Βανδή- Κοκκίνου- Γαβαλάς στον... Κήπο του Καλού και του Κακού

Με ένα φαντασμαγορικό fashion show έριξε αυλαία η φετινή εβδομάδα μόδας. Μετά την αναβολή της προγραμματισμένη επίδειξης των MI-RO στο μετρό του Συντάγματος πριν από λίγες ημέρες, καθώς υπήρξε πορεία από τον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά, το σχεδιαστικό δίδυμο επανήλθε δυναμικά χθες το βράδυ μ' ένα show που απέδειξε ότι η ελληνική μόδα... έχει γούστο!

Ήδη από τις 20.00 της περασμένης Κυριακής, στο Ωδείο Αθηνών της οδού Ρηγίλλης επικρατούσε το αδιαχώρητο, απόδειξη ότι οι MI-RO όχι μόνο αρέσουν αλλά έχουν και φανατικό κοινό. Η φετινή επίδειξη έφερε τον τίτλο «Garden of good and evil».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο απόσπασμα από την επίδειξη των MI-RO:

Η κολεξιόν της υψηλής ραπτικής για το χειμώνα βασίζεται στις έντονες αντιθέσεις όπως στις νεραϊδένιες διαφάνειες με «δηλητηριώδεις» μεταλλικές λάμψεις, στην αθωότητα του παστέλ και στη σκοτεινή γοητεία του μαύρου, του κόκκινου της Βουργουνδίας και του μωβ, στο μυστηριώδες βελούδο και στο ανάλαφρο τούλι.

Δέσποινα Βανδή και Ελλη Κοκκίνου, μετά την επίδειξη διασκέδασαν μαζί με τους MIRO στο περουβιανό bar-restaurant "Νikkei" στο Κολωνάκι.

Σε στενές ή loose γραμμές, με "ένταση" στη μέση και το ντεκολτέ , οι μαγικές φιγούρες των ΜI-RO μας προκαλούν να γίνουμε πρωταγωνιστές σ' ένα ονειρικό σενάριο. Στα sur mesure ανδρικά κομμάτια κυριαρχεί το γκρι ενώ τα κεντημένα με χρυσάνθεμα σακάκια και παλτό, σε απόλυτο κοντράστ με τα στενά κοντά παντελόνια, μας ταξίδεψαν στα λονδρέζικα 80s και στο κίνημα του νεορομαντισμού.

Eίκοσι μοντέλα βάδισαν με άνεση ανάμεσα σε πλήθος κόσμου στην κεντρική αίθουσα του Ωδείου Αθηνών ενημερώνοντάς μας για το τι θα πρέπει να περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας τον φετινό χειμώνα. Οι φωτογράφοι δεν ήξεραν πού να πρωτοεστιάσουν: στις τάσεις των ρούχων ή στις celebrities που έδωσαν βροντερό παρών. Οι πρωταγωνιστές του My style rocks Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και Στέλιος Κουδουνάρης κάθισαν σε περίοπτη θέση όπως άλλωστε και η Μαρίνα Βερνίκου με την Χάλα Χούρι. Από τη μοναδική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν fashion icons όπως ο Λάκης Γαβαλάς και η Τάμτα ενώ το event τίμησαν και γνωστές fashion bloggers που ανέβαζαν μετά μανίας Instagram stories.

Τα φλας έκλεψαν η Δέσποινα Βανδή και η Ελλη Κοκκίνου, φίλες και μούσες των σχεδιαστών. Αμφότερες, δήλωσαν στο Instagram ότι λατρεύουν τον οίκο και τους δημιουργούς του - Δημήτρη Μαστρόκαλο και Γιάννη Ράπτη - ενώ μετά την επίδειξη διασκέδασαν μαζί τους στο περουβιανό bar-restaurant "Νikkei" στο Κολωνάκι.