Ο κορωναϊός σκοπεύει να αναβάλει το γάμο της Katy Perry αλλά εκείνη έχει ένα άλλο σχέδιο

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ελπίζουν να νικήσουν την κρίση του κοροναϊού και να παντρευτούν φέτος, αν και τα σχέδιά τους μπορεί να διαταραχθούν από την πανδημία.

Η 35χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της νωρίτερα αυτό το μήνα και ελπίζει να παντρευτεί στην Ιαπωνία τον 43χρονο Πειρατή της Καραϊβικής Orlando Bloom, αλλά η πανδημία Covid-19 σημαίνει ότι έπρεπε να αναβληθεί η μέρα των ονείρων τους .

Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, τώρα εξετάζει μια ιδιωτική λειτουργία που θα μπορούσε να γίνει χωρίς επισκέπτες, καθώς ο κοροναϊός φέρνει το ταξίδι σε αδιέξοδο.

Μιλώντας στο Hollywood Life, ένας οικείος τους είπε για την μεγάλη τους μέρα: «Η Katy δεν θέλει να αναβάλει το γάμο της, αλλά είναι κάτι που μοιάζει όλο και πιο πιθανό μέρα τη μέρα».

Η Katy φέρεται να επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στο σχέδιο «Β», καθώς οι ελπίδες τους να κατευθυνθούν προς την Άπω Ανατολή για τους εορτασμούς τους φαίνεται όλο και πιο απίθανο αυτό το έτος.

Ο οικείος συνέχισε: "Είναι ατυχές, αλλά το παίρνει απόφαση σιγά σιγά, είπε στους φίλους ότι μπορεί να κάνουν κάτι ιδιωτικό στο σπίτι και στη συνέχεια να έχουν τη μεγάλη γιορτή στην Ιαπωνία όταν ηρεμήσουν όλα».

Μιλώντας στο The Times το Σαββατοκύριακο, ο Ορλάντο παραδέχθηκε ότι θα παντρευτεί την Katy "πολύ, πολύ σύντομα".

Είπε ότι δεν θα ασκήσει πίεση στους επισκέπτες για να ταξιδέψουν ενώ ο κοροναϊός βρίσκεται σε έξαρση.

Συνέχισε: "Αλλά δεν αστειεύομαι όταν λέω ότι ο coronavirus μπορεί να έχει ένα λόγο στο αν θέτουμε τα πράγματα σε πάγο, επειδή πρόκειται να ταξιδέψουμε και δεν θέλουμε να αισθάνεται κανείς άβολα".

Το ζευγάρι έχει ήδη διακόψει τα σχέδιά εργασίας του τις τελευταίες ημέρες.

Η Katy σταμάτησε την περιοδεία της στην Αυστραλία, αφήνοντας το Σίδνεϊ στις 12 Μαρτίου.

Αυτή ήταν η ίδια ημέρα που ο Ορλάντο δήλωσε ότι θα γυρίσει πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να μπορέσει να τεθεί σε καραντίνα, αφού τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Amazon Prime show Carnival Row, ακυρώθηκε στην Τσεχική Δημοκρατία.