Αύγουστος 2012

Ηράκλειο: Γάζωσαν σταθμευμένο τουριστικό λεωφορείο

NAFTEMPORIKI.GR
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 11:50
Τελευταία Ενημέρωση : 31/08/2012 11:50

Ένα τουριστικό λεωφορείο σταθμευμένο λίγα μέτρα από το αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου πυροβόλησαν άγνωστοι στις 8 το πρωί.
Το πούλμαν βρισκόταν ακινητοποιημένος εντός των εγκαταστάσεων εταιρείας τουριστικών λεωφορείων. Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντεπίθεση του αιγυπτιακού στρατού στο Σινά

Αντεπίθεση του αιγυπτιακού στρατού στο ΣινάΤην κλιμάκωση της αντεπίθεσης του αιγυπτιακού στρατού εναντίον των μαχητών στη χερσόνησο του Σινά ανακοίνωσε χθες η στρατιωτική ηγεσία της Αιγύπτου, προκαλώντας την άμεση αντίδραση Ισραηλινών αξιωματούχων που υπενθύμισαν ότι η αποστολή βαρέων όπλων στην περιοχή αντιβαίνει τους όρους της συνθήκης ειρήνης του 1979.

Αρης: Συζητήσεις με Πελεκάνο

γράφει: Βασίλης Βλαχόπουλος

 

Μετά τον Κώστα Χαρίση, ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Αρη. Οι «κίτρινοι» θέλουν τον 31χρονο φόργουορντ και του το απέδειξαν στη διάρκεια της ημέρας. Απλά, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στις επόμενες ώρες.

 

Ρεσάλτο για το πετρέλαιο

Στις ακτές της Νιγηρίας υποχρεωνόταν να κατευθυνθεί αργά χθες το βράδυ το ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο «Energy Centurion» το οποίο έπεσε θύμα πειρατείας χθες το πρωί στα ανοιχτά του Τόγκο, στον Κόλπο της Γουινέας, στη Δυτική Αφρική. Οι πειρατές έκαναν ρεσάλτο στο πετρελαιοφόρο, ενώ αντάλλαξαν πυρά με άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού του Τόγκο, οι οποίοι έσπευσαν με περιπολικό σκάφος σε συνδρομή του πλοίου.

Απολογείται για εμπρησμούς ο βοσκός της Χίου

Απολογείται για εμπρησμούς ο βοσκός της ΧίουΣήμερα αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Χίου ο 24χρονος βοσκός, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε ότι προκάλεσε σκόπιμα 15 πυρκαγιές στο νησί. Ο 24χρονος, γιος πυροσβέστη 5ετούς υποχρέωσης, φέρεται να έβαζε φωτιά, γιατί δεν προσελήφθη στην Πυροσβεστική, ενώ εντύπωση προκάλεσε το ότι κατέφθανε πάντα πρώτος στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης. Χθες ήταν μια ακόμη δύσκολη ημέρα για τις δυνάμεις κατάσβεσης, καθώς εκδηλώθηκαν 80 δασικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.ΣXETIKA ΘEMATA

Ξεκίνησε η δίκη των μεταλλωρύχων στη Νότια Αφρική

Ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία της δίκης των μεταλλωρύχων του Μαρικάνα σήμερα το απόγευμα σε δικαστήριο προαστίου της Πρετόριας στη Νότια Αφρική.Οι συλληφθέντες μεταλλωρύχοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, για φόνο, παράνομη συγκέντρωση και οπλοκατοχή.Έξω από το δικαστήριο, περίπου 30 γυναίκες τραγουδούσαν και χόρευαν κατά την προσαγωγή των κατηγορουμένων για να τους εμψυχώσουν ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί στην είσοδο του δικαστηρίου.Ο αντιπρόσωπος της εισαγγελίας ζήτησε εκ νέου μία αναβολή της δίκης για μία εβδομάδα, τονίζοντας ότι δεν έχει επαρκείς πληροφορίες και απο

Σελίδες