Ιανουάριος 2014

Παναγίωτης Γιαννάκης φεύγει από την Εθνική Κίνας

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με την ομοσπονδία της Κίνας μετά τον αποκλεισμό που είχε η Εθνική Κίνας όταν ήταν προπονητής ο Γιαννάκης. Πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας αφού η ομοσπονδία ανακοίνωσε οτι ο προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γκονγκ Λουμίνγκ.

Αγρότες στην εφορία Λαμίας

Οι αγρότες της Φθιώτιδας έκλεισαν την εφορία της Λαμίας, έκανα μια συζήτηση με τον διευθυντή της εφορίας της Λαμίας κύριο Γιώργο Μαλιάγκα για να του μιλήσουν για τις αντιρρήσεις που έχουν για το νέο φορολογικό σχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση. Οι αγρότες λένε και ξαναλένε ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο και ότι όλοι οι αγρότες έχουν οδηγηθεί στην εξαθλίωση.

Τραυματίας ένας ρεπόρτερ

Στην Ουκρανία επικρατεί χάος, συγκεκριμένα στο Κίεβο γίνονται συνεχώς επεισόδια. Ένας δημοσιογράφος της ρώσικης τηλεόρασης που βρισκόταν εκεί για να μεταδώσει τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Κίεβο τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν μια χειροβομβίδα έσκασε δίπλα του.

Πυροβολισμοί στον Πειραία

Χθες το βράδυ έπεσαν πυροβολισμοί στο κέντρο του Πειραιά όταν η αστυνομία έκανε σήμα σε ένα αυτοκίνητο για να σταματήσει επειδή παραβίασε κόκκινο φανάρι και ο οδηγός παρόλο που σταμάτησε μετά προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί άρχησαν να πυροβολούν προς το μέρος του και τον τραυμάτισαν στο πόδι, και έτσι ο άντρας συνελήφθη.

Κατολισθήσεις στην Ιταλία

Ύστερα από τις καταρακτώδεις φωτιές που πλήττει την Ιταλία της τελευταίες μέρες έχουν σημειωθεί τρομερές κατολισθήσεις και έχουν υποχρεώσει πολλούς κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να μην κινδυνέψει η ζωή τους.

Σε έκτακτη ανάγκη η Καλιφόρνια

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρύξει ο Κυβερνήτης την Καλιφόρνια. Η Καλιφόρνια πλήττετε ύστερα από 100 χρόνια στην χειρότερη ξηρασία. Για αυτό το λόγο ο Κυβερνήτης Τζέρι Μπράουν έκανε δηλώσεις και παρακάλεσε τους κατοίκους να καταναλώσουν κατά 20% την χρήση του νερού.

Στάση εργασία στις Φυλακές Ηρακλείου

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Ηρακλείου αποφάσισαν να κάνουν στάση εργασίας στις 22 Γενάρη και ημέρα Τετάρτη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωί και από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα. Ο λόγος που οι υπάλληλοι κάνουν αυτοί την στάση εργασίας είναι για την επίθεση που είχε γίνει σε έναν φρουρό σε επεισόδια που είχαν συμβεί στην Φυλακή.

Σελίδες