε την αστυνομία επειδή θεώρησε πως ο 2χρονος γιος της ηθοποιού, κακοποιούταν. Η περαστική οδηγήθηκε σ' αυτό το συμπέρασμα από τα ουρλιαχτά του μικρού, τον οποίο δεν μπορούσαν να συνεφέρουν με τίποτα!

Σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Σε μία σπάνια φωτογράφιση που είχε γίνει για το περιοδικό "ΓΥΝΑΙΚΑ" το 1968, βλέπουμε το σπίτι της εθνικής μας σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκης, στην οδό Στησιχόρου 18, στην περιοχή δηλαδή των Ανακτόρων. Η Αλίκη, όπως την έλεγαν όλοι, είχε ανοίξει τότε το σπίτι της και μίλησε για την ιστορία του. Την φωτογράφηση είχε κάνει η Ευσταθία Ναυπλιώτου.

Σελίδες