Σεπτέμβριος 2012

Τσίπρας: "Το Μνημόνιο είναι το ισοδύναμο της ...

Την ανάγκη διεξαγωγής πανευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας ενώ τόνισε ότι "το πρόγραμμα δεν βγαίνει", "το χρέος δεν είναι βιώσιμο" και χαρακτήρισε αναπόφευκτη μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Αμβούργο το Ίδρυμα της εφημερίδας Die Zeit."Ελπίζω να διαπιστώσετε ότι δεν είμαι και τόσο επικίνδυνος όσο λένε κάποια ευρωπαϊκά ΜΜΕ", δήλωσε αστειευόμενος στην αρχή της ομιλίας του ο κ.

Νέες διαδηλώσεις Ισπανών δημόσιων υπαλλήλων

Eκατοντάδες νοσοκόμες, αστυνομικοί και άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι διαδήλωσαν υπό βροχή στη Μαδρίτη κατά του «παγώματος» των μισθών τους, που ανακοινώθηκε χθες από την κυβέρνηση, η οποία έχει στόχο να εξοικονομήσει 39 δισ.

ΕΛΣΤΑΤ: Η εκτυπωτική βιομηχανία συρρικνώνεται για ...

Αντιμέτωπη με ακόμη μεγαλύτερη πτώση της παραγωγής της, λόγω της αυξανόμενης συρρίκνωσης της κυκλοφορίας των έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης και των διαφημιστικών εντύπων, είναι εφέτος η ελληνική βιομηχανία εκτυπώσεων και προεγγεγραμμένων μέσων, μετά τη μείωση της παραγωγής της το 2011, για πέμπτο συνεχόμενο έτος, κατά 24,6%, έναντι πτώσης 14,1% το 2010, 11,3% το 2009, 4,9% το 2008 και 3,7% το 2007.Η πτώση του όγκου της παραγωγής της, το πρώτο επτάμηνο του 2012, ανήλθε σε 26,6%, έναντι 6,7% του συνόλου της βιομηχανικής παραγωγής.

Γενς Βάιντμαν: «Η ΕΚΤ δε μπορεί να καλύψει το ...

26-09-2012 20:20:51

 Την άποψη ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να καλύψει το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, εξέφρασε ο γνωστός για τις αντιρρήσεις του στις αγορές κρατικών ομολόγων της ΕΚΤ, πρόεδρος της Bundesbank, Γενς Βάιντμαν.Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη ότι η Ιταλία είναι αρκετά ισχυρή, ούτως ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της και να βγει ισχυρότερη από την κρίση.Επεσήμανε, δε, ότι η Bundesbank δεν λέει «όχι» σε όλα.Μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν βρίσκεται στο τραπέζι ξεκαθάρισε νωρίτερα ο Ευρωπαίος επίτροπος, Όλι Ρεν. Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Σύσκεψη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη ...

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο για τη λίστα με τα ονόματα των 33 νυν και πρώην βουλευτών στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μετά τη διαβίβαση του σχετικού φακέλου.Η λίστα με τα 33 ονόματα των βουλευτών διαβιβάστηκε από το ΣΔΟΕ στους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη. Αμέσως οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικ.

Ρυπογόνα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Δεδομένου ότι δεν παράγουν καυσαέρια και η ρύπανση του αέρα που προκαλούν περιορίζεται σε τοπικό επίπεδο, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βρίσκονται στο επίκεντρο του σχεδιασμού για «πράσινες» μεταφορές.Ωστόσο, οι επικριτές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναφέρουν ότι τα οχήματα αυτά είναι τόσο «πράσινα» όσο η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούν.Πιο συγκεκριμένα, αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τροφοδοτούνται με ρεύμα που παράγεται από την καύση ορυκτών καυσίμων, τότε απελευθερώνουν αέρια του θερμοκηπίου, ωστόσο και πάλι οι εκπομπές είναι αρκετά χαμηλότερες συγκριτικά με τις εκπομπές των αυτοκινήτων που δι

Οι καλύτερες beauty εμφανίσεις της εβδομάδας! Ψήφισε την αγαπημένη σου!

Αυτή η εβδομάδα είχε πολλές διάσημες και άλλα τόσα κόκκινα κραγιόν! Fashion week, πρεμιέρες και το Fashion Night Out στην Αθήνα μας έδωσε πολύ τροφή για σχόλια κι άλλο τόσο υλικό για να αντιγράψουμε κι εμείς. Δες, εμπνεύσου και ψήφισε το αγαπημένο σου beauty look! Kate MossThere's only one Kate and this is Moss! Με άλλα λόγια, η Kate Moss επιβεβαιώνει τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στην κορυφή τόσα χρόνια.

Σελίδες