Απρίλιος 2012

Beyonce: Απάντησε στις φήμες που μιλούσαν για ψεύτικη εγκυμοσύνη!

Τώρα, όμως, λίγους μήνες μετά τον ερχομό της Blue Ivy, η Beyonce σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει: “Αυτό είναι μια τρέλα. Δεν νιώθω πληγμένη, απλώς πιστεύω πως αυτό είναι τρελό. Από πού ήρθαν όλες αυτές οι φήμες;” και συμπλήρωσε πως όλα όσα άκουσε για το δήθεν ύφασμα που έβαζε στην κοιλιά της για να φαίνεται έγκυος, ήταν ανοησίες.

Μιανμάρ: Ο γγ του ΟΗΕ επισκέφθηκε την Γιανγκόν

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι μουν πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη-σταθμό στην Μιανμάρ που βρίσκεται σε τροχιά σημαντικών αλλαγών με στόχο να ενθαρρύνει την κυβέρνησή της να πραγματοποιήσει περισσότερες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και να επιτύχει ειρηνευτικές συμφωνίες με τις εθνοτικές οργανώσεις των ανταρτών.

Ν - Αθλητικές - ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση και διαλογή

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ:19, 23, 33, 34, 42, 48. Bonus: 45ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ 6αρια 1 600.000,00 5+1 0 50.000,00 5αρια 20 1.500,00 4αρια 632 30,00 3αρια 14.001 1,50 © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει στους Γερμανούς ο Γ. Χατζημαρκάκης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Εισβολή μισθοφόρων της Blackwaters στη Συρία - Δαμασκός: ...

Τα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας θα μεταφερθούν από το Ιράκ στην Συρία και θα αναλάβουν την εκπαίδευση των εξεγερμένων, οι οποίοι όπως φαίνεται αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τις δυνάμεις του συριακού Στρατού. Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της ρωσικής τηλεόρασης ο Γερμανός ειδικός αναλυτής Christoph R. Horstel, αποστολή των στελεχών της αμερικανικής εταιρείας είναι η πραγματοποίηση δολοφονιών, τρομοκρατικών επιθέσεων, η πρόκληση ταραχών σε ειρηνικές διαδηλώσεις και η εμπλοκή τους με τις συριακές δυνάμεις ασφαλείας.

Στο τιμόνι του ΣΕΗ ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Αντιπρόεδροι του σωματείου εκλέχθηκαν η Νικολέτα Βλαβιανού (υπεύθυνη του τομέα θεάτρου) και η Υρώ Μανέ (υπεύθυνη του Τομέα Οπτικοακουστικών Μέσων). Γενικός γραμματέας είναι ο Δημήτρης Παλαιοχωρίτης και αναπληρωτής γραμματέας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Αργύρης Ξάφης. Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέλαβε τα καθήκοντα γραμματέα διεθνών σχέσεων, ενώ ταμίας του σωματίου είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας με αναπληρωτή και έφορο τον Φώτη Αρμένη.

Μιραλάς: Ολοι μαζί στο ΟΑΚΑ για το νταμπλ

Τα περίπου 35.000 εισιτήρια, που είχε στην διάθεσή του Ολυμπιακός για τον τελικό έχουν σχεδόν εξαντληθεί και ο Κέβιν Μιραλάς κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να... εξαφανίσει κι αυτά. Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος έχει ήδη επιτευχθεί και στόχος όλων στο Λιμάνι είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλαδή με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ. Ως εκ τούτου ο βέλγος επιθετικός κάλεσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να γεμίσουν το γήπεδο, ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον δεύτερο τίτλο της φετινής σεζόν.

O Σαρκοζί προσβλέπει στους ψηφοφόρους της Λεπέν

ΠΑΡΙΣΙ. Το ενδεχόμενο συμφωνίας με το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν απέκλεισε ο Γάλλος πρόεδρος και υποψήφιος της Κεντροδεξιάς Νικολά Σαρκοζί, σε περίπτωση επικράτησής του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη χώρα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου. Ωστόσο, ο Σαρκοζί επεσήμανε ότι «η Μαρίν Λεπέν είναι συμβατή με τη Γαλλική Δημοκρατία» και ότι η ψήφος στο Εθνικό Μέτωπο δεν είναι κάτι επιλήψιμο, διότι αν ήταν, η Γαλλική Δημοκρατία θα την απαγόρευε.

Ντ. Μπακογιάννη: Δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σελίδες