Έχει τελικά καρκίνο ο Πούτιν;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικάνικων site, όπως του New York Post, θέλουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει καρκίνο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πούτιν βιάζεται να εισβάλει στην Ουκρανία, καθώς πάσχει από καρκίνο του νωτιαίου μυελού και έχει μόνο τρία χρόνια ζωής!

Τα ανυπόστατα αυτά δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, επικαλούνται γιατρούς από την πρώην Ανατολική Γερμανία, μυστικές υπηρεσίες όπως την KGB και άλλα σενάρια. Αν δεν είναι αλήθεια, πρόκειται για ένα πολύ ωραίο αστυνομικό μυθιστόρημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους New York Post, την θεραπεία του έχει αναλάβει ένας γιατρός από την πρώην Ανατολική Γερμανία, παλιός γνώριμος του Πούτιν, από τον καιρό που υπηρετούσε στην KGB.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ανάμεσα στις θεραπείες που υφίσταται ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι και ενέσεις με στεροειδή, για να κάνει την διασύνδεση με τον γιατρό της Ανατολικής Γερμανίας πιο αληθοφανή, μιας και η συγκεκριμένη χώρα ήταν «πρωτοπόρα» στη χρήση των στεροειδών για τους αθλητές. Και συμπληρώνουν λέγοντας πως ο 84χρονος γιατρός, σταμάτησε να επισκέπτεται τη Ρωσία καθώς φέρεται να είναι εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του προσωπικού ασφαλείας του Ρώσου προέδρου.

Μάλιστα ο αρθρογράφος Richard Johnson αναφέρει: «Κάποιοι λένε πως ο Putin έχει τρία χρόνια ζωής μπροστά του και για αυτό θέλει να αφήσει πίσω του μια κληρονομιά επεκτείνοντας τα σύνορα της Ρωσίας όπως έκαναν ο Μέγας Πέτρος ή Στάλιν».