Οκτώβριος 2013

Κατάστημα έκανε εμπόριο ναρκωτικών

Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ένα κατάστημα στο χωριό Βέγορα της Φλώρινας εκτός από το εμπόρευμά του πωλούσε και ναρκωτικά, οι ομάδα του Ο.Π.Κ.Ε έκανε αιφνίδιο έλεγχο στο κατάστημα και διαπίστωσαν ότι οι πληροφορίες τους ήταν αληθές.

Θέλω νέο έρωτα

Γεια σας αγόρια και κορίτσια το όνομά μου είναι Νόρα και το τελευταίο διάστημα ζω την απόλυτη μοναξιά. Είμαι σχεδόν 1 χρόνο μόνη μου, τόσο καιρό δεν με ενοχλούσε αλλά το τελευταίο καιρό που όλες οι φίλες μου έχουν αρχίσει μια μια και νοικοκυρεύονται έχω αρχίσει να σκέφτομαι πότε θα έρθει και η δική μου σειρά? Προσπάθησα να γνωρίσω τύπους σε μπαρ να βγω τυφλά ραντεβού αλλά τζίφος η κατάσταση, μέχρι που άκουσα για μια εταιρία την Teligron LTD που έχει υπηρεσία μηνυμάτων μέσω του κινητού σου στο 54122.

Οι δαπάνες του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε 197.000 ευρώ για δύο ψύκτες νερού και το κάνει αυτό την ώρα που κάνει περικοπές στην Υγεία γιατί επιμένει ότι είναι για το καλό της χώρας για να σωθεί.

Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες

Παίδες γεια σας, το όνομά μου είναι Ανέστης και θα σας πω για την (σε μια 1 εβδομάδα) γυναίκα μου! Ήμουν αρκετά χρόνια σε μα σχέση που είχε βαλτώσει αλλά θες από συνήθεια θες από φόβο να μην μείνω πάλι μόνος δεν τολμούσα να την λήξω. Κάποια στιγμή έτσι για τον χαβαλέ γράφτηκα στο www.ellinespadou.com. Ξεκίνησα να μιλάω με την Μαργαρίτα μέσω του chat στο 54122 με μια πολύ μικρή χρέωση, αρχικά μιλάγαμε πολύ χαλαρά αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να αναλύουμε και να συζητάμε μέχρι που η ανάγκη για προσωπική γινόταν όλο και και πιο έντονη.

Η ΔΗΜΑΡ δεν θα είναι στην στρατιωτική παρέλαση

Την επιλογή του κύριου Α.Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας να προσκαλέσει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής βρίσκει απαράδεκτη και για αυτό τον λόγο κανείς βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος δεν θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Σελίδες