Φιλιππίνες: Εστιατόριο με τεχνιτούς καταράκτες!

Το είδαμε κι αυτό! Στις Φιλιππίνες βρίσκεται το μοναδικό εστιατόριο που μπαίνεις στεγνός και βγαίνεις μούσκεμα! Φροντίζει γι' αυτό ένας εντυπωσιακός τεχνητός καταρράκτης!

Θα θέλατε να τρώτε το φαγητό σας μέσα σε πιάτα από φύλλα μπαμπού και καθ' όλη την διάρκεια του γεύματος να δροσίζεστε από τα τα κρυστάλλινα νερά ενός καταρράκτη; Προφανώς βρέθηκαν πολλοί που απάντησαν "ναι" σ' αυτήν την ερώτηση κι έτσι γεννήθηκε το εστιατόριο με το όνομα, πως αλλιώς, Waterfalls!

Το πρωτότυπο αυτό εστιατόριο βρίσκεται στο θέρετρο Villa Escudero, στις Φιλιππίνες. Το Waterfalls βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους τεχνητούς καταρράκτες Labasin Falls, στην πόλη San Pablo City και σερβίρει ντόπια φιλιππινέζικη κουζίνα. Βρίσκεται σε μία πρώην φυτεία από κοκοφοίνικες και όλα τα έπιπλά του είναι φτιαγμένα στο χέρι από μπαμπού.

Σίγουρα πρόκειται για ένα εστιατόριο που δεν χρειάζεσαι επίσημο ένδυμα για να γευματίσεις εκεί, αντίθετα, το μαγιώ θεωρείται πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Επίσης, σίγουρα δεν θα σας ενοχλεί εαν ο σερβιτόρος αργεί να σας φέρει νερό, αρκεί να σηκώσουν το ποτήρι τους ψηλά!