Μάιος 2012

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

EURO 2012: Aρνείται να μεταβεί στην Πολωνία η αντίπαλος της Εθνικής μας, Τσεχία, αφού στο ξενοδοχείο όπου επρόκειτο να εγκατασταθεί η αποστολή, είχε εντοπιστεί τον Απρίλιο ένα επικίνδυνο βακτήριο. Το Σάββατο, ειδική ομάδα θα κάνει επιθεώρηση στο ξενοδοχείο, για να διαπιστώσει αν είναι ασφαλές, ενώ η τσεχική ομάδα θα συμβουλευτεί και την UEFA.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να φορά για ένα ακόμη χρόνο τα ερυθρόλευκα.

Ισπανία: Στη Γαλατασαράι ο Χαμίτ Αλντιντοπ

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ταξίδεψε στην Τουρκία και ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, οπότε το μόνο που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τη «βασίλισσα». Το θέμα είναι μάλλον τυπικό, αφού ούτως ή άλλως ο Τούρκος διεθνής δεν υπολογιζόταν από το Ζοζέ Μουρίνιο.

Eκατό iPads γλίτωσαν την Ελλάδα από χρέος 105,4 δισ. ευρώ

Hταν, με άλλα λόγια, μια εξαιρετικά πολύπλοκη συναλλαγή σε κλίμακα που δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί ώς τώρα. «Eπρόκειτο για τη μεγαλύτερη τραπεζική συναλλαγή στην παγκόσμια ιστορία», δήλωσε στο Fortune ο Mπομπ Aπφελ. Εξιστορώντας πώς ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, αναφέρει ότι αρχικώς επρόκειτο για ένα «λογιστικό εφιάλτη» και σημειώνει: «Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Μπάτον: Δεν μας πιάνει πανικός

Η McLaren ξεκίνησε πολύ δυνατά το 2012, μετρώντας μία νίκη και άλλα τέσσερα βάθρα στις τρεις πρώτες κούρσες. Ομως στις τρεις επόμενες η συγκομιδή της ήταν μόλις 20 βαθμοί, καθώς φαίνεται πως η βρετανική ομάδα έχει μείνει πίσω στην εξέλιξη του μονοθεσίου της σε σχέση με τους βασικούς της αντιπάλους.

Αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η ένταξη στο κόμμα ...

Επιπλέον πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου, να εντάσσεται στο κόμμα παρά το γεγονός ότι ο Δ. Παπαδημούλης το διέψευδε χθες μέσω twitter, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα είναι ο μόνος συνδικαλιστής από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνεται ότι αρκετά είναι και στελέχη και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν λόγω Μνημονίου και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Εφεση κατά της αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο επικεφαλής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ άσκησε έφεση την Δευτέρα (28/5) κατά της απόφασης έγκρισης του φακέλου των Ηπειρωτών, καθώς ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει πρόβλημα με οφειλές στην Εφορία, αλλά και προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Στεφάν Ντεμόλ. Ο Δημητρίου ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί αρνητικά για τον φάκελο του ΠΑΣ, όμως το Πρωτοβάθμιο Οργανο της ΕΠΟ είχε διαφοροποιηθεί από την εισήγησή του και είχε ανάψει "πράσινο" φως στην αδειοδότηση της γιαννιώτικης ομάδας.

Εμπορικό πόλεμο της γερμανικής εταιρείας TUI στην ...

ότι η TUI προσπαθεί να πιέσει τους Έλληνες ξενοδόχους μέσω της επιστροφής στη δραχμή, με σκοπό να επιτύχουν καλύτερες τιμές τόσο για τη φετινή χρόνια όσο και για την επόμενη, αφού πολλές επιχειρήσεις ξενοδοχείων ξεκινούν την εποχή αυτή

Τσαρτσαρής: Ημασταν πολύ... σοφτ

"Ηρθαμε να κάνουμε το break, αλλά εμφανιστήκαμε μαλθακοί και δεν κάναμε τίποτα απ' όσα μας είχαν πει οι προπονητές", ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου, που συνέχισε... "Η διαφορά ξέφυγε από νωρίς. Επιστρέψαμε, αλλά οι αντίπαλοι ξέφυγαν και πάλι. Πάμε στο ΟΑΚΑ για το 2-2, ώστε να έρθουμε στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το πρωτάθλημα".

Δικογραφίες σε βάρος δύο γιατρών για φορολογικές παραβάσεις

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησαν, την τελευταία εβδομάδα, αστυνομικούς φορολογικούς ελέγχους σε ιατρεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Πετρούπολη, Κολωνό και Αθήνα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε δύο περιπτώσεις ιατρείων στην Αθήνα.

Σελίδες